sevgilim çok değişti :(

işte yazdığın gibi aynı durumdayız. Ben şifreler yüzünden tartışma çıkaran güzelim ilişkimizi bitirmeye çalışan biri oldum resmen. şifre konusunda ısrar etmicem zaten artık. dünden beri şunu söylüyor herşeyimsin canımsın benimsin ama şifre falan vermicem. anlıyamıyorum beni o şifreler yüzünden kaybetmeyi göze alabiliyor. bunca zmandır bilmeseydim şifreleri bir şey demem de. o kadar zaman sonra bu şifrelerin bu kadar değerli olması şüphelendiriyor beni heleki o 2 haftalık ayrılık süresinde bir başkasıyla 1 defa da olsa görüşmesi.Şimdi bu kadar şeyden sonra ben nasıl güvenebilirim ki belki o kızla net üzerinden konuşuyor duvarını falanda göremiyorum ama ondan habersiz öğrenicem o şifreyi yoksa içim rahat etmicek eminim ne saklıyor bu kadar neden bu derece kıymetli görücem.

Canım herşey iyi hoşta faceden sizi silip ilşkimizi kmse bilmesin
demesi fazlasıyla saçma erkek dediğin göğsünü gere gere çıkarmalı sevdiğini.

bende aynen öyle düşünüyorum off bu yaptıklarına katlanamıcam galiba nedir bu gizli saklı

Son düzenleme:

canım ya saçma gelmiyor mu sana sevgilin durduk yere seni gizliyor herkesten..
bi erkek neden yapar düşün..
onun anlattığı gibi internet malesef o kadar basit bi olay değil..
kaç kişinin evliliği bitiyor kaç kişinin hayatı kararıyor..aldatmalar vs artık çok çok fazla..
bi internet meselesi yüzünden ne ocaklar sönüyor..
aklınca sana internet mevzusu çok basit birşeymiş gibi bunu aşılamaya çalışıyor..
bi kızla yazıştığını görsen bahanesi hazır bile: canım ben o kızda gerçek hayatta görüşmedim netten yazdım o kadar internet meselesi deyip geçicek..

canm çok çok iyi anlıyorum seni çünkü benmde böyle bi ilişkim oldu ben izmirdeydim o istanbulda ve 2 yıl böyle sürdü.. ayrı şehirlerde bi ilişki yürütmek gerçekten çok zor. Bir çok sorun yaşadık şifre meselesi vardı bizdede benm şifrelerimi ister ama kendininkini vermezdi. arkadaşımızın sohbet sitesi vardı oraya girerdi ve aynı anda benm o sitede bulunmamı istemezdi.. bunların hepsinin sonunda beni aldattığını öğrendim hemde kaç kez.. Ama herkes aynı değil bu zamana kadar hep olmuş şifreleriniz birbirinizde şuan vermek istemio hiçbir bilgi bunun altında birbirinden farklı birçok sebeb olabilir. Ya diğer arkadaşların dediği gibi sana fazla değer verip daha çok üzülmekten korkuyo koruyo kendini ya da ayrılık zamanınızdan kalma küçük bi kaçamağı var.. Fazla üstüne gitme konuş onun değerini ayrılık zamanında daha çok anladığını söyle sonuçta uzun bi ilişki o kadar emeğiniz var birbiriniz üzerinde kaybetmemek için elinden geleni yap çünkü kolay kolay bulunmuyo gerçek sevgi..

cnm cok ıyı anlıyorum senı ,gercekten cok can sıkıcı bır durum .ıcını karatmak ıstemem ama ben de aynı seylerı dusunurum.ozellıkle daha once sıfrelerı paylasıp da ayrılıp barıstıktan sonra paylasılmıyorsa ıyıce suphelenırım .cok zor durum gercekten ,ben de senın gıbı dusundum aldatılıyormuyum acaba dıye ,kı benım kı sıfreyı verdı ama ıstedıgım anda degıl aradan 6 saat gectı eve geldı pc basına gectı o zaman verdı .vermesıne ragmen ben cıldırmstım .cıunku ılk ıstedıgım de vermedı hatırlamıyorum dıyıp sonra neden verdı .tabı ozel maıllerı sıldıde verdı dıye dusnuyorum .aklıma geldıkce cıldırıyorum ama ,hıc bır kacamak yapmadıgına daır bayag yemınler ettı .ben de ınanmak ıstıyorum .umarım cnm hersey yoluna gırer senın de .habersız nasıl ogrenebılırsın kı cnm .acaba nette msn de konusrken karsıdan yonet sıstemıyle sıfreyı ele gecırebılırmısın ? ama sana tavsıem gızlı saklı yapma daha da kotu olur .bı sure umursamaz davran .

Bende sevgilimle ayrı şehirlerdeyim.
İlişkiye başlarken istersen şifrelerimi verebilirim dedi, ben de istemedim.
O da benimkileri istemedi...
Yapacaksa gidip yeni bir msn açması 5 dakikasını alır. Benim ruhum duymaz.
Şifreyi almak aldatmayacağı, şifresini bilmemek de aldatacağı anlamına gelmez.

Neden istediniz şifreyi?

Doğru söylemiş, özeli.

İnsanlar ilişkiye başlayınca özelleri kalmıyor mu yani, her şeyini paylaşmak zorunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…