Sevgilim beni kiskanmiyor :( Kiskandirmak icin ne yapabilirim?? :(

Bir iliskide, taraflardan biri cok kiskaniliyor, digeri de deli gibi kiskanilmak istiyorsa, o iliski de sorun vardir. Sorun ne mi? Sen yeterince sevilip ilgi gormuyorsun. Aslinda bu yuzden kiskanilmak istiyorsun. Bunun sebebi bu. Senin mantigin bunu dogru bulmasa da, sebep bu. Adami bos yere kiskandirmaya calisma. Oturun konusun adam gibi. Sana hakettigin, ihtiyac duydugun sevgiyi ilgiyi veremiyorsa, herkes kendi yoluna baksin.

Hayir gercekten sevgi ilgi goruyorum. Ve ayni sekilde bende ona buyuk bir askla bagliyim. Ama elimde degil gercekten beni kiskanmasini hesap sormasini cok istiyorum. Bendede söyle bir sorun varki; kendimi tam olarak ifade edemiyorum. Özgüvenim eksik. yani aslinda kiskancligimi bi yandan ozguven eksikligine bagliyorum. Ya benden daha guzelini iyisini gorurde asik olursa diye milyon tane soru geciyor aklimdan. Ve sonuc olarak bu sorular kiskanclik olarak aciga cikiyor

Evet işte benim istediğim kıskançlıkta tam olarak bu bana diyo ki "sen bir ordunun içine çıplak git seni kıskanmam"diyo yani güvenirim demiyo asla kıskanmam diyo...Yani bu normal sizce?zira bu tutumu beni biraz üzüyor.

Özgüveninizi kıskanarak yada kıskanılarak yerine getiremezsiniz.İzlediğiniz yol çokta hayrınıza değil.
Sevgiliniz resmen sizin zaafınızdan faydalanıyor.
Az kendinizi toplayın ve özgüveninizi kazanacak başka uğraşlar bulun...

Ahahahaha merak etme, lafta o. Tabii ki o kadar kolay değil o işler. Ayrıca bence bu kadar güvenmesi çok sağlam bir ilişkiniz olduğunun göstergesi.
Örneğin bu bahsettiğim erkek arkadaşım, ben giyinip süslenip dışarı çıktığımda hoşlanırdı. Yanında güzel bir kadın vardı ve o kadın onun yanındaydı, onu seviyordu. Çünkü bana güveniyordu.
Bazı erkekler bu şekilde düşünür.

Inanin ozguven eksikligini yenmek icin cok ugrastim ama olmuyor. Birsürü kisisel gelisim kitaplari okudum faydasi olmadi. Hatta psikologa gitmeyi bile dusundum. Gercekten bu konu benim icin ayri bi sorun teskil ediyor

Ayy çok çok teşekkür ederim vallahi rahatlattınız oleyyyyy yuhuuuu

Inanin ozguven eksikligini yenmek icin cok ugrastim ama olmuyor. Birsürü kisisel gelisim kitaplari okudum faydasi olmadi. Hatta psikologa gitmeyi bile dusundum. Gercekten bu konu benim icin ayri bi sorun teskil ediyor
Psikoloğa gitmeyi düşünmeyin sadece gidin.
Sevgilinizle aranızda olan diyolog sizi daha kötü yapabilir.
Yaşınız küçük daha.
İlerleyen zamanlarda kıskanılmanın insanın başına ne gibi dertler açtığını deneyimlemeden bu fikrinizi rafa kaldırın...

Sanirim haklisiniz. Psikologa gitmeden bu cekingenlik ve ozguven eksiliginden kurtulmam pek mumkun gorunmuyor.. Fikirleriniz icin cok tesekkür ederim

Ayy bende çok kıskancım bi ara burnundan getirdim çocuğun sonra baktım bu böyle olmayacak tuttum kendimi içim içimi yese de kıskanmıyormuş gibi yaptım bu seferde bana dedi ki sen beni çok kıskanırdın hayırdır ne oldu ilgin mi azaldı vs.
Yani ne yapsan da yaranamıyorsun.

Beyninin bunu kabul etmeyecegini soylemistim zaten :)

Erkekler iste ne yapsaniz yaranamazsiniz :) kiskancliginizi gizlemeniz onu simirlendirdimi peki :)

Offf ya keske benm kocam da kıskanmasa bıktım artık evden dişarı adım atsam haber wermemi istiyor bende bundan bıktım emin ol benmki daha zor sen tadını cikarmaya bak offfff offfff

Erkekler iste ne yapsaniz yaranamazsiniz :) kiskancliginizi gizlemeniz onu simirlendirdimi peki :)

Kıskandığımda kavga ediyorduk sonra bunu belli etmedim ve o bundan rahatsız oldu hani kıskanıyordun ilgin mi azaldı falan demeye başladı şaşkın işte

Yok ya çok zor gerçekten benm ki acayip magazada erkek çalişanlardan bile sakınıyor beni yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…