buna benzer şeyelr ben de yaşadım...sonunda aldatıldgmı öğrendm..benden şifresni sakalrıdı,htta unuttum derdi yeminler ederdi..ailesine de ayrıldık demişti..bilmesinler diyordu...herseyne inandım tmm dedm,sen ansıl istiyrsan dedm..ama aldatıldgmı öğrndm..Face üzerinden her turlu haltı yapıor artık erkekler..benm kmseye guvenm kalmadı..Eger bi yalan yakaladıysan affetmeyeceksn...ben affettm,ona inandım ama hayalkırıklgna ugradım
canım yanlış anlama da adamları süründürüyorsunuz sonrada barışınca hemen eskisi gibi olalım diyorsunuz.
klişe olacak ama ne demişler "dal rüzgarı affetsede kırılmıştır bir kere"
ilgisizliğim nedeniyle o istemesede ayrıldım diyorsun. demekki ona çok çok geçerli bir neden sunmadan ayrıldığın için
oda tekrar ayrılma ihtimaline karşı gardını almış. bari artık "çok değer vermiyim ayrılırsak daha çok üzülebilirim" diye
düşünüyor da olabilir. biraz süre ver ona onu sevdiğini hissettir. alıp karşına konuş güzelce.
zamanla ilişkinize olan güveni arttıkça eskiye dönersiniz inşallah.
3yıl çok uzun bi zaman bitirmek kolay olmıcak ama konuş bunları onunla ne demek özelim fln senden başka ne özeli olabilir ki aynısı arkadaşımın başına gelmişti 4 senelik bi ilşkinin sonunda aldatıldığını öğrendi çocuk bide seviyorum ölüyorum diyodu.. 3 yıl çok uzun bi süre ama daha fazla uzamadan bitmesi emin ol daha iyi..
farklı şehirlerde ilişki yürütmek çok zor. başka biri hayatına girmiş olabilir. üzerine fazla düşmeyin, gidecek gider zaten.
en çok kafama taktığım konuda benim özelim o demesi. sürekli şifrelerini ver demekte istemiyorum ben onun hesabını vs. merak ediyorsam oda benimkini merak etmeli o neden istemiyor diye düşünüyorum
bence ciftlerin birbirine sifrelerini vermeleri gerekmiyor
yapmak isteyen biri sifresi olsada farkli hesap acip
yapicagini yapaar yine
yipratmayin kendinizi bunlarla derim
sizle ayrıyken bi naneler yemiş olabilir..
bana direk böyle geldi kusura bakma arkadaşım..
tercihini sen yap ama bence, güvenip Allaha havale edersen aldattı ise bişi yaptı ise mutlaka çıkar karşına
yok öyle bişi yoksa da gereksiz yere sinir harbi yaşamamış olursun..
ya da araştırıp öyle olup olmadığını ispatlıcaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?