Kızlar şu an çok ama çok kötüyüm . Dün akşam sevgilim bana gelecekti dediği saatten çok daha geç bir saatte geldi. Neyse içeri geçti hiç benimle konuşmadı (aramızda böyle yapmasını gerektirecek bir problem yoktu) direk bilgisayarın başına oturdu. Biraz bekledim ve odadan çıktım trip atar bi şekilde. Beş dk sonra peşimden gelmiş bende tam ona doğru yürüyordum onu ittim ne yapıyorsun sen dedim. O da bana çok kötü şiddet uyguladı herhangi bir iz yok şikayetçi olun diyecekler için söylüyorum ama benim kafamı duvara vurdu yerde sürükleyip tekmeledi. Ayrıldık tabi ki ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Yanına mı kalacak bana bu yaptığı . Allahım inş cezasını verir demekten başka birşey yapamıyorum. Çok doluyum anlatacak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.
Şu kafa yapıları yavaş yavaş yok olsa ya keşke,erkeklere madem güven olmuyor sizde kocanızı neden koynunuza aldınız ve ondan çocuk yaptınız,sevişirken sizi öldürebilirdi mesela.Simdi bana dar goruslu diyen olacak biliyorum. Senin erkek arkadasinin evinde ne isi var hicmi ailen sana erkeklere guvem olmucani ogretmedi.seni öldurebilirdide.
Şu kafa yapıları yavaş yavaş yok olsa ya keşke,erkeklere madem güven olmuyor sizde kocanızı neden koynunuza aldınız ve ondan çocuk yaptınız,sevişirken sizi öldürebilirdi mesela.
Kadına şiddet en en çok evli kadınlarda oluyor biliyor musunuz? Yani koynuna aldığı kocası dövüyor karısını,zamanında görümcelerim beni eziyor tarzı konu açmıştınız emin olun şu kafa yapınız yüzündendir. Ha bu arada kocanıza dikkat,erkek sonuçta güven olmaz:)
Hem sen o guzel kafani eski konularimla yorma merak etme artik kndimi ezdirmiyorum onlara.iyilikle yaklastim olmadi bende onlar gibi olmaya karar verdim.Şu kafa yapıları yavaş yavaş yok olsa ya keşke,erkeklere madem güven olmuyor sizde kocanızı neden koynunuza aldınız ve ondan çocuk yaptınız,sevişirken sizi öldürebilirdi mesela.
Kadına şiddet en en çok evli kadınlarda oluyor biliyor musunuz? Yani koynuna aldığı kocası dövüyor karısını,zamanında görümcelerim beni eziyor tarzı konu açmıştınız emin olun şu kafa yapınız yüzündendir. Ha bu arada kocanıza dikkat,erkek sonuçta güven olmaz:)
Bilemiyorum hic bir akrabama potansiyel koca gözüyle bakmadığım için sizi anlayamam.Keşke arada alsaymışsınız en azından eşinizin gamsız vurdumduymaz olduğunu anlar evlenmezdiniz,nasip kısmet yapacak birşey yok.Ben o kocayla 4.5 yil sevgili kaldim bigun evime almadim.nisanliyken ailen evdeyse ayri mesele ama tek basina gecenin bi saatinde erkegin ne isi var o evde keske senin gibiler bitse genc kizlara yanlis ornek oluyosunuz.kocam buarada akrabamdirda taniyoruz birbirimizi
Sen o adamdan ayrilmazsin barisirsin yine.
Hatta evlenirsinde dayak yemeye devam edersin.
Afiyet olsun.
Bol dayaklar.
SağolEvlenmeden gerçek yüzünü gördüğün içn çok şanslısın. Yat kalk şükret
Bilemiyorum hic bir akrabama potansiyel koca gözüyle bakmadığım için sizi anlayamam.Keşke arada alsaymışsınız en azından eşinizin gamsız vurdumduymaz olduğunu anlar evlenmezdiniz,nasip kısmet yapacak birşey yok.
Ben o kocayla 4.5 yil sevgili kaldim bigun evime almadim.nisanliyken ailen evdeyse ayri mesele ama tek basina gecenin bi saatinde erkegin ne isi var o evde keske senin gibiler bitse genc kizlara yanlis ornek oluyosunuz.kocam buarada akrabamdirda taniyoruz birbirimizi
Konumu tam inceleseydiniz keşke ayrılalı 1 buçuk sene olduğunu görürdünüz,direk bodoslama atlamamak lazım.Esimden memnunum cok sukur arada sıkıntilarimiz oluyomu oluyo tabikide.bi evin icinde anneyle kiz bile anlasamazken kocanin dort dortluk olmasini beklemek sacma degilmi zaten hem bnde dort dortluk degilim karsilikli hatalarimiz elbette oluyor.senin annen baban hicbi evlerindd tartismadilar.ayretten sen sevgilyken erkek arkadasinla kotu seyler yasamissin sanirim konunu tam incelemedim.adam yuzunu anladigim kadaryla simdiden gostermis neden onu terk etmiyosun.basina illaki dahada kotu seyler geldikten sonrami aklin basina gelicek
Hanımefendi sizin gibi dar görüşlüler çatlasa da patlasa da biz sevgililerimizi nişanlılarımızı eve almaya devam edicez. Çünkü karşınızdaki insanı vakit geçirmeden tanıyamazsınız.
Ne zaman bi kadın sevgilisinden dayak yese, gece dışarda tacize uğrasa sizin gibi biri çıkıp ama orada o saatte ne işi vardı diye sorma haddini kendinden buluyor.
Birisi gece sevgilimden dayak yersem şikayetçi olduğumda o adamın o saatte evinde ne işi vardı derse ona çatır çatır sevişiyorduk sanane derim sadece başka da muhattap almam.
Disarda vakit gecir enazindan kotu bisi yapma ihtimali biraz daha dusuk insanlar var disarda bi imdat dersin toplanirlar.peki evde basina bisi getirse kim nerden gorucek.senin hayatin buarada beni hicmi hic ilgilendirmiyor ister sevis ister sevisme bu benim sorunum degil.benim anlatmaya calistigim tedbirli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?