Ay yazık ya genç saftirik kız belli ki böyle konular zaman zaman açılıyor burada hayret ediyorumYa da daha çok borç almasını
işin parasında olmak da suç değil bu arada.para önemli.kadından para isteyen erkekten nefret ederim.5 para etmezler.daha fazla yolunmadan at bunu gitsin.Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Ondan sana bir şey olmaz.Hala ne diye hayatında tutuyorsun?Beklentin ne?Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Borcunu umarim geri öder. Sutla bu serefsizi. Bariz kullaniyor seni bu erkek bozuntusu, ac gözünüDurumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Erkek kıtlığı mı var şekerim .. Degerınızı bilene bakın ömür boyu bu adamı doyuramazsın en ufak tartısmada senden kötüsü olmaz kaç bende kurtar kendiniDurumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Hep söylüyorum eskiden en azından çalışmayıp evde hizmet ediyordu kızlarımız. Şimdi hem çalışıp para kazanıp hem de hizmet ediyolar üstüne maaş kartını eşe sevgiliye takdim etmeler falan. Feminizmi bu kadar yanlış kullanan başka toplum var mı bilmiyorumAy yazık ya genç saftirik kız belli ki böyle konular zaman zaman açılıyor burada hayret ediyorum
Kendin de öğrenciymişsin hangi paradan veriyorsunDurumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Burs gibi düşünün verin gitsinDurumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Vermeyin. Eğer doğrudan sana para veremem diyemeyecekseniz; toplu paranız varsa ailenize yA da bir yakınıza borç verdiğinizi, aylık düzenli geliriniz varsa bireysel emeklilik hesabı açtırdığınızı söyleyin. Onunla beraberken harcamalarınıza dikkat edin. Her aldığınızı aldığınız şeyin fiyatını söylemeyin. Zaten niyeti sizi kullanmaksa uzaklaşacaktır.Zaten aramız limoniydi engellemiştim bile sonra yeni düzeldi üstüne tekrar para istemesi buz gibi oldum şimdi ayrılmak istesem bu sebepten dolayı diye düşünecek kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bana illa onun isteklerini yapmak zorundaymisim gibi hissettirmesinden bıktım
Ailemden geçiniyorum bendeKendin de öğrenciymişsin hangi paradan veriyorsun
Ailene söyle onu da evlatlık alsın en azından kardeş kardeş yaşarsınız aşk maşk olmaz aranızda böyle bir adamlaAilemden geçiniyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?