- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.031
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Hayırlısı o zamanEvet suan iki kişi var görüşmek isteyen
bul kız! bulmazsan ayıp olur.Kızlar bu aralar çok kötüyüm sevgilim beni hiçbir anlamda tatmin etmiyor sıkıldım bunaldim artık iki cift güzel sözü yok süpriz desen hic yok buluşmalarimz öyle sık değil iki haftada bir görüşürüz mutlu değilim onunla ne yapayım ben ilgili alakali olsun istiyorum ama yoksa başkasını bulacağım
Bir kez doktora gitti onda da tahlil vermedi diğer türlü hiçbir şekilde birşeye başvurmadi3 senede kendi icin birsey yapmadi mi? Bunun egzersizleri vs var hic mi arastirmadi?
Yok Estağfurullah canım ne havası cidden ilgisizlik yapıyor bıktım artıkOndan yani bu havalar
Adam doktora gitmiyosa senin yapabileceğin seks esnasında içindeyken kaslarını sıkıp bırakmak. Biraz daha geciktirebilirsin. Ama zaten tatmin de olmuyosun. Uğraşma bırak.Hayır vajinal orgazm olamıyordm erken boşalma sorunu var
'Bu'ndan vazgeçemiyomuş alışkanlık yapmışOyy bu ne yav hayattan bikmissin sanki sen bü durum dayken nasıl çocuk yetistireceksinBü arada nasibini sen bulma o seni bulsun nasibin hayirlisiyla gelir seni bulur
Aynen o konuda haklısınızneyi bekliyorsun ki ayrılmak için adamda hiçbir anlamda iş yok
yenisini bulmasan ne olur sanki, tek takılmak böylesinden iyi değil mi
Ama sürekli 2 kişi sırada var ama 'bu'ndan da vazgeçemiyorum diyosunYok Estağfurullah canım ne havası cidden ilgisizlik yapıyor bıktım artık
daha sevgililer..Boşan kurtul..
ALLAHIM Ne diyim hayırlısı herkezin hayattan istedikleri var kimi koca kimi de huzur'Bu'ndan vazgeçemiyomuş alışkanlık yapmış
Sırada da iki kişi varmış
Ama çocuk istiyormuş yoksa erkeksiz de olurmuş
Çocuk sabır işidir oysa, daha 3 kişi arasında kem küm edip kendi başına mutlu olma tatmininde bile değilsen çocuk benim harcım değil diyebilmeli insan
Herşey bitti çocuk kaldı
Oldu, görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?