sevgilim benden kısa :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sylg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim 23 yaşında oglum var ve boyu 1.65 falan bende evladımın byunun kısa oldugunun farkındayım .ennn büyük korkumda ilerde evlenecegi kızla böyle bir sıkıntı yaşaması içim acıyor yapmayın sevginizin arkasında durun çünkü ben sizide karşı tarafıda annesinide çok iyi anlıyorum benim oglumun çok güzel bir kalbi var ama gün gelipdebir kızın bu konuda kalbini kırması en büyük korkum.aslında sorun haline getirmedigini düşünüyordum ama öyle degilmiş geçenlerde feysden birisinin oglumun resmine boyuyla ilgili bir yorum yapması oglumun üzülmesi beni daha çok üzdü demkki çok üzülüyormuş.

Ben anlamadım ki mevzuyu bi kere çocuk senden 3 cm uzun konu başlığına uymuyor ikincisi beş yıllık bir ilişki ve her şeyi çok iyi vs vs ee o zaman sorun ne çocuk beş senedir uzundu da geçen hafta mı kısaldı ?
Şu durumda iki yolun var ya susup devam etmek ya yol verip ayrılıp gitmek. Ha ayrılırken ne denir boyun kısa senle olmaz dersen çocuk yıllardır aklın nerdeydi diye sorar. Değişik bi takıntı içine girmişsin çünkü ilişkiniz 1-2 aylık değil.

Oğlunuzun boyu 1.65 içinizin acıyacağı bir durum yok yapmayın lütfen ablacım. Etrafınıza bakın boyu çok daha kısa olanlar var. Sakat olanlar var. O da boyuna göre bir kız bulur yani Türk kızlarının da oy ortalaması belli tamam uzun boylu hatunlarda var ama geneli 160 civarı. Bunda sorun yapacak bir şey yok. Herkesin ayılıp bayıldığı bir sürü kısa boylu ünlüler var. Gerçi onlar ünlü işte. :) velakin bence bunu dert etmeyin.

Valla düğünde de converse giydik ikimizde damat gelinin kuçuk kardeşi gibi duruyo diyenler bile oldu insanlar kendileri kusurlu olduğu için kendilerinden iyiye bi şekilde saldırırlar ben arada topuklu bile giyiyorum eşimde ohh manken gibi karim var diyor söyle düşün senin hakkında birileri esine biri bişey dese yakismiyo sana falan esin bişey demese ne dusunursun

çok haklısınız ama bunun ilerde sorun olacagını biliyorum birde kardeşi var 15 yaşında onun boyu şu an 170 üzerinde herkes görünce abini geçmişsin diyorlar hiç bişey diyemiyorum ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum insanlar çok acımasız tabiki şükrediyorum herşeyden önce saglıklılar ama insanlar çok saçma sözler söylüyorlar buda beni kızdırıyor.şimdiki gençlerde boy takıntıları çok fazla

Muhim olan boyu degil islevi:)deemek geldi icimden

karakteri guzel olsun yeter.zaten oyle cok farkta yok aranizda

valla ötesini berisini bilmem de kısa boylu erkekleri sevmedim sevemedim 1.80dan aşağı olanlara gönlüm otomatik kapanıyor
ama sizinki nişanlanma durumuna gelmiş şimdi lama cimi etmenin bi anlamı yok

Sevecek adam bulmuşsun, kısalığını mı dert ediyorsun

5 senelik ilişki de koskoca 5 sene boy mevzusu şimdi mi dert edilir arkadaş, yazık olur 5 seneye ve o adama , boydan seni terk ediyorum mu diyceksiniz şaka gibi ya yapmayın etmeyin Allah aşkına, sizden de uzunmuş zaten.

Konuyu okurken fark ettim de ben hayatım boyunca hiçbir erkek arkadaşımdan/platonik aşkımdan/nişanlımdan ve de kocamdan uzun olmadım. Kısa olduğumu hatırıma düştü yeniden. Efkarlandım gece gece.

ah ah ah deli çoban...

