- 20 Ocak 2010
- 48.888
- 189.598
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Oo konu derinleşiyorDedigim gibi her anlamda tatmin etmiyor , başkasını bulmam kolay ama bundanda vazgecemiyorum alışkanlık yaptı
E yaniDimi haklısınız cok bencil
Fesatlık değil de serbest çağrışım diyelim. Tatmin-orgazm-seks gibiAyyyy ben de başlığı okurken aynı şeyi düşündüm.
Çok mu fesatiz kizz
Aynen öldüm bittim düzelir sandım beni böyle kabullen diyorE geri dönsün diye öldün bittin
Evet onlarda sorun zatenFesatlık değil de serbest çağrışım diyelim. Tatmin-orgazm-seks gibi
3 yıldır beraberim kendi aramızda hiçbir problemimiz olmadı ben sadece ilgisizlikliginden sikayetciyim
Başkasıda hazırda bekliyo sanırım
Evet onlarda sorun zaten
Yeniden biriyle başlamak çok zor birsey gibi görünüyor gözümeE yani
Daha şimdiden hiç sana hitap etmiyorsa
Niye zamanını harcayasın
Üç günlük dünya zaten, önüne bak
Evet onlarda sorun zaten
Hayır vajinal orgazm olamıyordm erken boşalma sorunu varBak bu ciddi bi problem. En basindan beri sadece kendi tatmini mi onemliydi?
Sürekli biri olmak zorunda mı hayatındaYeniden biriyle başlamak çok zor birsey gibi görünüyor gözüme
Bir ara sırf bu nedenden dolayi ayrılmak istedimhe yani var ama tatmin yok..
tamam o zaman kesin ayrıl. maazallah evlenirsin felan sırf bu sebep daha büyük sorun olur..
Hayır vajinal orgazm olamıyordm erken boşalma sorunu var
Erkek olmadan olurda ben evlenip çocuk yapmak istiyorum yoksa evlatlik alacağım o dereceSürekli biri olmak zorunda mı hayatında
Birini bulmak nedir ? Seversen, sevilirsen başlarsınız birşeylere
Çıkmazsa da kaşına çıkmasın yani dünyanın sonu mu
Siz tek başınıza da mutlu olabilmelisiniz, zaten önce sen mutlu ol sonra başkasını mutlu et
Yoksa kiminle olursanız olun mutlu olamazsınız, mıy mıy mıy insanları sevmem. Erkekler olmadan hiç misiniz ne yani
Yaşın kaç, olur ilerde neden olmasınErkek olmadan olurda ben evlenip çocuk yapmak istiyorum yoksa evlatlik alacağım o derece
Hayır yok öyle birisi eminimBelki de o coktan başkasını bulmuştur
Evet suan iki kişi var görüşmek isteyenOo konu derinleşiyorbukadar düşünmeye gerek yok ayrıl gitsin hiç bi yönden tatmin olmuyosun madem başkasıda kapıda bekliyor heralde
Ondan yani bu havalarEvet suan iki kişi var görüşmek isteyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?