sevgilim çok değişti :(

tamamen sildi. neymiş kimseler bilmesin ayrı olduğumuzu biliyor hala herkes ee ayrıldığım kızın face arkadaş listemde ne işi var diyor bu kadar inandırıcı olmaya ne gerek varsa. birde önceden arkadaş olarak eklemeden faceden sadece resmi gözüküyordu ki açılmıyordu şimdi daha eklemeden kocaman ilişkisi yok yazıyor oha ya bune ben burdayım dercesine .

bende böyle olacağından korkuyorum

sizin ayrılma sebebiniz neydi neden ilgisizleşmiştiniz ?

o kadar uzun ki benim ailem hatta cevremdeki herkes ilişkimi onaylamıyordu neymiş maddi durumu pek iyi değilmiş babası o doğmadan vefat etmiş. annesi ve abisi var ama bizimkiler sürekli hayr diyip durdular istemediler onunla görüşmemi fakat öyle hergünde bana tepki göstermediler bir defa düşüncelerini dile getirdiler . tabi benim çok sevdiğimi bildikleri için sustular. ablalarım arkdaşlarım hep ilişkim içi olumsuz konuştular çok etkiledi bu beni. sevgilimde bunların farkındaydı tabi. en son beni arayıp ayrılmak istediğini söyledi ona karşı ilgisizmişim ilk çok şaşırdım ama tamam diyip kapattım tlefonu sonrası belli işte.

bir benzerini yaşadım bizde ayrıldık benim için ölen biten adam gitti yerine çok arklı biri geldi oda beni acenden sildi hatta ilk ayrıldık sonra barıştıgımızda başka bir kızla ilşkisi oldugunu ögrendim çok sonra ozamn onu aeetim arkdaşım ayrıydınız dedi alan çok pişmanım ama aeettigim için arkası geldi çünkü belkide sana güvenini kaybetti blnmez huyuna git bakalım sana gvnyorum zaten de bir süre sonra tekrr iste bakalım varecek mi şireyi..

aynı şeyleri yaşamışız benim sevgide yalan oldu mefta hiç sevmemiş gibi gidiyolar valla :S

bende böyle olacağından korkuyorum

cnm inan şuan sanki bir ayna varda bende seni görüyorum.. gururumu hiçe sayıp eski günlere tekrar dönmek için çabalamam kar etmedi.. meğer aklında ne tilkiler dönüyomuşta birşeyleri bahane etmiş bana.. çok kötü zamnlar geçirdim ama ona teşekkür ediyorum artık HİÇ BİR ERKEĞE GÜVENMİYORUM çok büyük bir kazık yedim tabiri caizse.. çok acı birşey çok zor günler atlattım. yani demem o ki o ışık gitmişse sevgilinin gözlerinde, karalıysa bu soğuk tavırlarında eskisi gibi gitmiyorsa birleyler çaba etmen nafile.. sonrasında gururunu ayaklar altına aldığına yanıyorsun.. eski kız arkdaşı için beni terk edip onla ilgili hayaller kurarken bende onun için gözyaşı döküp ilişkiyi devam ettirme derdine düşmüşüm meğer öğrendiğimde çok geçti.. bence bunu iyi gözlemle biri olabilir

hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz o kadar önemliki benim için dediğiniz gibi yapıcam biraz zaman geçsin bakalım ne olucak şifre vermemesini önemsemiyorum artık silmesi beni delirtiyorr

bence bi süre sessiz kal izle ne oluyor ne yapacak zaten neyse zamanla ortaya çıkar rahatsız olduğun durumu ona belirtmeye çalışırsan sıkılır daha çok sorun yaşarsınız oluruna bırak

ßana göre; şifrelerini önceden bildiğin halde şimdi vermemesi,face'ten seni silmesi,kimsenin ilişkinizi bilmemesi gerektiğini düşünmesi pek hayra alamet değil...Aldatılıyosun bence en azından bu benim fikrim

kabullenemiyorum biz hiç ayrılamayız gibi geliyordu. biz beraberliğimizn 1. yılında kolumuza isimlerimizi yazdırdık dövme yaptık yani. ve ben polislilk sınavlarına hazırlanıyorum bu sene kışın dövmeyi sildrmek zorundayım oda biliyor bunu bana dediği şu sil sil bende silicem zaten neden diyorum e millet ayrıldığımızı biliyor dövmni neden silmiyorsun diye soruyor diyor cidden kafayı yicem adam kendini kaptırmş ayrıldık oyununa

Acikcasi gene bir facebook krizi.allahaskina galiba ben bunu yazmaktan bir hal olacagim herhalde.Bu facebook üzerinden ilskiler yürütmeyi birakin canlarim benim.gercek,yüzyüze ilskiler kurun.ben bunu cocukluk olarak degerlendiriyor ve insanlarin kendilerine sebepsiz yere sorun yarattiklarini düsünüyorum.facebook sorun nedeni olamaz.sorunun bir sonucu olabilir ancak.
Benimde esim gecen degistirmis sifreyi.üstelemedim.acikcasi benimde kendime göre bir özelim var.yapmak istedikten sonra bir seyleri zaten yapiliyor.eskiden facebook mu vardi allahaskina.uzak sehirlerdeki insanlar birbirinin mektuplarini beklerdi özlemle.Bir telefonla haftada bir sesini duymak müthis mutluluktu.Tamam teknolojiyi hayatimizdan cikaramyiz ama ama bunu da oldugu gibi kabullenerek bunlari dert etmemeliyiz diye düsünüyorum.

