• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana sığır dedi..

sunshine44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
428
14
18
İzmir
aslında herşeyi başlıkta anlattım gayet güzel güzel konuşurken bana laf arasında olurmu öyle şey sığır dedi ben tabi şok oldum sonra yalvarmaya başladı ben sana ne zaman kavga ettiğimiz zaman öyle dedim tabiki şakaydı falan filan dedi ama ben cevap vermedim..

aslında herşeyi başlıkta anlattım gayet güzel güzel konuşurken bana laf arasında olurmu öyle şey sığır dedi ben tabi şok oldum sonra yalvarmaya başladı ben sana ne zaman kavga ettiğimiz zaman öyle dedim tabiki şakaydı falan filan dedi ama ben cevap vermedim..
Sende "memnun oldum bende Sunshine"deseydin.:ssz:

Son düzenleme:
üzülme dostum.. ben de çok kiloluyum ve eski sevgilim bunu sevdiğini söylerdi.. 3. yılda buna bi haller oldu benle alay etmeye falan bşladı.. sonra birgün bana "Silindir gibisin" dedi... ama bu erkeklerin kendi ayıbı bırak salaklıklarına onlar üzülsün... Sonra ben de ona öyle bir ders vererek ayrıldım ki aylarca süründü peşimde sonra yeni bir sevgili olduğunu öğrenince deliye dönmüş... ablası bile bana ne laflar etti... Üzülme sen.. her şey gelir geçer.

üzülme dostum.. ben de çok kiloluyum ve eski sevgilim bunu sevdiğini söylerdi.. 3. yılda buna bi haller oldu benle alay etmeye falan bşladı.. sonra birgün bana "Silindir gibisin" dedi... ama bu erkeklerin kendi ayıbı bırak salaklıklarına onlar üzülsün... Sonra ben de ona öyle bir ders vererek ayrıldım ki aylarca süründü peşimde sonra yeni bir sevgili olduğunu öğrenince deliye dönmüş... ablası bile bana ne laflar etti... Üzülme sen.. her şey gelir geçer.

sagol arkadaşım ama keşke kilolu olsaydım 48 kiloyum ve bunu duymak çok agrıma gitti ne kadar saygısız biriyle oldugumu farkettim bide eğitimci olcak kendisi

cnm ne var bunda niye bu kadar alındın ki?ne zamandar beri sevgilisiniz?

sagol arkadaşım ama keşke kilolu olsaydım 48 kiloyum ve bunu duymak çok agrıma gitti ne kadar saygısız biriyle oldugumu farkettim bide eğitimci olcak kendisi

ben olayı kilo yönünden değil de yani erkekler böyle tuhaflıklar yapabiliyor bir süre sonra demek istediğim için anlattım... Bi süre sonra samimyet fazla artıyo arada sanırm ve erkekler içlerinde ne varsa açığa çıkarıyorlar... düşünmeden pat diye söyleyiveriyorlar.. Bizleri boşuboşuna üzüyorlar.. sen de 2 sene oldu demişsin bak... Saygısı olmayan insanla olmuyor bunu 3 senenin sonunda anladım.. çevremde de böyle görüyorum.. Dikkatli ol derim.. çünkü can çıkar huy çıkmaz derler.. Değiştirmeye çalışsak da olmuyor.

Ben eşime "sığır" desem bir hafta yüzüme bakmaz haklı olarak,şakası bile hoş değil.

:52::52::52:kusura bakma canım çok güldüm.ama sana değil.
sevgilinin öküzlügune:52::52:

öyle öküze,böyle sığır deseydin:52:ben öyle derdim valla.

not:yanlış anlama canım sığır kötü bir hayvanlar değil.
ama sevgilinin söylemesi patavatsizlik olmuş.sikma canını.burnunu sürt biraz:47:

Sende ona angus deseydin.
Saka bir yana, bir kereye mahsus agzindan kacabilir.
Sonraki tepkisinde pisman olmus zaten piskinlik yapmamis.

arkadas cevresinden ağzına bulaşmış olsa gerek. tabii ki ne olursa olsun söylememesi gerekiyordu ama kötü niyetle söylediğini sanmyorum. dediğim gibi erkeklerin malesef arkadaş çevresi böyle aşağılayıcı kelimelerle dolu olduğu için ağzına yapışmış gibi.. özür dilemiş fln bidaha yapmaz bence süründürme fazla:31:

Hoş bir şey değil tabiki ama ağzından kaçmıştır bence. Sürekli olmuyorsa sorun yok affedilir

Cok kaba :19: ama kimisi bunlari normal algiliyor cnikom sevgilin boyle hitap etmeyi ve edilmeyi tercih edecek bir kisilik galiba :20: iliskilerde olur ama o kotu bir cagrisim yani. Esimde bana essek sipasi der gulerin ama kizimizada diyor :9: sevdigi icin alinmiyorum ama sigir dese bende hoslnmam :15:

Ne kadar lakayt ya.Ben olsam anladığı dilden cevap veririm. İsterse 10 yıllık birliktelik olsun,böyle terbiyesizlik olmaz.Bunu başkalarının yanında da yapar ben sana diyeyim.

Son düzenleme:

Direkt dusundugum, bu ara kendi cevresinde bu laf dillerine dolanmis, her sey icin bunu kullanmaya baslamislar, senle konusurken de gayri ihtiyari cikivermis agzindan...
Okudugum an boyle hissettim...
Egitimci de olsa, herkes geyigi sever, arkadas ortami bazen liseye doner:)
Eger boyleyse cok takilma, yok alakasi yok dersen kizmakta cok haklisin...

Canım eğitimci de insan :) İlişkiden ilişkiye değişir canım kullanılan sözler. Benim bir arkadaşım sevgilisini geri zekalı diye sevdiğini söylemişti, şok oldum ne var bunda o geri zekalının içinde bile bir sevgi var demişti :D Ben hoşlanmam mesela insanların haddini aşmalarından. Tepkin iyi olmuş, anlasın ne yapmaması gerektiğini ama çok uzatma. Sonra anlatırsın sevmediğini, şimdilik çok büyütülecek bir şey değil.

Benim nişanlımda bana çingene kılıklı demişti:1: bende aynı sen gbi kafama takıp konu açmıştım :) böyle laflardan hoşlanmadığnı söyle aranızı bozma ama kavga etmeye götürme olayı :)

Back
X