Sevgilim beni çok masum sanıyor

Şimdi söylemezsen ilerde adam sana daha çok bağlanacak sen de ona tabiki.. ve bu şok etkisi yaratacak onda senden nefret edecek belki de direk şunu düşünecek beni kendine bağlayıp sonra söyledin bunu beni kandırdın alçakça bir hareket yaptın diyecek..ver sevgisi de o an bitecek..senaryo bu valla sen düşün gerisini .daha önce yaşanmış bir durum kuzenim tarafindan

Konu sahibimiz de bu yüzden sevdiği kadından nefret eden bir adamdan kurtulmuş olacak

Masumiyet?
Düşününce bu kavramı sadece bebeklere özgü gibi gelir bana.
Hak yiyoruz
Dedikodu yapıyoruz
Birilerinin sırtına basıp iş görüyoruz
İftira atıyoruz
Art niyet besliyoruz ve daha neler neler
Sevişmek bozmuyor masumiyeti, kalbimiz bozuyor aslında.

Mevzuya dönersek söylemek istiyorsanız karakterinden emin olduktan sonra söyleyin. Malum bu durumdan faydalanmak isteyebilir.
Biraz ağzını yoklayıp bakış açısını da öğrenebilirsiniz. Bu konuşarda çok katıysa söylemeden siz ayrılırsınız.

Bu konulardan bıktım ya. Bu tarz erkeklerle beraber olan ve bekareti önemseyen bir kadınsan sevişme. Seviştiysen de sakla. Kızlık zarını diktir ne biliyim.

Ya da kafa yapını değiştir ve bu tarz erkeklerle olma. Arkasında dur yaptığının ya. 1 saat seks yapıp sıkıntısını bir ömür çekiyorsunuz.

Benim de anlamadığım geçmişte ne yaşadıysa yaşandı bu tür seyleri sormak gereksiz detayları anlatmakta; karsilikli olarak sormamak lazım. Onemli olan senden sonrasi...

Söylemekte çok geç kalmışsın malesef öğrendiğinde öpmeye kıyamayan adam tiksinerek bakacak...

Bakirelik ile masumiyeti bir görüyorsanız ve kendinize yakıştırmıyorsanız keşke birlikte olmasaydınız. Genelde bunu takmayan insanlar birliktelik yaşarlar. Ayrıca bakireliğe önem veriyorsa zaten baştan ayrılmanız en doğrusu. Çünkü zamanı geri alamazsınız. Bunu önemseyenler kadar önemsenmeyen ve kadında ruha bakan birçok erkek var.

Cinsel anlamda bir şeyler yaşamış olmanın masumiyetini kaybettiğin anlamına geldiğini düşünmüyorum ama ilişkilerde dürüstlük önemli. Erkek arkadaşın bir kadının olması gerektiği düşünüldüğü şekilde "masumsa" fikir beyan edebilir. Aksi takdirde kafana bunları takma. Önemli olan anlaşabilmek, hayata ortak noktadan bakabilmek...

Şimdilik söyleme eğer bir gün gerçekten alıp ciddi ciddi konuyu gelecekle ilgili duruma getirirse ailesi ile tanıştırmak gibi falan bunu o zaman söyle derim eğer seni herşeye rağmen seviyorsa kabul eder bu durumu ama bizim türk insanının pek kaldıramaycgi bişey yinede hayırlısı neyse o olsun hakkında..

ne alaka yahu
evlenıp ayrılanlar masum degıl mı mesela
?

kımsenın gecmısı kımseyı ılgılendırmez kendı bedenınızle alakalı seyı baskasıyla ne demeye soyleyeceksınız anlamam...
bakir bı erkek bakıre bı kızı beklıyor olabılır bunu anlarım eger oyle bırıyse gorusmeyın ozaman ona saygı duyun , bunun ıcın gecmısınızı anlatmak zorunda degılsınız

Herkes bu kadar naif düşünmüyor işte bu yüzden. Geçmiş olmuş bitmiş tabiki söz konusu bile olmamalı ama bazen geçmişte yaşanan şeyler geleceği etkiliyor insan hayatında bu yüzden doğru karar vermeli. Yürekten seviyorsa kabul eder herşeyi ile doğrularyla,yanlışlarıyla .

Bu konu bence tercih meselesi. Saygı duyulması gereken, ama herkesin tercihinin farklı olduğu bir konu.

Sevgilinizi az çok tanıyorsunuzdur. Onun da böyle bir geçmişi olmuşsa tahmininize göre takmayın, vakti gelince söylenir.

Ancak bu konuda tercihi farklı olacaksa söyleyin. Ben bu sebepten ayrılırdım, kimseyi incitmek ya da yermek değil, hayata bakışımız farklı anlaşamayız diye düşünürdüm. Ama bu bana söylenmeseydi başta ve çok zaman geçince söylenseydi sinirim büyük olurdu ve asla affetmez, beni tanımış olmalıydın diye art niyet arardım.

Tanımış olmalısınız, yapısına göre hareket edin. Sizden ayrılırsa da üzülmeyin, hayat tercihlerden ibaret, bazen bir şeylerin gitmesine izin vermek de hayırlı.

Masum olmamakla ne alakasi var ? Iliski yaşamışsınız sadece, sanki adam öldürdünüz. Söylemek zorunda değilsiniz, henüz çok yakın değilsek ben söylemezdim. Öpmeye kıymama olayını aşmalısınız bence, bu tutumun gereksiz olduğunu söyleyin, ilk adımı siz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…