Böyle bir adam sizin artık sevgiliniz olmamalı.Neden bu kadar taviz veriyorsunuz Para vermeyince sizi terk edeceğini bal gibi biliyorsunuz Yani adamı paranızla elde tutmaya çalışıyorsunuz.Burdan bakılınca öyle görünüyor.Sizde yaşadığınız ilişkiye uzaktan bakın , kadının parasıyla yaşayan adamlara ne denir,ve adam sizi ne yerine koyuyor .......Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Acilen bir kaç bölüm Müge anlı izlemelisin .Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Olayın parasında ol biraz bence. Sen hayrat mısın?Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Biraz daha söğüşlemesiniAyrılmak için neyi bekliyorsunuz
Lütfen kendini kurtar borcunu ödediği gibi uzaklaş borç para alan erkek seni kullanır zamanında paramı aldı vermedi hep sömürdü şerefsiz ama bana iyi bir hayat dersi verdi ne olursa olsun para maddi hiçbir şey verme ayrıl gitsinDurumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Borcunu ödemesiniAyrılmak için neyi bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?