- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
eger onu geri kazanmak istiyorsan huyuna suyuna gidiceksin canim
kirilmistir kolay kolay affetmem gibicesinedir
bide faceden seni tamamenmi sildi yoksa sadece
iliskiniz var kisminimi sildi onu tam anlayamadim
tamamen sildiyse onu kabullenme derim
iliski kismiysa gelir nasilsa biraz sibirli ol
benim için ölüp biten adam o değil sanki beni sevdiğini söylüyor ama ben gözlerinde onu göremiyorum eskisi gibi bakmıyorbarıştıktan sonra face ve msn şifresini vermek istemedi ilk çok kızdım ama o benim özelim veremem demesini sinir oldum. ne demek benim özelim ben kimim ki sen özelini benden saklıyorsun ayrıca 3 yıldır şifrelerimizi biliyorduk da şimdi ne oldu? bilmiyorum yoksa ben mi abartıyorum çok önemsiz bir şey mi bu şifreler?
dile getirdiğin şu yukardaki sözlerin ne bir eksiğini ne de bir fazlasını yaşamayan biri olarak diyebilirimki, bu aynı vakayı yaşadığım ilişki şuan mefta.. aklını bulandırmak istemem hele canını sıkmak hiç.. genelde burdaki sorunlara hep olumlu sözler sarfetmeye çalışırım ama aynı şeyleri yaşadığım için bendeki durumu anlatmak istedim.. herkesin ilişkisi birbirinden farklıdır.. farklı duygularla sürer gider belki benim ilişkinin temelleri okadar sağlam değildi ama şunu da unutma ipler koptumu bir kere geri düzelmesi çok zor.. yüzgöz olmanın, bu tarz davranışlar sergilemenin sonu hayır olmadı bana umarım benim sonuma benzemez ilişkinizin gidişatı..
ha bu arada böyle davranmasının nedenide çok geçmeden ortaya çıktı eski sevgilisi tekrar dönmek istedi o da bu fırsatı kaçırmayayım dedi ve uğrumda ölecek gibi davranan adam gözünü kırpmadan beni şutladı.. ah kalmaz insana kızda hevesini alıp onu şutladı tekrar.
sizin ayrılma sebebiniz neydi neden ilgisizleşmiştiniz ?
merhaba kızlar
benim yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var sevgilimle farklı şehirlerde oturuyorz ama ayda en az 2 defa görüşüyoruz 1 ay önce benim ilgisizliğimden vs. ayrıldık o hiç istemesede ben ayrıldım. 2 hafta sonra barıştk en uzun ayrılığımızdı bu onun benim için ne kadar değerli olduğunu anlamıştımsorunumuzun şu ki herşey eskisi gibi değil ki ben öyle olmasını istiyorum benim için ölüp biten adam o değil sanki beni sevdiğini söylüyor ama ben gözlerinde onu göremiyorum eskisi gibi bakmıyor barıştıktan sonra face ve msn şifresini vermek istemedi ilk çok kızdım ama o benim özelim veremem demesini sinir oldum. ne demek benim özelim ben kimim ki sen özelini benden saklıyorsun ayrıca 3 yıldır şifrelerimizi biliyorduk da şimdi ne oldu? bilmiyorum yoksa ben mi abartıyorum çok önemsiz bir şey mi bu şifreler? hem benide facebook hesabından silmiş çok garipp geldi bana sinir oldum. artık kimsenin ilişkmizi bilmesini istemiyorum 3 yıldır bu konuda hem zararlı çıktık şimdi kimseler bilmesin diyor. Acaba bir sorun yoksa ben mi abartıyorum.
aynı şeyleri yaşamışız benim sevgide yalan oldu mefta hiç sevmemiş gibi gidiyolar valla :Sbenim için ölüp biten adam o değil sanki beni sevdiğini söylüyor ama ben gözlerinde onu göremiyorum eskisi gibi bakmıyorbarıştıktan sonra face ve msn şifresini vermek istemedi ilk çok kızdım ama o benim özelim veremem demesini sinir oldum. ne demek benim özelim ben kimim ki sen özelini benden saklıyorsun ayrıca 3 yıldır şifrelerimizi biliyorduk da şimdi ne oldu? bilmiyorum yoksa ben mi abartıyorum çok önemsiz bir şey mi bu şifreler?
