sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

Ağır olabilir.Ben bu yaşta,bu konumdayken böyle konuşuyorum.
19 yaşında ve aşık olsaydım herhalde böyle konuşamazdım.
Bu arada...Keşke konuşabilseydim veya bir ablam kulağımı çekseydi.

aramızda hiç evlilik lafı dahi geçmiyor.. etrafımızdaki herkes yüzük takıyor biliyorum bu yaşta saçma ama ilişki uzun süredir devam ediyor. belkide benim beklentim çok fazla... bilmiyorum kızlar allak bullak oldum iyice

Kendine saygın yok mu? Bunun icin care mi arıyosun bide yapma Allah askına..Kullandıgın ürünler hic saglıklı degil ayrıca..Güzellik sadece yüz müdür? Güzelligi bundan ibaret sanan bir bayanı bu sekilde incitebilen adamdan hayır gelmez be güzelim..Onun icin degil ama kendin icin bir doktora görünürsen sorunun kalmaz ins.

Bir erkek böyle konuşmaya başladığı gün kafasında başka hatunlar dönmeye başlamış demektir.
2,5 yıldır gözlerinde katarak mı vardı, ki 2,5 yıl sürmüş çirkin olduğunuzu farketmesi.
Size olan sevgisi bitmiş, ayrılmak için bahane arıyor.
Hiç oyuna gelmeyin ve biran önce kendisinden ayrılın.
Hayatınızdaki erkek özgüveninizi beslemiyor üstüne sömürüyorsa o sizin için
ideal partner değildir zaten.
Birbirinizi yüceltmeyecek, eksiklerini tamamlamayacaksanız ne anlamı var çift olmanın.

ben 15 yaşında tanışmıştım eşimle.benimde ozamanlar ellerimde siğiller vardı.ben hiç elini tutmak istemezdim.ama o hiç gocunmazdı zorla tutardı ben çekinirdim.bana ayy bunlar ne böle demedi hiç.daha çok nasıl geçirebiliriz napabiliriz die bana destek olurdu.nereye gitsem ellerimi saklardım.ama sonra kurtuldum 5 yıl flört döneminden sonra şuan 11 yıllık evliyim.yani sevmek öle lafla olmuyo.sana öle söleyeceğine bi rahatsızlığınmı var napabiliriz die bi çare arayıp senin gönlünü okşaması gerekir.kusura bakma canım ama o sevgili sandığından bi baltaya sap olmaz.....

valla amac belli sen ona ayrilalim diyeceksin oda cekip gidecek,
suan pusuya yatmis onu bekliyor

2.5 yıldan sonra yenimi farketmiş çirkin olduğunu...ne kadar kırıcı bi söz insan sevgilisine değil kimseye söyleyemez böyle bişey...sen sakın kendine olan özgüvenini saygını yitirme...daha çok gençsin önünde güzel yıllar var...ve bu güzel zamanlarını değmeyen biri için harcama...bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta..seni gerçekten sevse böyle demezdi diye düşünüyorum...

insan sevdiğine çirkinsin der mi ya?
dünyanın en çirkini bile olsa sevene dünya güzeli gibi gelir sevdiği..
öyle dediğinde" çirkin olan ben değilim senin davranışın" deseydin keşke..

bekliyorum kızlar biraz onu anlamak çözmek için ve tabiki soğumak için...

daha neyi bekliyorsun ki,adamin daha sana neler soyliceginimi duymak istiyorsun,
bence daha fazla kirilmadin yipranmadan birak gitsin,
olan sana olur ona hic birsey olmaz,
sen istedigin kadar uzatmaya calis,
bu iliskiden ikinizede hayir yok,
biran once ayril ve unutmaya bak,
karsina degerini anlayan biri cikar elbet,
buda seni mumla arasa bulamaz

sevgılın makyaj yapma dedı dıye ,makyaj yapmamak

sevgılın makyaj yap bıraz kendıne bak dedıgın de ; onun lafıyla

makyaj yapmak .kusura bakmayın ama resmen kukla olmussunuz .

ancak benı yanlıs anlamazsanız eger bı'de soyle bır durum vardır genel de ;

kızların bı cogun da goruyorum bu durumu ben .derler kı "sevgılım benım

dogal halımı sevıyor dıye makyaj yapmıyorum "derler.dogal halı dedı

dıye de kendını sal dememıstır ama ,bazı kızlarmız malasef boyle algılıyor.

