tatlım yasadıklarının aynısını bende yenı yasadım .ben de senın gıbı sureklı ayrılan taraftım ,karsımdakı sureklı yalvararak tekrardan barısmaya ıkna eden kısıydı .sanırım bıraz da bız de suc var .adamları canından bezdırıyoruz sureklı sureklı kaprıs yaparak .sonundapes edıyorlar ,pes etmekde degıl umutlarını kesıyorlar ılıskıden yanı guvemıyorlar .o yuzden olmuyacaklarını ınanıp (sureklı yarı yolda bıraktıgımız ıcın ) yenı arayıslara gırıyolar .benım de erkek arkadasım son tartısmamızda ortak kullandıgımız face ve msn adreslerın sıfrelerını degsıtrdı ,fotograflarmızı kaldırdı ılıskı durumunu yok yaptı .tabı ben de senın gıbı ınanılmaz bozuldum .her nekadar barısmıs olsakda sureklı kafama takıldı .degıstrmesınde kı sebeb neydı dıye? bellıkı bır arayıs ıcınde ve guvendıgı bırılerı var kı bırden boyle degıstı dedım .benım de ılıskım uzun bır ılıskıydı hemen kestırıp atmak olmuyor ama kestırmemek ıcın de huyuna hıtmeyı tercıh etseydım eger ,bu sefer ıpler tamamen elıne gecırecektı ve busefer kokten o ılıskı bıterdı .ben huyuna gıtmek yerıne ısrarla sıfreyı ıstedım .ve onun tepkısı ,sıkıldım ugrasamıyacagım oldu .tabı sok gecırdım .ne oldu kıme guvenıyordu boyle davranıyordu .ama ben ıyıce dusunup karar almak zorundaydım .bu sekılde strese yasayamazdım .ve o'na aynen sunu soyledım ; pekı o halde sıkıldıysan hersey ıstedıgın gıbı olsun ,ama sunu sakın unutma ,eger msn ve face oayı patlak vermeden ayrılsaydık ,emın ol senı kaybettıgıme cok pısman olur vıcdan azabı cekerdım ,ama su sartlar altında senı kaybettıgıme kesınlıkle pısman olmam ,tek goz yasımı bıle harcamam ,ayrılır ayrılmaz boyle face ve msn de bır arayısa gırmıs bır ınsanı kafamda dusunmek ıcın dert bıle etmem dedım ve restı cektım .o da tamam yaa ayrılalım dedı .ben ugrasamam senın bu sıfre merakınla dedı .ben de ,sıfre meraklısı ben degıldım cnm hatırlatırım sendın o ,bız daha once herseyı ortak kullandık bunu sen ıstedın .sımdı degısen neydı kararın degıstı bırden dedım .neyse uzatmaya gerek bıle yok hersey ortada dıyıp restımı koydum .cunku gercekten cok kırılmıstım ,ayrılır ayrılmaz face ve msn pesıne kosan bır ınsanı gercekten kafama takmamam gereklıydı ,snra kend aradı zaten hemen ozur dıledı benım kesın kararlı oldugumu bılıyordu .ve su anda ıyıyız Allah!a sukur olsun .kısacası sana tavsıyem eskıden nasılsan yıne aynı ol ama abartılı olma .bu olaylardan sonra sureklı onun huyuna gıdıp melek olursan bırden emın ol ıyıce sımarıcak ve ılıskı o zaman daha da kotu sarsılcak .
key logger diye bahsettiğiniz program nasl bir şey? bir şekilde öğrenmem için ne yaptığını böyle bir şeye başvurmam gerekicek sanırım
bizim ilşkimizde cesur olan hem bendim o değil. hatamı yapıyorum çok mu abartıyorum inanın bilmiyorum bu konuyu onunla konuştuğum andan itibaren bile değişti ilgisi artı birden onu tanıyamıyorum bazenbenimle bir int meselesi yüzünden ayrılıcakmısın diyor ama meseleyi uzatan o bence
off çok sıkıyor canımı şu şifre konusu. İki defa ısrar ettim inatla hayır diyor o onun özeliymiş arkadaşlarıyla özel konuşmaları da varmış herşeyi bilmek zorunda değilmişim çok kırdı o sözleri benibu kadar sorun ediceksen kapatırım. güven meselesiymiş bu.
işte yazdığın gibi aynı durumdayız. Ben şifreler yüzünden tartışma çıkaran güzelim ilişkimizi bitirmeye çalışan biri oldum resmen. şifre konusunda ısrar etmicem zaten artık. dünden beri şunu söylüyor herşeyimsin canımsın benimsin ama şifre falan vermicem. anlıyamıyorum beni o şifreler yüzünden kaybetmeyi göze alabiliyor. bunca zmandır bilmeseydim şifreleri bir şey demem de. o kadar zaman sonra bu şifrelerin bu kadar değerli olması şüphelendiriyor beni heleki o 2 haftalık ayrılık süresinde bir başkasıyla 1 defa da olsa görüşmesi.Şimdi bu kadar şeyden sonra ben nasıl güvenebilirim ki belki o kızla net üzerinden konuşuyor duvarını falanda göremiyorum ama ondan habersiz öğrenicem o şifreyi yoksa içim rahat etmicek eminim ne saklıyor bu kadar neden bu derece kıymetli görücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?