sanırım öyle. başka açıklaması yok gibi

ailem çok yıkıcı olduğumu, hiç yapıcı olmaya çalışmadığımı söyler.. insanlara fazla güvenmem.. o yüzden kim olursa olsun her türlü ihtimali düşünür, hatta haddinden fazla ince düşünüp, durumu irdelerim.. hangisi ağır basıyorsa ona göre kararverip öyle davranırım.

3 senedir çıkıyorsun, şifrelerini vermiyor. Bu belki önemli değil ama benim fikrimce düşünülmesi gereken bir ayrıntı. Seni face listesinden siliyor, buda önemli bir ayrıntı. bunlar benim sevilmediğimi, hatta aldatıldığımı düşünmem için yeterli bir sebep. neden msn ve face şifresi verilmez. bana göre açıkları var görmemem için.. mesaj belkide anlık ileti anlamında. peki neden faceden silinir, çünki diğer kadın facesinde eklidir ve sen yada o kadın es kaza duvarına bir şey yazdığında birbirinizden haberdar olacaksınız diye.. neden seni silmeyi tercih ediyor demekki senden yana kaybedeceği bişey yok.

ben her türlü ihtimali düşünürüm. bence sen onda bitmişsin.. uzatman üzülmen demektir. genede sen bilirsin.

Son düzenleme:

canım sana göre oyun gibi gelebilir konduramıyor olabilirsin ayrılmayı ama o kfaya koymuşki bukadar ısrarlı, bu kadar kesin ve net bir tavır içinde.. küs kalma, naz aşamasıda böyle yapıyor gibi görünmüyor belli.. bnim başıma felaket tellalı mı kesildin nerden çıktın ben iyi şeyler düşünmek istiyorum diyebilirsin ama benim canım yandı ya karşı cinse güvenemiyorum bir türlü.. kafasında ne senrylar kuruyordur şimdi diye düşünmeden kendimi alamıyorum.. bu olumsuzluklarıda sadece iyimser olacam, barışacam alttan alacam bazı şeyleri desen bile gerçekleride görmemezlikten gelme diye söylüyorum.. çoğu şey göründüğü gibi masum olmuyor..

umarım ben yanlış düşünüyorumda en kısa sürede eski güzel günlerinize döndürür Mevlam sizi Allah'a emanet ol canım

bir sey yürüyecekse yürüyor.Yürümüyecekse zaten ne olursa olsun bir yerde kopus basliyor.Birazda galiba kadere birakmak lazim baska seyleri.

o kadar haklısın kii işte bende böyle düşünüyorum. o kadar çok şey yaşadık ki onunla şimdi böyle olması, böyle davranması çok üzücü

Hepinize yazdıklarınız için tekrar teşekkür ediyorum haftalardır bu sorun yüzünden kafayı yemek üzereydim hele onun rahatlığı beni çıldırtıyordu. İlişkimizin eskisi gibi olmadığını görebiliyorum fakat kabullenmek çok zor. sevgilim hiç bir zaman bana adımla hitap etmemiştir hep aşkım canım cicim şimdiyse en ufak bozuşmada off cansu oluyor. Dün akşam işle ilgili bir şey konuşuyoruz işle ilgili planlarını anlatmak bile istemiyor. telefonda zorla konuşuyormuşuz gibi bnca zman hep benim iyiliiğimi istemiştir şimdi pek öyle düşünmüyorum. Haftasonu dershanem var ve o pazar günü birlikte denize gidelim diyor bende ilk haftadan derse gitmemzlik yapamam diyorum hemen oflayıp pufluyor çok değişti çoook. herşeyin hayırlısı diyorum artık.

bikere şifrelerini saklıyor ve dahada önemlisi ilişkinizi saklıyor . Sen olsan ne düşünürsün üzgünüm ama bence başka biri var

bikere şifrelerini saklıyor ve dahada önemlisi ilişkinizi saklıyor . Sen olsan ne düşünürsün üzgünüm ama bence başka biri var

şüpheleniyorum ama kanıtım da yok bu konuyu onunla konuştuğumda kesin saçmalama diyip kestirip atıcak 1 ağustos d.günümdü ve bir msj atıp geçiştirdi ki benim böyle şeylere önem verdiğimi bilir bense onun d.gününde kendimi paradım doğum günümden 1 hafta sonra da görüştük dedim hediye almamıştır ama bir gül almıştır be diye içimden geçirdim yok oda yok o kadar sinirlendim ki dayanamadım2 gün sonra söyledim düşüncesizliğini dile getirdim gülüyor yok ya saçmalama diyor hala bir şey yok yüzüne bakıp öküzsün demek geldi içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…