- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
evet merhaba kızlar.. 2,5yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşım bana hiç güzelsin vs dememişti. ama herkes çok güzelsin vücudun yüzün mimiklerin saçların çok güzel der..
son 2 aydır yüzümdeki lekelerle uğraşıyorum. biraz kırmızılıkları artmıştı bende fondoten pudra kullanmadım hayatım boyunca.. taaki o güne kadar.
sabah buluştuk neyse biraz konuştuk ve durup dururken çok çirkinsin biraz kendine bak dedi...
o an afalladım. bana makyaj yaptırmayan adam şimdi neler diyodu..
o gün gittim fondoten pudra allık herşeyi aldım.
şimdide ıyy yüzüne ne sürdün diyor. napıcağımı şaşırdım kızlar. nolur yardım edin
not:19 yaşındayım beyaz tenliyim, yüzümde kırmızı sivilce lekeleri var.
bekliyorum kızlar biraz onu anlamak çözmek için ve tabiki soğumak için...
keşke deseydim keşke... sadece baktım baktım sonra karşı caddeye geçtim arkamdan gel buraya diye bağırdı gitmedim o geldi tuttu kolumdan karşıya geçirdi.. büyütme bu kadar dedi
bir şey hissetmıyorum anla benı mı demişArkadasim sen bana dalga geciyorsun gibi geldi.
Hangi kiz gözlerinin icine bakila bakila, bir sey hissetmuyorum anla beni diyen biriyle daha
beraber olur.
Kim sevgilisinden cirkinsin kendine bak demesini duyupta
iliskisine devam eder.
Saka bu heralde.
Askindan ölsede insanda biraz gurur olmali ya.
Daha yüzükten bahsediyorsun.
sashamia88 kukla değil ben onun her dediğine evet demem zaten.
evet haklısın ben bir ruj bile sürmüyordum neden? DOGAL oluyum diye..
dalga geçtiğim falan yok onu söylediğinde ayrılmıştık zaten. demekki sen böyle bir ilişki yaşamamışın beni anlaman için belli şeyler yaşaman gerekiyordur belki.Arkadasim sen bana dalga geciyorsun gibi geldi.
Hangi kiz gözlerinin icine bakila bakila, bir sey hissetmuyorum anla beni diyen biriyle daha
beraber olur.
Kim sevgilisinden cirkinsin kendine bak demesini duyupta
iliskisine devam eder.
Saka bu heralde.
Askindan ölsede insanda biraz gurur olmali ya.
Daha yüzükten bahsediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?