benim 23 yaşında oglum var ve boyu 1.65 falan bende evladımın byunun kısa oldugunun farkındayım .ennn büyük korkumda ilerde evlenecegi kızla böyle bir sıkıntı yaşaması içim acıyor yapmayın sevginizin arkasında durun çünkü ben sizide karşı tarafıda annesinide çok iyi anlıyorum benim oglumun çok güzel bir kalbi var ama gün gelipdebir kızın bu konuda kalbini kırması en büyük korkum.aslında sorun haline getirmedigini düşünüyordum ama öyle degilmiş geçenlerde feysden birisinin oglumun resmine boyuyla ilgili bir yorum yapması oglumun üzülmesi beni daha çok üzdü demkki çok üzülüyormuş.
Valla düğünde de converse giydik ikimizde damat gelinin kuçuk kardeşi gibi duruyo diyenler bile oldu insanlar kendileri kusurlu olduğu için kendilerinden iyiye bi şekilde saldırırlar ben arada topuklu bile giyiyorum eşimde ohh manken gibi karim var diyorslmbalm maaşallah sana yaa bana laf söyleseler susuyorum cevap veremiyorum evlenmişssin Allaah mutluuluğunu daim etsin evlilik işlerini bilirsin o düğünde bir sürü laf söz onları düşününce ister istemez kafama takılıyor
Konuyu okurken fark ettim de ben hayatım boyunca hiçbir erkek arkadaşımdan/platonik aşkımdan/nişanlımdan ve de kocamdan uzun olmadım. Kısa olduğumu hatırıma düştü yeniden. Efkarlandım gece gece.
ah ah ah deli çoban...
Matematik hocana selanlar burdan.
5 yıl sonra senden 3 cm uzun sevgilinin senden kısa olduğunu mu fark ettin ?
Benim 12 yaşında oğlum var.Boyu 1.65 olsa "elimi öpüp başıma koyarım".
Ama ne yalan söyleyeyim gözümü korkuttun.Şimdi benim "müstakbel gelin" demi Buhranlara girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?