Sevgilim benden sürekli para istiyor?

sullivan3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
34
7
1
Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?

Böyle bir adam sizin artık sevgiliniz olmamalı.Neden bu kadar taviz veriyorsunuz Para vermeyince sizi terk edeceğini bal gibi biliyorsunuz Yani adamı paranızla elde tutmaya çalışıyorsunuz.Burdan bakılınca öyle görünüyor.Sizde yaşadığınız ilişkiye uzaktan bakın , kadının parasıyla yaşayan adamlara ne denir,ve adam sizi ne yerine koyuyor .......

Neden parasinda degilsin? Cok mu zenginsin ki ogrenci halinle bu adamin maddi ihtiyaclarini karsiliyorsun? Ustune emrivaki yapiyor sana sen hala ne yapmaliyim diyorsun. Gonder gitsin para mara verme boylesine.

eskiden adamın maddi durumu kötüyse aile çay bahçesi gibi durumuna göre bir yere götürürdü. ne oldu bu erkeklere. her gün sevgilim beni dolandırdı,kocam altınlarımı çaldı, nişanlım paramı çaldı diye konu açılıyor. konu sahibi para falan verme. geçinemiyorsa ailesinden alsın, sevgilisini dolandıracağına bir zahmet işe girsin gurursuz. öğrenci bir kızın ne parası olacak.

Ben anlamıyorum bu erkekleri sevgilisinden hele ki öğrenci birinden nasıl para isteyebiliyorlar anlamıyorum ben çalışıyorum şu an 1 senedir ücretsiz izindeyim doğal olarak maaş almadığım için eşimden istiyorum ve onda bile çoğu zaman çekiniyorum (kredi kartını bana verdi arada nakit lazım olunca istiyorum) vermeyin paranızı şu öğrenci halinizle onun size destek olması gerek (sevgilinizin öğrenci olmadığını farzediyorum)

Acilen bir kaç bölüm Müge anlı izlemelisin .

Olayın parasında ol biraz bence. Sen hayrat mısın?

Lütfen kendini kurtar borcunu ödediği gibi uzaklaş borç para alan erkek seni kullanır zamanında paramı aldı vermedi hep sömürdü şerefsiz ama bana iyi bir hayat dersi verdi ne olursa olsun para maddi hiçbir şey verme ayrıl gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…