sevgilim benden kısa :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sylg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sylg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
61
9
48
kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 senelik bir ilişkim var 2 sene sonra nişanlanmayı düşünüyoruz. kendisi karakteriyle mükemmel biri ne istersem yapıyor vs. ama arkadaşlarım annem yakıştırmıyor buda son günlerde çok fazla kafama takıldı boyu kısa bunu çok fazla kafama takıyorum ne yapmalıyım 1.64 boylarında bende 1.61 ama erkekte bu 1.64 abes duruyor psikolojim alt üst ((

Canim benim sen seviyor musun? Gerisi bos... boy cok onemli olsaydi cem yilmaz hep mankenlerle cikmazdi :) gonlu gonlune yakissin hic takma

canım önemli olan seni mutlu ediyor mu ediyor
kendini iyi hissettiriyor mu hissettiriyor
e sen de 1,61 sin, ondan uzun değilsin
ne güzel işte
çevrendekileri umursama
mutluluğu yakalamak öyle zor ki
mutlu isen değerini bil bence

Boyun 1.61 ise onun 1.64 ise nasıl sensen kısa oluyor ? Ayrıca bir bak kısa boylu ünlülere manken gibi kızlarla birlikteler :) Bu adam sonradan mı kısaldı? 5 yıl önce daha mı uzundu?
seviyorsan başkalarının dediğini takmamalısın bence. Takıyorsan da sevmiyorsundur zaten...

Son düzenleme:
Senden kısa değilmiş ki hem
ayakkabını topuklu giymezsen sorun olmaz pek fazla

Gerçekten sevsen bu durumdan dolayı psikolojin alt üst olmazdı.

canım öyle deme
benim de arkadaşım aynı durumu yaşadı
hakikaten çok seviyordu ama onun da psikolojisini bozdular
toparlandı, sevgisine sahip çıktı
9 senedir evli ve çok mutlu

Yani sen de 1.61 sin sonucta. Minicik kizlarin uzun boylu erkek meraki beni öldürüyor yahu. Ne isterdin 1.90 falan mi uzun erkek de seni istemez yaninda

yaa ilgi gösterip cevap yazdığınız için Allah razı olsun düğünü düşünüyorum topukluyla felan o şekilde kısa olacağını düşündüm. evet seviyorum ama çevre yokmu işte herşeyi alt üst ediyorlar kuzenim evlendi onun eşiyle kıyaslayıp duruyorlar bak nasıl yakışmışlar veya uzun boylu yakışıklı vs. diyince psikolojim bozuluyor her konuda çevrenin etkisi altında çok fazla kalıyorum

1-konu başlığı yanlış çünkü kısa değil hatta senden 3 cm daha uzun

2-5 yıldır kısalığı sorun etmeyip şu anda dünyanın sonuymuş gibi davranman çok tuhaf adam 5 yılda çekmedi ya

3-adam olsun yeter

Benim boyum 166 kocam 160 şimdiye kadar bırak psikoloji bozulmayı kendime dert bile etmedim banada çok laf ettiler akrabalar falan hepsinin de cevabını verdim bugün buna laf eden yarın başka bişeye eder eşime laf soyleticeksem nerde kaldı sevgim ?Yalnız bigün universiteden biri çok üstüme gelmişti çok soru sormuştu imada bulunmuştu onada "kisa boy daha iyi hedefe yakın olur " demiştim hiç dert etme seviyosan kimseyede laf soyletme

Benim 12 yaşında oğlum var.Boyu 1.65 olsa "elimi öpüp başıma koyarım".
Ama ne yalan söyleyeyim gözümü korkuttun.Şimdi benim "müstakbel gelin" demi Buhranlara girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…