Son düzenleme:
Devede de boy var ama bir işe yarıyor mu

Benim exim de 25 cm uzundu benden bir işe yaradı mı

Demek ki exim deveymiş

bak yine kız akıllı 5 yıl sonra farketmiş
sende iş yok

kaç yaşında sevgilin konu sahibi ?

sütle, basketle uzar belkim

5 sene çıkıp şimdimi dert yaptın bunu. kendin sanki mankensin . senden uzun nesi abes bu durumun. boşuna niye oyaladın 5 sene çocuğu o zaman. en azından senden ayrılır fiziğe takık ve yüzeysel olmayan biriyle olurdu

beş senelik bir ilişkin var onu seviyorsun ve boyunu takıntı haline mi getiriyorsun ? gerçekten komik bir durum

Canim ilkokulda ben çok uzundum.
Boyum 6 ya giderken 170.di hic uzamadim ardindan.
O kadar kisa bir çocuk vardi ki o zamanlar sinifta iki merdivene cikinca benimle ayni oluyordu
Geçenlerde gördüm onu baya baya uzamış.
Erkekler 13 den sonra uzar..
Benim 12 yaşında oğlum var.Boyu 1.65 olsa "elimi öpüp başıma koyarım".
Ama ne yalan söyleyeyim gözümü korkuttun.Şimdi benim "müstakbel gelin" demi Buhranlara girecek

Senden kısa değilmiş 3 cm uzunmuş. Bak boyu uzun olsa kaşına laf eder millet kaşı düzgün olsa gözüne.
Dışı biter huyuna başlarlar işine bahane bulurlar ailesine bahane bulurlar. Sanki bunları diyen kadınlar dünya güzeli eşleri de dünyanın en yakışıklı erkekleri Öyle olsalar dahi kimsenin kimseye şöyle böyle deme hakkı yok.
Yani insanları takma bu konuda.
Sen mutlu musun onu düşün.Acaba bu boy konusunu maske olarak kullandığın arkada olan başka bir sorun mu var bence bu konuda kendini sorgula.
Benim de erkek arkadaşımla aramda 3 cm var. 165-168 boylarımız. Ve kilolu da erkek arkadaşım
Bu zamana kadar bizi birbirimize yakıştıran olmadı hiç
Hatta sen bu çocukla denk değilsin nasıl olabilir ayrılırsınız kesin falan dediler
Bir ara erkek arkadaşımın da psikolojisi bozuldu sen çok güzelsin benim boyum kısa kiloluyum.
Beni yakışıklı bulmuyorsun vs.
Erkek arkadaşım hayatımda tanıdığım en naif, en adaletli ve de en temiz kalpli insandır.
7 yıl oldu ve biz bu 7 yılın 5 yılını ayrı geçirdik ufacık bir sadakatsizliğine şahit olmadım.
İçime şüphe düşürecek hiçbir sözüne tavrına bile şahit olmadım.Ne kadar tartışırsak tartışalım ağzından ayrılalım lafı bir kere olsun çıkmadı.
En iyi dostumdur ayrıca Ve beni gerçekten sevdi.Daha mükemmel bir şekilde sevilemezdim açıkçası.
Böyle olunca ben neden boyu kısa kaşı gözü böyle diyeyim ki? Buna hakkım yok bence.Ve hiç kimsenin hakkı yok. Bu konuda erkek arkadaşımı kimsenin üzmesine müsade etmedim etmem de

adam topuklu giysin bence konuda kapansın Gizli platform giyerse farkedilmez ..

bu adamı sevdiğine emin misin?soğudun herhalde 5 yıl sonra boyu gözüne battığına göre!sende uzun değilsinki adama kısa diyorsun.

bende senden kısa zannetmiştim, boyu boyuna huyu huyuna işte ne güzel benim ilk sevgilim benden 5 cm kısaydı, annem falan istemezdi ama yakın arkadaşlarım ''cansu dere-cem yılmaz gibisiniz'' derdi, sonra başka sebeplerle bitti gerçi ama güzel bir anı olarak kaldı neyse sonuç olarak takma canım ya Serdar Ortaçla eşi napsınnn, aşkının değerini bil boşverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…