- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
yaklaşık 6 ay önce 54 gün sürek ayrılık yaşamıştık.. bana geri dönmesi için neler neler yaptım.. bazen kendime kızıyorum salak mıyım ben neden böyle bağlandım diye..
çünkü onda ilk günkü aşkı arıyorum ama o eskisi gibi olmadı.. hiç bir zamanda olmayacak galiba
bence şu an senin ondan ayrılmanı sağlamaya çalışıyor. sen onu sevmişsin o sana çok çirkinsin ıyy diyor. bu aşağılamadır, vicdansızlıktır, hainliktir, terbiyesizliktir.
kızlar geçen gün görüştük. kullandığım şampuan alerji yaptı sivilce çıkardı. onda hiç yok ben çıktığını hiç görmedim zaten.. yine bişey söyledi yeter artık dedim ve saydırdım döndüm gittim önce bi 5 dk aramadı sonra aradı nerdesin dedi cevap vermedim söyle nerdesin diye bağırdı geldi kolumdan çeke çeke götürdü beni, yolda çok yakın arkadaşımla karşılaştık o girdi araya noluyo falan o günün sonunda barıştırdı bizi. ve bana artık daha yakın davranıyor yanağımı sıkıyor falan.
son 1 kaç aydır yanağımdan öpen çocuk hep alnımdan öpüyodu insan ister istemez rahatsız oluyor..
siz de bu muameleyi kendinize reva görüyorsunuz?
canım sana çirkin diyor ve sen ona hala sevgilim diyorsun yapma lütfen kendini ne zanıyor o bence suratına bakılmıcak bir insan ben olsam bir dakika daha sürdürmem ilişkimi böyle bir kişiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?