Sevgilim benimle evlenmiyor

öeh
kim 16 yıllık beraberlikten sonraevlenmş yaw 10yıl daha bekleyeceksiniz yani
hayırlısı ne diyeyim
seni kaybedince başını taşlara vurur ama..

en baştan konuşmuştum ben, seninle ilişkiye başlarsak ve seversem evlilik hayali kurmaya başlarım diye söyleyiverdim şimdi kafam rahat. şirin görünmek uğruna sen ne istersen ona varım bebeğimcilik oynayıp sonra bassana nikahı bana diye diretme durumu var gibi geldi bana yazdıklarınız. yoksa 6 yıldır hiç mi laf açılmaz da adamın niyet anlaşılmaz

Daha önceden açıldı ama sonuçta ikimiz de küçüktük ve fazlasıyla erken olduğunu düşünüyorduk. Bu nedenle önemsemiyordum ama artık yavaş yavaş işler ciddiye binmeye başladı. Tipik evlilikten korkan kaçan erkek ama ayrılmak da istemiyor.

iliskiye baslaninca sevilirse zaten insanlar evleniyor kız niye buldumcuk gibi daha tanışır tanismaz Bismillah ben evlenmek isterim desin

Kimse de sen ne Istersen olur bebeğim diye bir şey söylemez karsidakine

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum mesajları okumadım, evli arkadaşlarınız yok mu? Onlarla sık sık görüşseniz belki erkek arkadaşınız özenir, fikirleri değişir :)

sevdiğinden eminsen eğer, senin üzüldüğünü görmek evliliğe ılımlı yaklaşmasını sağlar o zaman. sebepsiz yere koyduğu 35 yaş sınırını aşar sevgisi

seven erkek genelde evleneyim diye acele eder.demekki hayattan almak istediği değişik tatlar var

Rest cekemiyorsan bekleyeceksin , hatta bekledikten sonra o baskasini bumucak ve seni yari yokda birakicak..

Hatta seni sevdigindende suohe et bence , seven insan sevdigini yaninda ister .
Aile kurmak ister ..
Ne bicim sevmek öyle.

Eğer öyle olsaydı tamam ayrılalım mademki derdi. Benden ayrılmak istemediğini söylemez ve benimle bu kadar ilgilenmezdi.

alakası yok hazırda kendısine deger veren, fedakar, bekleyen bır bayan..bır de ıyıysen guzelsen daha ne ıstesın..ama evlenıcek kadar sevmemıs işte hem soruyosun hem de hayır hıcte bilee falan gıbı cevaplar mıllete..

Off çok kafam karıştı. Şuanda ayrılığı kaldırabilecek durumda da değilim. Benden iyisini bulamayacağı ortada ve onu bu kadar iyi tanıyan onun da bu kadar iyi tanıdığı kimse yok.
Ben üzülünce onun da üzülüyor olması, gözümden gelen bir damla yaş için kahrolması ve ne zaman yüzümü azıcık bile asık görse ben kendimi iyi hissedeyim diye elinden geleni yapması da bir artı değil midir?

niye evlenmek istiyorsun ki? nedir yani, imza atmayı çok seviyorsan ben sana yollayayım 1 koli kağıt, imzalayın imzalayın durun o kağıtları=D

değildir ya onlar ne ki ..o kadar yıllarını vermişsin azcık da üzülsün tabi üzüntüne ..
akısına bırak..evlenmeyı bu kadar ıstemesen ayaklarına kapanırdı..hep beklentıden olur bunlar

Bir yuva kurmak, sevdiğim adamla yaşamak ve çocuk sahibi olmak için. Evlilik imza atmak demek değildir.

bir yere imza atmadan bu dediklerini yapamıyor musun? adamı seviyorsun değil mi? yaşayın beraber. "yumurtalıkların ve onun testisleri de şu anda kilitli, imzayı attığınızda açılacak" gibi bir durum olmadığına göre, çocuğu da yapabilirsiniz.
ne alakası var evlilikle, anlamadım=)
ciddiyim.
nedir yani?

O kadar rahat bir çevreden gelmiyorum. Evlenmeden çocuk ya da beraber yaşamaya sıcak bakılmıyor.

Kızlar hepinize yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben kararımı verdim. Bir daha evlilik konusunu açık açık dile getirmiyicem ama bir süre hafiften hafiften çalışmalar yapacağım. Gerek evli arkadaşlarla takılmak olsun gerekse yavaş yavaş üstü kapalı hazırlamaya çalışmak olsun. Baktım olmuyor hiç umut yok o zaman kendi yoluma gideceğim. Moderatörlerden bu konuyu kapatıp silmelerini rica ettim.

O okypete Bu konuyu silerseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…