sevgilim çok değişti :(

olan olmuş sıkma canını. sende dönüş yap, bırak kimle mutluysa nerde mutluysa orda kalsın. sen de arama sorma. soğudum, yüretemiycem de ayrıl. baksın başının çaresine. eger seviyorsa o dolanır kaybetmemek için, sevmiyorsa "hadi be" der geçer.. bence sevmiyor, onda bitmiş herşey, sadece seni el altında tutuyor, ona göre olsanda olur olmasanda.. sende onu şutla, kendine düzgün birini bul mutlu ol.. 3 sene çıktım diye kendine hayatı zehir etme. haydi sana kolay gelsin :)

daha 20 yaşındayım hakikaten hayatı kendime zindan ediyorum ama o hiççç aklına bile gelmiyordur öyle haklısın ki o koşsun peşimden...

arkadaş çok doğru söylemiş bencede hemen ayrıl. Onun ayrılmasını bekleme canım. Zaten seviyorsa bırakmaz seni ama anlattıklarından anlaşılıyorki sevgisi bitmiş malesef

Aslında snde neler olduğunu biliyosun bence..Ayrıca söyleyip daha fazla üstelemiycem bende kendine bir yol çizme vaktin gelmişte geçiyor..Enerjini kendine harca ona değil..Mutluluklarr

yazdıklarınızı okuyunca kendime güvenim geldi. ona muhtac olduğumu sanıyor du sanırım bir daha hiç kimseye güvenmicemmmm

Açık açık kendin söylemişsin tatlım..
Baksana senin en güzel gününde Sana bir gül bile almayan bir insan..Aslında hediye de gözümüz yok İyki doğdun dese..sen ne kadar mutlu olurdun.. Ama dememiş..
Aslına bakarsan roller ne kadarda değişmiş değil mi? sen önceden böyle umursamazmısın, şimdi o öyle olmuş, yeni bir strateji geliştiriyor olabilir.Çokta saçmalamış..Kimse bilmesin demeler,şifreleri vermemeler..
E en mutlu değilken neden bir ilişki dvam etsin ki?

Ayrıca bundan sonrada bir ilişkin olursa Peşimden koşturucam yada ilgisiz davranıcam kaçan kovalanır v.s diye düşünmeden kendin gibi davran..doğal bir ilişki olmasına özen göster ki karşındaki hırs yapmasın..
hakkında hayırlısı olsun canım..​

çok doğru yazmışsın açık açık söyledim tıpkı eski halimsin diye evet diyor ee eskiden hep ben idare ediyor alttan alıyordum birazda sen uğraş bakalım diyor beyefendi. Tekrar başladığımızı eskiyi bırakmamız gerektiğini anlatmaya çalışsamda o saçma sapan şeylerinn peşinde artık tüm gün onu düşünmek istemiyorum çünküü farkındayım o beni düşünmüyor.

hiiç kusura bakma ben güzelim yıllarımı günlerimi hatta saniyelerimi böyle bir çocukluk uğruna sen uğraş ben uğraşlarla harcıyamam, bu çocukluğa bir son vericeksen varım yok ben böyleyim diyorsan yolun açık olsun de.
o zaman dank eder belki kafasına

Bencede kesinlikle bunu söyle
Değişir diye bekliyosan eğer boşuna zaman kaybı çünkü erkekler değişmiyor!

Biraz kendini düşün artık zamanında sen ona çektirdin diye böyle yapması ne saçma ya
Böyle bir hesaba dönünce ilişki tadı tuzu kalmıyor işte

Ya o ipler tamamen kopmadan bişeyler yapılacak yada eskisi gibi olmicak hiçbirşey..

3 yıllık bi ilişki sonuçta.
elbette seviyordur ama ilk yıllardaki gibi sevgisinden ölüp bitmesini beklemek saçma.
ama kadınlar neden bunu hep yapıyor.
sizde alıştığınız sevgiyi istiyor olabilirsiniz elbette.
ama birşey kafama takıldı, msn ve face şifresini vermemesi.
bu biraz düşündürücü.
elbette özeli olabilir ama kendinden eminse vermesi gerekiyordu.

benim de en çok kafama takılan şifreler ve kırıcı bir şekilde o benim özelim herşeyi bilmek zorundamısın diye konuşması. bakalım bu konuyu bu akşam konuşucam artık.

aynen bu arkadaşın dediği gibi düşünüyorum aynısını yazacaktım..

