Sevgilim Beni Kandırdı

Hayattan öyle ağır dersler aldım ki sırf beni sevsin nasıl olsa evlenices diye 5 yıl yaşamadım bu hayatı ben

Ahhh gençklik....
Ana babanız karışsa ortalığı yıkarsınız hayatımı kısıtlıyorlar diye elin dağdan inmesi yapınca sevgi sanıyorsunuz. Yaşın daha çok genç bunlar sana ders olsun

Evet kesinlikle ben onun yüzünden nelerden vazgeçtim arkadaşlarım gezer eğlenirdi ben evde pineklerdim dönüp bakıyorum beni terk eden adam için mi yaptım en güzel yıllarımı verdim

Adam için ne yaptimdan ne emekler verdimden ziyade asıl kendime ne yaptım diye uzulmelisin. Bu adam seni terketmese 5 yıl değil ömrünce böyle yasayacaktin. Daha mı iyi öyle yaşamak?
Umarım bundan sonra hayatını birileri seni sevsin diye kendinden vazgeçerek yaşamazsın

Buda sana ders olur umarim.
İnanilir gibi degiL, hayatını tamamen ona gôre
Yasamissin. İnsan kocasına bile taviz vermemeli bu nedir. Kızım oldaydi ve senin gibi
hayatini birinin isteklerine göre yaşasaydı herhalde yüreğime falan inerdi.

lutfen gyclü ol!

Evet kesinlikle ben onun yüzünden nelerden vazgeçtim arkadaşlarım gezer eğlenirdi ben evde pineklerdim dönüp bakıyorum beni terk eden adam için mi yaptım en güzel yıllarımı verdim
sizin derdiniz adamın size davranışları değil ki sizi bırakması
bugün gelse yine her şey razı olursunuz

Ben boyle olaylara hıc uzulmuyprum ne guzel tecrube oluyor hayatın basındasın kanın en delı oldugu zamanlar bır erkek helede boylesı ıcın uzulmeye degmez. Iyı yanından bak olaya bıdaha kı sefere kımsenın sozuyle hayatını sekıllendırmezsın. Kımseye kor kutuk kanmassın

Erkenden öğrenmişsin bir ilişkiyi devam ettirmek için kendinden taviz vermemen gerektiğini.

Zaten önüne çıkan böyle karaktersiz arkadaslarla es kaza yanlıs bir evlilik yapip,coluk cocuk derken hayatını mahvetmemen için flört,sevgililik çok önemli.zararin neresinden dönersen kârdır. Yaşın zaten çok kücük.Inan ki bu deneyim seni sen yapacak etkenlerden biri olacak.bir sonraki iliskinde taviz vermeyeceksin mesela.kendi değerinin farkında olacaksin.bir insana ne yaparsan yap,ne kadar her dedigini yapsan da,o insanın bunu haketmedigini bileceksin artık.o yüzden kimsenin böyle emrine girmemeyi de oğreneceksin.Şimdi canini yakan bu hadise,ilerde ideal bir iliski yasayabilmek icin senin kılavuzun olacak.Tez zamanda etkisinden kurtulman ve hayatinun merkezine sadece kendini koyman dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…