Fake olan kim anlayamadim??Fake o fakekizzz
Espirimi kimse anlamadı ben kacarFake olan kim anlayamadim??
Ben tesettürlüyüm :)Adamın geninde yok ise bişey yapamazsın
Mini dekolte vs takıl yanın da bir de bakalım ona da laf etmiyor ise yok olmaz bu iş
Ben tesettürlüyüm :)
TesekkürlerO zaman kesin kıskanır
Şaka bir yana içinde yok ise zaten kıskanmaz
Ama su var içten içe kıskanır size çaktırmadan ve en güzeli bu size güveni inancı tam bu daha önemli mutluluklar olsun kaşınma sende :)
Bir tane kıskançlık nedir bilmez adam bulmuşsunuz şu ülkede, onu da ille bozacak mısınız? Elinizdeki nimetin kıymetini, aksini yaşasaydınız bilirdiniz. Ben de kıskancım ve sevgilim de kıskanç olduğundan benim de kıskançlıklarım arttı zamanında. Normal seviyeye zor çekebildim kendimi onu da zorladım buna tabi ki. Bir dereceye kadar müsamahalıyız ama artık sınırı aşarsak uyarıyoruz birbirimizi.. Karşıdaki kıskanç değilse daha kolay sizin bunu törpülemeniz. Zaten dünyanın en iğrenç duygularından biri olduğu gibi kabullenilip teslim olunmamalı bu duyguya.Selam arkadaslar. Benim 2 yillik bi iliskim var. Ben sevgilimi asiri derecede kiskaniyorum. O da bu durumu kullanarak beni sinir ediyor.. Mesela az once telefonda konustuk; aksam is arkadaslariyla yemege cikacagim aralarinda bekar bayanlarda var demezmi sinir krizine girdim resmen.O da gulmekten yarildi. Hosuna gidiyor tabi onu kiskanmam. Ama gel gelelimki beyimiz beni hic kiskanmiyorBeni garanti evlenecegi kisi olarak gordugu icinmi oyle yapiyor bilmiyorum. Istiyorumki benim kadar olmasada biraz kiskanc olsun. Nerde oldugumu merak etsin hesap sorsun ama yok iste.. Simdi kiminiz guvendigi icin kiskanmiyor diyebilir. Ama oyle degil. Bende ona guveniyorum ama cok sevdigim icin kiskaniyorum ayni zamanda. Simdi ben ne yapsamki bu adam beni kiskansin merak etsin hesap sorsun.. off delirmek uzereyim nolur fikir verin
İnsallah bikana kadar kiskanilirsin ozamn ne diyim:)ozamn görcem seni:)Canim kiskanilmak guzel yabenim sevgilimden once hayatimda kimse olmadi. Yani kiskanilmanin nasil bir duygu oldugunu henuz tatmadim. Belkide ondan bu kadar istiyorum kiskanilmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?