• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana sığır dedi..

Dündü galiba bu yazıyı okudum Yuh dedim bugun erkek arkadaşımla yemek yerken boğazımda kalır gibi oldu oda o sıra konuşuyordu HAYVAN gibi yemede beni dinle dedi o kadar zoruma gitti ve daha iki aylık bi iliskim yascada oldukça büyük benden bugun bitirdim iliskimi sizinde dediğiniz gibi o bitmedi desede benim icin bitti halen sebebini anlayamamis erkekler iste ben kendimden ornek verdim sizde ona gore karar verin ilerisini bende onla düşünüyordum ama bugun sevdiği insana bunu diyen yarın bana neler der dedim ve bitirdim bunun icin tabi beni sürekli elestirmeside cabasi her neyse dogru kararı verirsin umarım

sizde çok doğru bir karar almışsınız iki aylık olması biyandan iyi üzülmeyin lütfen.. demekki erkeklerde genel bi rahatlık ve saygısızlık var

Bunu normal karşılayanlara iki çift lafım var.....
Sevgiliniz ya da eşiniz size dümdüz gidince sesinizi çıkarmayın e mi canlarım.
O itilmiş olsun siz kakılmış.
O Tarzan olsun,siz Jane.Beraber ormanda yaşayın,birbirinize mal ve sığır diye hitap ederek.
Oldu mu?
Sunshine,seni SONUNA KADAR destekliyorum !!
Benim babam da böyle konuşmaz,çevremdeki erkekler de.
Bazıları nerede yaşıyor çok merak ediyorum.
Böyle bir üslubu,üstelik henüz sevgiliyken kabul etmiyorum kardeşim!
KABUL EDİLEMEZ!
Adam tam maganda.
Sen ayrıldıktan sonra o istediği kadar ayrılmasın pehhhhh anca gider.
Kızım falan demiş bir de keko.
Arkana bakmadan kaç yahu.
Bu yarın öbür gün evlenince naklen küfür yayını yapar,çocukların anne baba yerine sığır der.
Sen bundan daha iyisine layıksın,zaten farklıymışsınız kültür olarak.
Kaç,kaç,kaç......

desteğiniz için çok teşekkür ederim bugün burayı açtığımda daha da mutlu oldum beni anlayan insanlarla karşılaştım bende dediğiniz gibi kabul edemedim ve bitirdim hala arıyor mesaj atıyor ama içimden cevap vermek bile gelmiyor..

Ya kusuruma bakma ama basligi okuyunca cok guldum, niyeyse cok sevimli geldi bana ama saka bi yana kabul etme tabiki bu hakareti.
Surundur mutlaka, ayibini bilsin kendine dikkat etsin. Seni kazanmaya calismasi lazim. Alistirma boyle ufak ufak baslarsa ileride daha kirici olabilir, saygi biterse iliski azap olur.

arkadaşlarımda ilk başta güldü sorun değil:) ayıbını şuan bildiğini iddia ediyor sabah akşamda arıyor ama nasıl güvenebilirim tekrardan bi fikrim yok

Konu sahibi ayrilmakla neguzel yapmışsın valla,ben beş yıldır evliyim ikimizde böyle kelimeleri ağzımıza almayız,sadece birkere evlilik yıldönümümuzde gelinligimi giyip masa yi hazirlamistim ,evde sobaliya,kapıdan girer girmez "dur gelinligin yanacak dikkatli gec su tarafa gec ,dur eteginden tut offf ne gerek var şimdi başımıza iş alicaz "demişti bende onda "odunsun "demistim..
Bazı ciftlerde duyuyorum"kocamandam,inegim,böceğim,farem vs"bilmiyorum bende mi var tuaflik onlardami?bu kelimelerin neresi sırın tatlı cozemedim

kişiden kişiye değişiyor demekki ona bakarsanız burdada çoğunluk ne var bunda uzatma dediler sizede üzüldüm o kadar emek harcamışsınız o ise sadece ne gerek var demiş erkekler bizim kadar ince düşünemiyor malesef

yaklaşık 4 yıllık evliyim 2 çocuğum var, sana şunu söyleyeyim sevgiliyken aşktan meşkten bazen insan görmezden geliyor ya birşeyleri, sevgiliyken o laf arasında farkında olmadan "sığır" diyen adam evlenince kızdığında "s..r git" diyebiliyor,tecrübeyle sabit. kaldıramayacağın şeyleri yüklenme, önünde çıkış varken kaç

benide gelecek korkutuyor ve gitgide saygısızlaşan biri var malesef karşımda

Ay kusura bakmayın da başlığı her okuyuşumda gülüyorum.

Öhm neyse.

Hoşunuza gitmeyen bir şeye katlanmak zorunda değilsiniz. Size hitap tarzı, konuşmaları sizi üzüyorsa ve kabul edemiyorsanız ayrılmakla iyi yapmışsınız. İleride daha büyük kavgalarla ayrılırdınız aksi takdirde. Bitmiş gitmiş.

ileride hatırladığımda bende gülerim umarım..inşallah bidaha kanmam da böyle biter gider

Back
X