sevgilim dik kafalı bn ne dersem o olacak diyo bunu nasıl aşabilirim :(

biraz cilve, biraz nazla her şeyi yapıyorlar. yumuşak karnını bulman lazım:9:

yapıyorum merak etmeyin ama hala tam ikna ettiğimi sanmıyorum hani demiyorum bn her dediğimde haklıyım ama bnmde haklı olduğum bi yan wardır işte bunu çıkarıp ona kabullendirmk gerek.. nasıl olacak :(

yapıyorum merak etmeyin ama hala tam ikna ettiğimi sanmıyorum hani demiyorum bn her dediğimde haklıyım ama bnmde haklı olduğum bi yan wardır işte bunu çıkarıp ona kabullendirmk gerek.. nasıl olacak :(

sevgilin ve sen yaslarınız kaç?
bir de ne zamandır birliktesiniz

ya canım benim nickin bile fedakar sevgili....
erkeğe bu kadar fedakar olmak zorunda değilsin..
bir şeyi istiyorsan sonuna kadar diretmen lazım.. sonu ayrılık noktasına bile gelse vazgeçmemen lazım...
yok ben ayrılmaktan çok korkuyorum diyorsan böyle fedakar olmaya devam et yakında o seni terkedecek çünkü......

ya canım benim nickin bile fedakar sevgili....
erkeğe bu kadar fedakar olmak zorunda değilsin..
bir şeyi istiyorsan sonuna kadar diretmen lazım.. sonu ayrılık noktasına bile gelse vazgeçmemen lazım...
yok ben ayrılmaktan çok korkuyorum diyorsan böyle fedakar olmaya devam et yakında o seni terkedecek çünkü......

bnde öyle yapıyorum ama hep duygusal yönüm ağır basıyo çok diretiyorum ama o bana gerçek hayattan şurdan burdan örnekler gösterip bnm düşüncemin doğru olmadığını kanıtlıyo aslında doğruda diyo hani. anlatabildm mi ama bnde diyorum ki hani bnde bişeyde ısrar ediyorsam azıcık haklılık payım wardır ki onu diyorum ama bunu ona nasıl kabullendirecem yani bak tmmm sen bu konuda haklısın ama bnde konunun şu tarafından bakınca haklıyım demk istiyorm.. :(

yaşımız 18 ve 1 yıL oldu beraberiz bnce değişir insanlar değişir buna inanıyorum ama nasıl olacak işte tavsiyeniz war mı ?

tavsiyem şu ki; bir fikrin olduğunda ona güzellikle bunu anlat.
bir hatasını gördüğünde güzellikle "her insan her şeyi bilmeyebilir biz bu hayatı beraber yaşayacaksak kararları da beraber alalım böylece daha az hata yaparız" diyebilirsin.
yaşınız çok küçükmüş çok uğraşman gerekebilir ama inadını zamanla kırabilirsin.

tavsiyem şu ki; bir fikrin olduğunda ona güzellikle bunu anlat.
bir hatasını gördüğünde güzellikle "her insan her şeyi bilmeyebilir biz bu hayatı beraber yaşayacaksak kararları da beraber alalım böylece daha az hata yaparız" diyebilirsin.
yaşınız çok küçükmüş çok uğraşman gerekebilir ama inadını zamanla kırabilirsin.

evet çok doğru diyorsunuz bşka söyleyeceğim şeyler ne olabilir :50:

evet çok doğru diyorsunuz bşka söyleyeceğim şeyler ne olabilir :50:

öncelikle her dediğine tamam dememelisin.
senin bir birey olduğunu kabul ettiği zaman
her şey daha güzel olacaktır.
fakat sevgilin daha çok küçük.
yani kızlar erken olgunlaşabiliyor ama erkekler
çok daha geç olgunlaşıyor.
beraber bir hayatı paylaşmanın ortak kararlar almanın
anlamını tam olarak kavrayamamıştır henüz.
kendini asla ezdirme. baştan nasıl alışırsa öyle gider.
hayır diyebilmenin özgürlüğü olmalı elinde.

öncelikle her dediğine tamam dememelisin.
senin bir birey olduğunu kabul ettiği zaman
her şey daha güzel olacaktır.
fakat sevgilin daha çok küçük.
yani kızlar erken olgunlaşabiliyor ama erkekler
çok daha geç olgunlaşıyor.
beraber bir hayatı paylaşmanın ortak kararlar almanın
anlamını tam olarak kavrayamamıştır henüz.
kendini asla ezdirme. baştan nasıl alışırsa öyle gider.
hayır diyebilmenin özgürlüğü olmalı elinde.

