21 yasindayim..Yas kaç?
Haklisin galiba. Zaten ben ona cok yüz verdim. Bi daha kiskansamda belli etmem. Bakalim neler olacakSende kıskanmamaya çalış veya kıskansanda belli etme herkez kıskanç olacak diye bir şey yok.
Eğer kıskandırmak istiyorsan süslen dışarı çık onun haberdar olmasını sağla o zaman belki kıskanır.
Boş ver sen üstüne düşmeyince o zaten ne oluyor die senin arkandan koşacak.Haklisin galiba. Zaten ben ona cok yüz verdim. Bi daha kiskansamda belli etmem. Bakalim neler olacak
Ne diyosun sen arkadasim. Sirf bu konu hakkinda fikir almak icin üye oldum. Feyk ne demek yaa!! Fikrin yoksa yorum yazmaa!!!Yuğ ar feyk. Net.
Oncelikle fikirleriniz icin tesekkür ederim.. Kiskanipta kiskanilmamak beni cileden cikariyor resmen. taktiklerinizi deneyecegim insallah ise yararBak canım benim taktikleri vereyim sana işe yarıyor en başta söyleyeyim
Kıskandığını belli etme zor bir durum ama ne yapalım katlanacaksın...
Onu umursamaz gibi davran
Sürekli gezmeye çıktığını söyle işin varsa hallet yoksa gez toz ama bunları üst üste yap
Sonra başka erkeklerden konuş şu şöyle bu böyle taki o sıkılan kadar yeter artık diyene kadar
Ara arada yanında bi erkeğe bakıyomuş gibi yap
Evet kabul ediyorum hiç etik değil fakat kıskanılmamakta bir dert bece ve ben çok kıskancım eşiminde öyle olmasını istiyorum ve bu maddeler hoş olmasada işe yarıyor
Yarar ama sevgilin çok fevriyse son iki maddeyi unut.Zira sakıncalı bir durum...Oncelikle fikirleriniz icin tesekkür ederim.. Kiskanipta kiskanilmamak beni cileden cikariyor resmen. taktiklerinizi deneyecegim insallah ise yarar
O kadar yapay ki cümlelerin. Ekşicisin.Ne diyosun sen arkadasim. Sirf bu konu hakkinda fikir almak icin üye oldum. Feyk ne demek yaa!! Fikrin yoksa yorum yazmaa!!!
Yapı meselesi iştePüfffff.
Normal olan sevgilinin yaptığı. Sorun sende.
Selam arkadaslar. Benim 2 yillik bi iliskim var. Ben sevgilimi asiri derecede kiskaniyorum. O da bu durumu kullanarak beni sinir ediyor.. Mesela az once telefonda konustuk; aksam is arkadaslariyla yemege cikacagim aralarinda bekar bayanlarda var demezmi sinir krizine girdim resmen.O da gulmekten yarildi. Hosuna gidiyor tabi onu kiskanmam. Ama gel gelelimki beyimiz beni hic kiskanmiyorBeni garanti evlenecegi kisi olarak gordugu icinmi oyle yapiyor bilmiyorum. Istiyorumki benim kadar olmasada biraz kiskanc olsun. Nerde oldugumu merak etsin hesap sorsun ama yok iste.. Simdi kiminiz guvendigi icin kiskanmiyor diyebilir. Ama oyle degil. Bende ona guveniyorum ama cok sevdigim icin kiskaniyorum ayni zamanda. Simdi ben ne yapsamki bu adam beni kiskansin merak etsin hesap sorsun.. off delirmek uzereyim nolur fikir verin
Yahu sen ne diyosun ya. Eger yalanim varsa Allah belami versin bunumu diyeyim yani.. zaten sinirim tepemde Allah askina benimle ugrasmayin. Cumlelerim size yapay geliyor olabilir. Buda sizin anlama seviyenizle alakali biseyO kadar yapay ki cümlelerin. Ekşicisin.
Yani kıskançlık nedir, kıskançlık anlayışı nedir? Örneğin "o adamla görüşme. Onu giyme, şuraya ben olmadan gitme." Buınlar benim için çok sert sınırlar. Asla izin vermem.Yapı meselesi işteBende çok sıkan erkek sevmem ama eşim beni hiç kıskanmıyodu ne bileyim çok mu yanlış düşünüyoruz acaba utandımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?