sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

bence şu an senin ondan ayrılmanı sağlamaya çalışıyor. sen onu sevmişsin o sana çok çirkinsin ıyy diyor. bu aşağılamadır, vicdansızlıktır, hainliktir, terbiyesizliktir.

Son düzenleme:
kaba bi davranış erkek arkadaşının yaptığı kabalığı farketmesini sağlayarak işe başlayabilirsin canım üzülmene gerek yok dönemsel lekeler olabılıyor kalıcı değil gececek ama boyle bır durumda bıle erkek arkadasın boyle davrandıysa zor bır durumda ona nasıl guveneceksın? bence bu kucuk ama onemli bir olay senın sevgılıni tanıman adına..

Ah bu kızlar ....

Kendinizi ezdirmeye ne kadar da meraklısınız..?

Hayat herşeye rağmen devam ediyor ölünün bile yası 3 gün tutulurken neden bu kelimeleri yutmaya mecbursunuz...

Gitsin cok yakısıklıysa bulsun bakalım sinir oluyorum böylelerine...

kızlar benı dinleyin akırı karha dıye bır bıtkı var onu haslayıp suratınıza vucudunuza surun o cok guzellestırıyor ben 2 ay denedım cıldınızın yumusaklıgı puruzsuzlugu guzellıgını fark edıceksınız

bence şu an senin ondan ayrılmanı sağlamaya çalışıyor. sen onu sevmişsin o sana çok çirkinsin ıyy diyor. bu aşağılamadır, vicdansızlıktır, hainliktir, terbiyesizliktir.

arkadaş güzel açıklamış. benim de eski erkek arkadaşım kendisinden soğumam için bu taktiği uyguladı. bayan olarak çok zoruma gitti halbuki ben başka erkeklerin dikkatini çekmek istemeyen bir tiptim kıskanır bozulur diye düşünüyordum meğerse başkasının bana ilgi duyması adamın hoşuna gidiyor ''aaa benim kız arkadaşım beğenilen biri'' düşüncesi oluşuyor.
valla ayrılınca öyle bi baktım ki kendime ''ohh beeaa dünya varmış'' dedim. şimdi de otursun derdine yansın, ''aa benim eski kız arkadaşım beğenilen biriymiş'' desin..

Sorun senin yüzünün güzelliği ya da çirkinliği değil canım.

Ne yazık ki onun ruhunun çirkinliği en büyük problem. Sevgilim dediğin adamda gram sevgi yok. Hadi ondan geçtim insanlık da yok.. Arkadaşlar haklı, ayrılmak istiyor. Ama bunu adam gibi, karşısında bir genç kız olduğunu dikkate alarak, seni bu kadar incitmeden, özgüvenini yok etmeden yapmalıydı.

Kendin için en doğru olanı yapmanı diliyorum.

Dünya'nın en çirkin kızı bile bu sözleri duymayı haketmiyor. Çünkü O'nun bir yaratıcısı bir sahibi var. Elin, ayağın düzgün mü, bi hastalığın yok mu şükret o zaman haline. Kimse için psikolojik sorunlara girme. Seni beğenen olduğun gibi beğensin. Madem öyle daha güzelini bul de ayrıl he yok ayrılamam, ölürüm geberirim diyorsan konuşma bikaç gün tek bi hareket yapma. O özür dilemek için aradığında, mesaj attığında falan "n'oldu bulamadın mı daha güzelini sevgili tilki döndün mü kürkçü dükkanına" de ezilen o olsun.
Yoksada tekmeyi bas. Bu ne biçim birliktelik? Sana huzur, mutluluk vereceği yere üzüntü veriyor resmen. Boşver en iyisi.

bunu bana sevgilim henüz evlenmeden söyleme cesaretinde bulunacak hemen ayrılırım ileriki yıllarda seni daha çok aşağılıyacak sinyalller veriyor kızım hemen ayrıl demek ki gözü başka kızlarda !

kızlar geçen gün görüştük. kullandığım şampuan alerji yaptı sivilce çıkardı. onda hiç yok ben çıktığını hiç görmedim zaten.. yine bişey söyledi yeter artık dedim ve saydırdım döndüm gittim önce bi 5 dk aramadı sonra aradı nerdesin dedi cevap vermedim söyle nerdesin diye bağırdı geldi kolumdan çeke çeke götürdü beni, yolda çok yakın arkadaşımla karşılaştık o girdi araya noluyo falan o günün sonunda barıştırdı bizi. ve bana artık daha yakın davranıyor yanağımı sıkıyor falan.

son 1 kaç aydır yanağımdan öpen çocuk hep alnımdan öpüyodu insan ister istemez rahatsız oluyor..

siz de bu muameleyi kendinize reva görüyorsunuz?

canım sana çirkin diyor ve sen ona hala sevgilim diyorsun yapma lütfen kendini ne zanıyor o bence suratına bakılmıcak bir insan ben olsam bir dakika daha sürdürmem ilişkimi böyle bir kişiyle...

benim ki bana öyle dese
anında tekmeyi yer

tekmeyı yemesının sebebı
söyledıgı o kelıme değil

artık sevılmedıgımdır...
sevılmediğim bir aşk ta duramam, o anda nefretım yeter..

çünkü seven insan , sevdıgı ınsanı cırkın bulmaz...
çirkin bulan ise zaten begenmedığı insanla sevgılı olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…