kendıne bakarsın bır allık ve nude tonlar da bı ruj surup yuzune bıraz renk

verılerek de oldukca dogal olunur ama ,erkekler dogal ol dedıgın de

bazı kızlarımız hepten salar kendını .erkeklerın dogal oldan kastı ;

suratını boya kupune cevırme demek ıstıyorlar ama ,bazen yanlıs anlasılıp

hepten salıyor kızlar kendını :) herseyden once kendıne deger veren bırı

zaten kendını salmaz .erkek arkadasınız makyaj yapma dedı dıye makyaj yapmayarak

makyaj yap dedıgın de makyaj yaparsanız eger ,kusura bakmayın ama o soyledıgı

sozu de hakedersınız .ne yapıyorsanız kendınız ıcın yapın bır baskası ıcın degıl .

keşke deseydim keşke... sadece baktım baktım sonra karşı caddeye geçtim arkamdan gel buraya diye bağırdı gitmedim o geldi tuttu kolumdan karşıya geçirdi.. büyütme bu kadar dedi

o çocukcağzın daha 40 fırın ekmek yemesi lazım hiç bayana çok çirkinsin denir mi yahuuuu ya cok toy ya patavatsız yada gercekten ipler kopsa da umrunda değil

keşke deseydim keşke... sadece baktım baktım sonra karşı caddeye geçtim arkamdan gel buraya diye bağırdı gitmedim o geldi tuttu kolumdan karşıya geçirdi.. büyütme bu kadar dedi

seni üzmesine izin verme canım..
madem o senin üzülmeni kırılmanı önemsemiyor sende onu önemseme..
hep böyle davranıyorsa sana belliki ukala dümbeleğinin teki o zamanda yol ver gitsin..

Arkadasim sen bana dalga geciyorsun gibi geldi.
Hangi kiz gözlerinin icine bakila bakila, bir sey hissetmuyorum anla beni diyen biriyle daha
beraber olur.
Kim sevgilisinden cirkinsin kendine bak demesini duyupta
iliskisine devam eder.
Saka bu heralde.
Askindan ölsede insanda biraz gurur olmali ya.
Daha yüzükten bahsediyorsun.

sashamia88 kukla değil ben onun her dediğine evet demem zaten.
evet haklısın ben bir ruj bile sürmüyordum neden? DOGAL oluyum diye..

bir şey hissetmıyorum anla benı mı demiş

canım hemen bas tekmeyı kucuk dusurme kendını...

kimse için kimseye güzel görünmek zorunda değilsin ki canım ayrıca seni seviyorsa seni sen olduğun için senin kendine has özelliğinle güzelliğinle sevmeli bir iki bir şey çıktı diye yüzün de çirkin,bakımsız diyecekse zaten bu ilişkinin ileri dönemlerin de neler der düşünemiyorum bile..

sashamia88 kukla değil ben onun her dediğine evet demem zaten.
evet haklısın ben bir ruj bile sürmüyordum neden? DOGAL oluyum diye..

işte tatlım bu cok yanlıs bırsey .sevgılın evet kaba bı uslupla soylemıs sana bunu ama ,

oda senın bu kendını salmandan buyuk ıhtımalle sıkılmıs bellı kı .

sen onun lafıyla kendını neden salıp koz verıyorsun onun elıne .

dogal ol demek ; boya kupune donme demektır .

dogal ol dedı dıye de ,hıc renklendırılmemıs hastalıklı gıbı bı cıltle de adamın karsısına cıkılmaz kı

az bıraz ruj az bıraz allıkla cıldını renklendırmelısın saglıklı ısıl ısıl gorunmelı cıldın .

dalga geçtiğim falan yok onu söylediğinde ayrılmıştık zaten. demekki sen böyle bir ilişki yaşamamışın beni anlaman için belli şeyler yaşaman gerekiyordur belki.
yaşım küçük olabilir ama benim tek zayıf noktam o
umarım beni 1 gün anlarsın
ne diyimki başka.
anlatıcak hevesimde duygumda kalmadı.
iyi geceler kızlar
cevap verenler için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…