bence senden ayrıyken başka bir kızlar görüşmüş, şimdi de ona iyi gözükmek istiyor dikkat et

o seni feysde arkadaşlarından çıkarmış olabilir ama duvarı sana açık dimi?
bence direkt git aşklı maşklı çok özel ve güzel bir şarkı paylaş duvarında onun.
bir kız varsa bile onu görünce problem çıkaracaktır.
sevgilinin planlarını bozmuş olursun..
eğer ki sevgilin kaldırıp buna sinirlenirse cidden birşeyler dönüyordur artık.

ben de yaşadımmm hep aynı şeyler kesnlikle bırak sonra yalvaracak itiraf edecek ama sen istemeyceksın sadece kararlı ol ve bırak kimse unutulmaz vezgeçilmez değil böylelikle herkesle aran düzelecek ailen arkadaşların bence bırak...

Şifreleri vermemesinin iki sebebi olur: 1.Gerçekten özeli olduğuna inanır ve erkek arkadaşlarıyla falan konuşmalarını görmek istemez, kendi özelini rahatca yaşamak ister; bu aldatıcağı anlamına gelmiyor. 2.Saklayacağı birşeyler vardır aldatmaya yönelik..

Ama her zaman aklımıza 2. seçenek gelir ve bu yüzden ilişkiler dağılır. Ve 1. seçeneği unutmamak gerek. Her insanın özeli olabilir. Sizler bayan arkadaşlarınızla konuştğnz kızsal konuları erkek arkadaşınızn görmesini istermisnz?: HAYIR. Belkide oda böyle düşünüyordur.. Ama tabi sizin durumda kafama takılan tek şey; 3 yıldır şifrelerinizi bilip bir anda şifreyi vermek istememesi garip geldi bana.. 3 yıl bide.. 3 ay değil veya 3 gün değil.. Okadar zaman tamam deyip bir anda kararının değişmesi tuhaf. Biraz sessiz kalın ve kabullenin tamam deyin. Bakalım zaman neyi gösterecek. Birşey yapıyorsa illa çıkar merak etmeyin ama içinizi yinede ferah tutun. Sonuçta ortada bariz bişey yok

malesef tamamen herşeye kapalı resimlerine dahi açamıyorum

işte aklıma takılan tek soru bu neden 3 yıl sonra kararı değişti bakalım konuşucam bu konuyu ne diyecek.

uzun uzun konuştuk saçmalama ben seni seviyorum yanlış yapıyorsun yoksa seni aldattığımı mı düşünüyorsun olamaz öyle bir şey ben öyle birimiyim diyip durdu... ama şifremi vermem diyor :) sinirden gülüyorum... doğrusu daha fazla ısrar edipte kendimi küçültmek istemiyorum. Onu çok seviyorum kestirip atmakta istemiyorum aslında.

Bi erkek seviyorsa ilişkisini saklamaz... neden saklasın.. sevmek kadında da erkekte de aynı duygu..
hiç yok erkek şunu yapar bunu yapar demeyin erkek gerçekten sevdiğinde kızlardan daha cesur oluyor kimse umrunda olmuyor..
ayrılık oyunu yoktur.. ayrı görünmek vardır..bunu da insan sevdiğiyle yapmaz..
artık sizinle adı anılsın istemiyor.. neden: ya biriyle konuşuyor ya da birini bulmaya çalışıyor..
dışarıya özgür imajı çiziyor..
neymiş arkadaş listemde görünmesin..
insanlar değer verdiklerini ekler ha çok düşünse seni ekleyemem seni ama şifremi al gir bak der..
yada duvarı herşeyi açar için rahat olur..
seviyorum seni dicek tabi saçmalama dicek nedemesini bekliyordun seni yedekte tutucam demesini mi..
beni aldatan sevgilimde diyordu öyle biri miyim diye bal gibi de öyleymiş ben seni aldatıyorum mu dicek..
gözünüzü ne kadar açar bilemem ama sizinle adı anılsın istemiyor..
bu da ne demektir..Sevmiyor..

ha nerden biliyorum aynı şeyi eski sevgilimde yapmıştı sonuç ayrıldık sevmiyrmuş beni..

ben de erkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyim biz de ayrılmıştık suç bendeydi ama barıştığımız an verdik yine şifreleri evet bir süre çok kırgındı eskisi gibi olmadı ama güven sorunu da olmadı aramızda suç benimdi evet ama bu onun şifresini vermemesine sebep olamaz sizin için de böyle bence ortada garip bir durum var fazla üstüne gitmeyin derim yakında anlarsınız zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…