Sevgilim Beni Kandırdı

25 yaşındayım, kendimi hep yolun başında görüyorum. 22 yaşındasın, sana bu yaşananlar ders olsun.
Kendinden çok ödün vermişsin. Okumamak ne demek, dışarı çıkarken izin almak ne demek, şort etek bilmem ne giymemek ne demek. Bunlar doğrudan senin alacağın kararlar. Ailen dahi isteseydi yapmamalıyken, elin oğlu seni daha fazla sevsin diye bu kadar ödün niye?
Olduğun gibi sevileceğin ilişkilerin içinde olursun umarım bundan sonra. Kendini dağıtma sakın böyle bir insan için.

İstediğin bölümü hala okuyabilirsin, daha yaşın 22. Şimdi yaptırmadığı ne varsa teker teker yapma zamanı. Seni sevdiği için değil, kendisinin kompleksleri olduğu için seni kısıtladı. Onun önüne geçeceğinden korktu.
Yanında kabak gibi sırıtmaktan korktu.
Kızlarımızı da anlayamıyorum, aynı şeyleri babaları yapsa kötü baba oluyor, elin heriflerinin karşısında uysal koyuna dönüyorlar.

Hepimizin hataları var. Asıl hata bu hatalara fazla kafayı takıp, bugününü etkilemesine izin vermek. Evet büyük salaklıklar etmişsin, sen de farkındasın, farkında olmak bir kazanç, bu açıdan bak. Şu yaşadıklarına rağmen dönse yine birlikte olurum kafasındaysan, bunun üzerine git, kendine değer ver, daha iyisini hak ediyorsun. Daha 22 yaşındasın, varlığın şu geri zekalıyla yaşadıklarından, onun için yaptığın saçmalıklardan ibaret değil. Her şeye yeniden başlayabilirsin. Önünde yıllar, koca bir hayat var. Ama böyle ille de pişmanlığım devam etmeli, sürekli hatırlamalıyım diye arabesk duygularla geçmişe odaklanırsan 20 yıl sonra da bir arpa boyu yol katedemiş, hayatı bir hiç uğruna ziyan olmuş biri olarak kalırsın. Bunu kendine yapmak istiyor musun? Önüne bak. Gençtim, toydum, sağlıklı bir kafada değildim ama şimdi daha iyiyim, daha iyisini yapabilirim diye düşün. 5 yıl mağara yaşadım diyorsun, al işte şimdi özgürsün. Bir daha kimseye oyuncak etme kendini, kimsenin seni o mağaraya sürüklemesine izin verme. Deneyim neye deniyor ki başka?

Sevmeyi, sevilmeyi önüne taş koyulması, isteklerinin kısıtlanması, balık gibi fanusa kapatılmak sandığınız için başınıza geliyor böyle şeyler. Kendi hayatınızda nasıl yaşayacağınıza başkası değil ancak kendiniz karar verirsiniz bu yetkiyi başkasına verdiğiniz de boynunda ipi olan bir evcil hayvan gibi yaşamayı da göze almış oluyorsunuz. Aşk yönetilmek ya da yönetmek değildir, iki farklı insanın birbirine özgür alan bırakacak şekilde hayatlarına saygı duyarak ortak şeyler paylaşabilmesidir. Şimdi hiç bir şeye değmedi o gitti ve siz kendinize yaptığınız kötülüklerle kaldınız .

Daha 16 yaşındaydım 30 yaşında abim gibi sevdiğim birinin bana şu söylediği daha doğrusu tavsiye ettiiği sözü unutmuyorum:

Bak kardeşim bir erkeğe hep evet deme. Erkekler kendisine hayır diyen kadınları daha çok severler diye.

Yani bazen hayır bazen evet demeyi orta yolu bulmayı bilmezsek onların gözünde insan değil robot gibi algılanıyor daha sonra duygularımız yokmuş gibi muamele görüyoruz.

Bir şekilde herkesin buna benzer bir hikayesi vardır. Çok üzülme güzel tecrübe olacak sana ilerde.

Dua et kurulmuşsun.
Bu ruh hastasından yakında sen sıkılıp ayrılmak isteyecektin. Çünkü büyüyorsun. 1 2 seneye aklın olgunlaşacak farkına varacaktın.
Bu defa hanzo takıntı yapacak sem buraya tehdit ediliyorum mesajı atacaktın.
Kalkta göbek at kına falan yak böyle üzüleceğine. Yaşın 22 neler neler çıkacak karşına

Of seni nasıl iyi anlıyorum bir bilsen. Umarım zamanla geçer bu acımız.

22 yaş bu kadar kendinizi karartmak için çok erken değil mi?
Yapmayın lütfen,en güzel yaşlarınız bunlar,pes etmeyip hayatınıza devam edeceksiniz. Bu adamın üstüne belki başkaları gelecek,gidecek ama hayat devam edecek.
Geriye bakmayın artık,ileriye bakın.

Erkekler size her istedigini yaptirdiginda bi numaraniz kalmiyor ki.Otur dedim oturdu.Kalk dedim kalkti.Bu kızı istedigim gibi idare ettim.Sıkılsim.Gelsin başka kızlar nokta.

az yapmış
üç çocukla babanın evine gönderse belki akıllanırdın

kendı standartlarını koy , hayatına bundan sonra kımseyı karıştırma. herkes gecıcı sen kalıcısın. kımse ıcın degısme senı seven olduğun gıbı sevsın.neyse gelmıs gecmıs olsun

Ders olsun. Pahalı bir ders olmuş gerçi ama, en azından ders alırsan bir sonraki ilişkinde aynı hataları yapmazsın.

Resmen onu mutlu edeyim, bu ilişki evlilikle sonuçlasın diye her istediğini yapmış, sen sen olmaktan çıkmışsın. Anan baban böyle giyineceksin, illa bu okulda okuyacaksın deseydi olay olurdu. Elin hıyarı için kendinden bu kadar taviz verirsen, onun gözünde değer kazanmıyorsun işte. Aksine, kolay harcanıyorsun böyle.

Ben küçüklüğümden beri dekolte giymeyi seven bir kızdım fakat ailem çok muhafazakardı sevgilim de öyle olunca istemeden boyun eğdim ailemde de öyle görümce kısıtlanmasını hep normal gördüm

Evet kesinlikle ben onun yüzünden nelerden vazgeçtim arkadaşlarım gezer eğlenirdi ben evde pineklerdim dönüp bakıyorum beni terk eden adam için mi yaptım en güzel yıllarımı verdim

Of of hayatin bitmis yakiyorum.birtane

Az kendine gel 22 yasindasin gencliginin baharindasin

Tesekkurler keske 5 yılımı ona vermeseydim suan çok daha iyi yerlerde olabilirdim ama yapacak bir şey yok toparlanmalı ayağa yeniden kalkmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…