Sevgilim beni çok masum sanıyor

Henüz 2 haftadır tanıdığın birine cinsel hayatınla ilgili hesap vermek zorunda değilsin o da tanışır tanışmaz bunu mu sordu

Yerinde olsam söylemem faydalanmaya çalışabilir..
Bizler her ne kadar tü kaka desekte ne yazıkki Türk toplumunda bu konu büyük oranda önemli..
Aslında olay birazda sizde bitiyor. Sonradan derdine düşeceğiniz şeyi ya hiç yaşamayın ya da yaşadıysanız onu göğüsleyin. Yaş kaç bu arada?

19 olucam

Bu erkekler onla bunla yatıp kalkıyo ama kendilerine geldim mi evleneceğim kişi akpak tertemiz el değmemiş kız olsun diyorlar
Oldu canımmm başka ?

Bence söyle, yalanla ilişki yürümez. Benim de eşimden önceki sevgilimle neler neler yaşadım , eşimle sevgililiğimin başlarında da hep söyledim.

Ayrıca diğer kızların dediği gibi iki sevişmeyle masumiyet gitmez

Ezilip büzülürsen karşındaki de seni ezmeye cesaret eder.
Eğer sizi bu yüzden terkedecekse bırakın etsin.
Sizi geçmişinizle seven biri mutlaka olacaktır. Gerçek aşk böyle bir şey.
Üstelik yaşadığınız ilişki için kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Sevmişsiniz, sevişmeniz çok normal.

Bence soyleme neden cunku suan sadece sevgilinizmis tipki eskisi gibi... yani ayriladabilirsiniz . Suan sizin ozel hayatinizi blmek zorunda degil cinsellik sevgiliyken neden yani siz madem evleneceksiniz birbirinizi taniyin huyinuzu suyunuzu yasam tarzinizi... simdi belki siz ciiddi degilsiniz, belki o.. soylerseniz sizi hafife alip faydalanmaya calisabilir ve hayatiniz mafolur yada sizden ayrildiginda bir baska erkegin yaninda yada birinin yaninda soyler ve size herkes eglenilecek gozle bakar hayatiniza ciddi birini alamazsiniz. Bence tovbe edin ve kesinlikle butarz konulari onunla konusmayin evlenecekseniz zaman ki evlenecekseniz bumu ona ozmn anlatirsiniz.ozmn ister devam edersiniz ister ayrolirsiniz orasi sizin bileceginz is. Ama simdi anlatmak zararlar getirir. Sahsi fikrim.. Bilmem anlatabildimmi..

bu yalandan ziyade alçaklık bana göre. dürüst olun. herkeste aynı mantık önce kendime aşık edeyim sonra nasıl olsa kabul eder düşüncesi, ya yapmayın ya da yaptığınızın arkasında durun.

öpmeye kıyamamak nasıl oluyo?

öpünce ne oluyor? nasıl bi kıyım gerçekleşmiş oluyor?

daha önce ilişki yaşamış olmanın masumlukla ne alakası var?

asla söyleme. bırak içinde kalsın. öyle zannetsin.
olmuş bitmiş. kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
geçmiş ilişkilerin detaylarıyla anlatılması çok çirkin bir şey zaten.
söylemen aptallık olur.
ben asla anlatmam böyle şeyleri.
görüştüğüm insanlar oldu ama yapamadım ayrıldım diye anlatırım biter.
söylersen sonra başına kakılır. asla koz verme insanların eline.
senin özelin. her şeyi ortaya dökmek saflık.

ayrıca sevgilin baya romantik herhalde. kıyamıyor ne demek ya. insan sevdiğini öpüp koklamadan duramaz bence. matah bi iş değil yani bu. gözünde büyütme.

Bence herşey ciddiye binince söyle. Kullanmaya çalışabilir bu durumunuzu.

Bence insanın namusu bacak arasında degil karakterinde. Siz içinizi ferah tutun. Ama alttan alttan fikir edinebilirsiniz. Sevgilinize böyle bi durumda ne tepki vereceğini ölçebilir ve onun geçmisinde bu tür şeyler yaşayıp yaşamadığını öğrenebilirsiniz. Gerisinde de zaman en büyük ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…