Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

Annesine orp. Demiş ayrılmamış sanmam ayrıldığını çocuğun onu bırakması daha büyük bir ihtimal benim için
Annesinin ona dediklerini çocuğa anlatması da piyasayı kizistirmak gibi geldi bana.
Bak hemen evlenelim yoksa Afrika da öğretmen bulurum der gibi.
Bir takım süreç hızlandırma çalışmaları yapılmış zamanında

HahaHa piyasayi kizistirayim derken çocuğun ne mal olduğunu anlamış o zaman

Okuduklarım karşında şoka girdim. Anneni nasıl anlattın ki o lafı söyledi. Annenle her konuştuğunu gidip anlatma benden sana tavsiye. Annenin oğlan kafesle dediğini de anlattığın için öyle bir şey söyledi sanırım. Ama yine de öyle bir kelime kullanması senin bunu demesine müsaade edeceğin izlenimini vermiş ki böyle bir şey söylemiş. Nasıl demiş hala aklım almadı ve hala devam etsem mi diyorsun çok şaşırtıcı

Ayy kaç sene önce yaşanmış bu olay şimdi gördüm. Çok merak ettim konu sahibi keşke yazsa ne yaptığını şu an

Çocuk sizi ciddiye almadığı gibi bşr de hakaret ediyor ailenize. Tamam ne kadr ailenizi beğenmeseniz de o şekilde laf konuşamaz defolsun gitsin. Ayrıca hiç kimseye aile ilişkilerinizi anlatmayın bu kadr derine içinize girmesine izin vermeyin ..

Seni sevmiyor ve sevgili olarak bile görmüyor ayrıl bu çocuk işinden düşük konumun dan daha büyük sorun

Sevgiliniz bir s....siz boslugu siz doldurun
Ama sizdede hata var niye gidip 3.5 aylik birine anneninizi cekistiriyorsunuz
Sizi kurtaracak tek nokta ayrilik bence

Sevgilin densiz
Sende garipsin
Annenin her dediğini gidip sevgiline yetiştiriyorsun
Sence senin yaptığın normal mi

Aileden gelen kodlar gereği bence ilişkinize olduğundan fazla anlam yüklemişsiniz. Çocuğun yakışıklılığı gözünü kör etmiş Anladığım kadarıyla erkek arkadaşın ciddi birşeyler peşinde değil. Ben tabi ki ayrılırım ama ciddi olmadığı için değil saygısız ve patavatsız olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…