sevgilim benden kısa :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sylg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmbalm maaşallah sana yaa bana laf söyleseler susuyorum cevap veremiyorum evlenmişssin Allaah mutluuluğunu daim etsin evlilik işlerini bilirsin o düğünde bir sürü laf söz onları düşününce ister istemez kafama takılıyor

Amaaann ben de senden kısa sandım. Benim görüştüğüm bir çocuk vardı önceden yüz yüze görüşmemiştik hiç. Herşeyi ile mükemmel biriydi tıpkı senin dediğin gibi. Sonra iş boy mevzusuna gelince 164 olduğunu öğrendim. Ama benim boyum 173. Yıkılmıştım resmen. Benim durumumda da olabilirdin. Bence gayet normal sizin olayınız, boşuna dert ediyorsun.

Arkadaşım kaç yaşındasın bilemiyorum ama eğer böyle bişeye takacaksan beş senedir neden görmedin ? Ayrıca başkalarının lafından etkilenerek kafanı karıştıran bir insansan bugun boyundan yarın başka başka şeylerden şikayet edersin.Biz sana ne diyelim kendin bilirsin.Bana sorarsan dış görünüşten ziyade karakter önemlidir.Bunu evlenince daha iyi anlarsın.Sevgiler..

Benim boyun 1.62 eski erkek arkadaşım 1.63 tü. Ne yalan söyleyeyim bende üzülürdum. Bir 10 cm uzun oldun isterdim. 5.5 yıl sonunda ayrıldık. Boy yüzünden değil tabiki.

Şimdi ise erkek arkadaşım 1.89- 1.90 boya sahip. Arada var 30 cm. Bu seferde boy farkı çok, ben kisayim diye arada düşünmüyor değilim.

Sonuc olarak saçı gözü boyu posu istediğin gibi olan adam bulursun da kalbin ısınmaz nu defada. Sen sev, o sevsin. Daha ne?

ben ilk başta sıkıntı yapmadım ki bu ilişki konularında çok toydom yani nasip olur ya hayır diyemezsin öyle oldu bugüne kadar çok fazlada sıkıntı yapmadım ama konu annem olunca aileden birileri öyle söyleyince zoruma gidiyor

canım 5 yıldır mı hayır diyemedin? 5 yılda neler neler olur

tatlı dille yada sert dille cevap yazanlara teşekkür ediyorum aklın yolu bir herkes bir şekilde aynı kapıya çıkıyor benimde böyle şeyleri göz ardı etmem gerekiyor bunu anlıyorum

hayır ilk başta hayır diyemedim yani boyuna posuna dikkat etmeden kabul ettim onu demek istedim

insanlar ne sıkıntılarla uğraşıyorlar karakterinin iyi olmasına çok şükür hepiniz çook haklısınız

Adam sonradan çekti herhalde sıcak mı yıkadınız ne yaptınız

5 senelik ilişki var ortada 5 sene aşkım dediğiniz adam yani o sanki boyunu ilk kez gormuş gibi dert etmişsiniz.

İyi biriyse aklınızı boş şeylerle yormayın tek sıkıntı boy olsun ki sizden kısada değil ayrıca.

o kısa olmayı düğünü vs.yi düşünerek yazdım arkadaşlar,

Bir mesai arkadasimin kocasi cok kisa uzun boylulara bakio onun karisi olsam falan dio begenmiosan sevgin bitmis demekki ilerde sikinti olacak sana birak o da 155 birini bulsun daha uygun olur

Bir kere bu yakıştıramama muhabbetine anlam veremiyorum.Ne yani uzun boylu yakışıklı gelsin karaktersız olsun ne işe yarar ? Adam kendisi mi seçiyor kısa boylu olmayı.Allah öyle yaratmış.Çok yanlış bir düşünce.SEn kimsenin dediğine bakma boya gelene kadar çok şey var.Seviyosan iyi biri olduguna inandıysan gerisi boş.

5 yıl sonra mı aklınız başınıza geldi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…