haklısınız ama o bnm çabuk pes eden biri olduğumu biliyo o yüzden bi sürü gerekçe önüme sürüyo mesela az önce tartışma oldu şmdi size özet yapayım annemler kapanmam izin vermedi bn kapandım açtılar snra bnde artık evde kapalı gezeym ki hani sırf onlar anlaasın diye banyo yaptım pijama war üstümde dedim gel kameraya ama müsait değilm çnkü onunla ne zaman kamerada konuşsak hep kapalyım e şmdi örtü alıp kamera kaşısına gitsem annem anlamaz mı sizcede ama o bunu anlamıyor diyo niye üstünde dedğil şmdi bi deprem olsa senn dışarı öyle mi çıkacaksın hani evde hep kapalı olacam demiştin dedim öyle ama banyo yaptım snra dedm artık yatarım pijama giydim diyo bu ne biçim mantık haksız mıyım bnce haklıyım ama bunu ona nasıl kabullendirecem :(

haklısınız ama o bnm çabuk pes eden biri olduğumu biliyo o yüzden bi sürü gerekçe önüme sürüyo mesela az önce tartışma oldu şmdi size özet yapayım annemler kapanmam izin vermedi bn kapandım açtılar snra bnde artık evde kapalı gezeym ki hani sırf onlar anlaasın diye banyo yaptım pijama war üstümde dedim gel kameraya ama müsait değilm çnkü onunla ne zaman kamerada konuşsak hep kapalyım e şmdi örtü alıp kamera kaşısına gitsem annem anlamaz mı sizcede ama o bunu anlamıyor diyo niye üstünde dedğil şmdi bi deprem olsa senn dışarı öyle mi çıkacaksın hani evde hep kapalı olacam demiştin dedim öyle ama banyo yaptım snra dedm artık yatarım pijama giydim diyo bu ne biçim mantık haksız mıyım bnce haklıyım ama bunu ona nasıl kabullendirecem :(

bu konuda neden bu kadar sıkmasına izin veriyorsun ki?
kapanmak senle Allah arasındadır.
ailen dahil buna kimsenin karışmasına izin vermemelisin.
birilerinin zoruyla kapanman ya da açılman esas mantıklı olmayandır.
biraz daha kararlı olman isteklerinin arkasında durman lazım bence.
ona kendi fikirlerinle yaşayabileceğini hissettirmen lazım.
ben böyle düşünüyorum bana göre doğru olan bu demeyi öğrenmelisin.

bu konuda neden bu kadar sıkmasına izin veriyorsun ki?
kapanmak senle Allah arasındadır.
ailen dahil buna kimsenin karışmasına izin vermemelisin.
birilerinin zoruyla kapanman ya da açılman esas mantıklı olmayandır.
biraz daha kararlı olman isteklerinin arkasında durman lazım bence.
ona kendi fikirlerinle yaşayabileceğini hissettirmen lazım.
ben böyle düşünüyorum bana göre doğru olan bu demeyi öğrenmelisin.

yani kapanmaya zorlamıyo zaten bn öyleistiyorum bu kesinde sanırım olayı tam anlatamamışım.. :50:

bence onun mantığı çok saçma banyo yaparken de deprem olabilir buna üzüleceğine böyle bi ihtimal öne sürebiliyo bence önce bu söylediğine karşı çıkmalısın.. hem giyimin seni ilgilendirir kendi kararlarını verebilmelisin bunu yapmazsan daha çok haksız duruma düşersin :34:

bence onun mantığı çok saçma banyo yaparken de deprem olabilir buna üzüleceğine böyle bi ihtimal öne sürebiliyo bence önce bu söylediğine karşı çıkmalısın.. hem giyimin seni ilgilendirir kendi kararlarını verebilmelisin bunu yapmazsan daha çok haksız duruma düşersin :34:

:( haklı olabilirsin ama onun kötü bişey düşündüğünü sanmıyorum yani diyor ailen kapanmana izin vermedi evde öyle oL bari anlasınlar artık eski sen olmadığını anlasınlar her günde öyleym ama sadece dün öyle değildm haklı aslında evde olmasam diyecekler bunun ki gecici bi kapalılık isteği ama evde olunca ciddi olduğum anlaşılır.. sadece dün hani bn ailemle tartıştığımda demiştm evde hep giyecem siz görürsünüz.. ama dün olmadı oda diyor öyle oL. sözünden döndüğünü sanmasınlar.. ? anlatabildm mi :50:

:( haklı olabilirsin ama onun kötü bişey düşündüğünü sanmıyorum yani diyor ailen kapanmana izin vermedi evde öyle oL bari anlasınlar artık eski sen olmadığını anlasınlar her günde öyleym ama sadece dün öyle değildm haklı aslında evde olmasam diyecekler bunun ki gecici bi kapalılık isteği ama evde olunca ciddi olduğum anlaşılır.. sadece dün hani bn ailemle tartıştığımda demiştm evde hep giyecem siz görürsünüz.. ama dün olmadı oda diyor öyle oL. sözünden döndüğünü sanmasınlar.. ? anlatabildm mi :50:

iyi ama evde giymenle olmazki bi anlamı yok çünkü :26: yani ailene gösteriş gibi olur bu yüzden sebeplerini açıkla ailene karşı duruşun olsun yani ben buna inanıyorum deyip yapabilmelisin konuşarak çözülebilmeli bence.. bana da ailem kapanmamı istiyordu ama ben açığım bunun içinde bi sürü sebep söylerdim hep tartışırım zaten benim düşüncelerime bir şey dediklerinde :1:

Back
X