dile getirdiğin şu yukardaki sözlerin ne bir eksiğini ne de bir fazlasını yaşamayan biri olarak diyebilirimki, bu aynı vakayı yaşadığım ilişki şuan mefta.. aklını bulandırmak istemem hele canını sıkmak hiç.. genelde burdaki sorunlara hep olumlu sözler sarfetmeye çalışırım ama aynı şeyleri yaşadığım için bendeki durumu anlatmak istedim.. herkesin ilişkisi birbirinden farklıdır.. farklı duygularla sürer gider belki benim ilişkinin temelleri okadar sağlam değildi ama şunu da unutma ipler koptumu bir kere geri düzelmesi çok zor.. yüzgöz olmanın, bu tarz davranışlar sergilemenin sonu hayır olmadı bana umarım benim sonuma benzemez ilişkinizin gidişatı..
ha bu arada böyle davranmasının nedenide çok geçmeden ortaya çıktı eski sevgilisi tekrar dönmek istedi o da bu fırsatı kaçırmayayım dedi ve uğrumda ölecek gibi davranan adam gözünü kırpmadan beni şutladı.. ah kalmaz insana kızda hevesini alıp onu şutladı tekrar.
bende böyle olacağından korkuyorum
bir benzerini yaşadım bizde ayrıldık benim için ölen biten adam gitti yerine çok arklı biri geldi oda beni acenden sildi hatta ilk ayrıldık sonra barıştıgımızda başka bir kızla ilşkisi oldugunu ögrendim çok sonra ozamn onu aeetim arkdaşım ayrıydınız dedi alan çok pişmanım ama aeettigim için arkası geldi çünkü belkide sana güvenini kaybetti blnmez huyuna git bakalım sana gvnyorum zaten de bir süre sonra tekrr iste bakalım varecek mi şireyi..
cnm inan şuan sanki bir ayna varda bende seni görüyorum.. gururumu hiçe sayıp eski günlere tekrar dönmek için çabalamam kar etmedi.. meğer aklında ne tilkiler dönüyomuşta birşeyleri bahane etmiş bana.. çok kötü zamnlar geçirdim ama ona teşekkür ediyorum artık HİÇ BİR ERKEĞE GÜVENMİYORUMçok büyük bir kazık yedim tabiri caizse.. çok acı birşey çok zor günler atlattım. yani demem o ki o ışık gitmişse sevgilinin gözlerinde, karalıysa bu soğuk tavırlarında eskisi gibi gitmiyorsa birleyler çaba etmen nafile.. sonrasında gururunu ayaklar altına aldığına yanıyorsun.. eski kız arkdaşı için beni terk edip onla ilgili hayaller kurarken bende onun için gözyaşı döküp ilişkiyi devam ettirme derdine düşmüşüm meğer öğrendiğimde çok geçti.. bence bunu iyi gözlemle biri olabilir
ßana göre; şifrelerini önceden bildiğin halde şimdi vermemesi,face'ten seni silmesi,kimsenin ilişkinizi bilmemesi gerektiğini düşünmesi pek hayra alamet değil...Aldatılıyosun bence en azından bu benim fikrim
kabullenemiyorum biz hiç ayrılamayız gibi geliyordu. biz beraberliğimizn 1. yılında kolumuza isimlerimizi yazdırdık dövme yaptık yani. ve ben polislilk sınavlarına hazırlanıyorum bu sene kışın dövmeyi sildrmek zorundayım oda biliyor bunu bana dediği şu sil sil bende silicem zaten neden diyorum e millet ayrıldığımızı biliyor dövmni neden silmiyorsun diye soruyor diyor cidden kafayı yicem adam kendini kaptırmş ayrıldık oyununa
ailem çok yıkıcı olduğumu, hiç yapıcı olmaya çalışmadığımı söyler.. insanlara fazla güvenmem.. o yüzden kim olursa olsun her türlü ihtimali düşünür, hatta haddinden fazla ince düşünüp, durumu irdelerim.. hangisi ağır basıyorsa ona göre kararverip öyle davranırım.
3 senedir çıkıyorsun, şifrelerini vermiyor. Bu belki önemli değil ama benim için düşünülmesi gereken bir ayrıntı. Seni face listesinden siliyor, buda önemli bir ayrıntı. mesajların tümünü okudum. bunlar benim sevilmediğimi, hatta aldatıldığımı düşünmem için yeterli bir sebep. neden msn ve face şifresi verilmez. bana göre açıkları var görmemem için.. peki neden faceden silinir, çünki diğer kadın facesinde eklidir ve sen yada o kadın es kaza duvarına bir şey yazdığında birbirinizden haberdar olacaksınız diye..
ben her türlü ihtimali düşünürüm. bence sen onda bitmişsin.. uzatman üzülmen demektir. genede sen bilirsin.
bikere şifrelerini saklıyor ve dahada önemlisi ilişkinizi saklıyor . Sen olsan ne düşünürsün üzgünüm ama bence başka biri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?