Sevgilim dövdü

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Kızlar şu an çok ama çok kötüyüm . Dün akşam sevgilim bana gelecekti dediği saatten çok daha geç bir saatte geldi. Neyse içeri geçti hiç benimle konuşmadı (aramızda böyle yapmasını gerektirecek bir problem yoktu) direk bilgisayarın başına oturdu. Biraz bekledim ve odadan çıktım trip atar bi şekilde. Beş dk sonra peşimden gelmiş bende tam ona doğru yürüyordum onu ittim ne yapıyorsun sen dedim. O da bana çok kötü şiddet uyguladı herhangi bir iz yok şikayetçi olun diyecekler için söylüyorum ama benim kafamı duvara vurdu yerde sürükleyip tekmeledi. Ayrıldık tabi ki ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Yanına mı kalacak bana bu yaptığı . Allahım inş cezasını verir demekten başka birşey yapamıyorum. Çok doluyum anlatacak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.

Sikayetci ol iz olmasina gerek yok. Dr anlat yaptiklarini. Karakola git anlat. Yanina kalmasin

İlla yara bereye gerek yok. Herhangi bir darp olayını sağlık mensupları anlıyor diye biliyorum ben.

Neden ittiniz anlamadım? Adamın size niye böyle tepki verdi? Tabiki hastaneye gidin yani ne söylememizi bekliyorsunuz ki? Umarım barışmazsınız.

Yerlerde surudu,
Tekme attı ama iz yok...

İçinizde varsa, zaten konu açmak yerine doktora gidersiniz. Doktora gitmeseniz polise gidersiniz. Gidin de zaten. Adamın öfkesinden deliren bir tip olduğunu anlatan siz zamanında sonuna 'ayrılın demeyin' demiştiniz. demedik, buyrun sonuç...
Bu insanların insan dışı hareketlerini sineye çekip prim vermeyin, güçlendirmeyin. Gidip şikayet edin, izin vermeyin şu şiddet manyaklarının istediklerini yapmasına ya, lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…