Sevgilim dövdü

Bende dün çalıştığım yerin önünde bi öküz gördüm kıza bir bagiriyo ki ortalık inliyo kızı tehdit ediyo kenara çekmiş bağırıp çağırıyor polis çağırdık eşimle onlar gitmişti sonradan inşallah bişey yapmamıştır kıza

Sorsan kız suçlu der onun yuzunden bu haldeyim der

Üff valla o ne ya
Hayir yani senin dusuncendir savunursun, kimse sana evlenmeden zorla sevis demiyor da. Bunun da bir soyleme sekli var. Evlilik oncesi iliskiyi tasvip etmiyorum demek ayri, ayyy filanca zamandir sevgiliydik bir kere eve atmadim,zati akrabayik demek ayri. Sonra vay dark banlanmis e niye dalga gecti

degmez kafa almiyor diyorsunuz ama rgio tatmini icin surekli ben harikayim ayagiyla yazip duruyor ego tatmin ediyorsunuz .. Disardan cok cirkin gorunuyor.. Laf demicem degmez diyirsunz ama bise bulamadgnz icib error verdiginiz icin baya ego tavanda ben anlarim siz anlamazsiniz yok degmez yok parmagim yorulur .. Bencede yormayin o parmagi

Darp raporu alman için herhangi bir ize gerek yok ..

Tutup kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkaramadın mi ?

Böyle insan kiliklilari bir yere kapatıp telef edeceksin ...

cidden degmez

Eski konularına baktım şimdi,döveceği zaten belliymiş,ayrılmak istememişsin,tekrar barışırsın sen nefes tüketmeyeyim bari.

darp raporu sadece iz bıraktığı zaman verilmiyor, hemen gidip rapor alıp suç duyurusunda bulun.

darp raporu sadece iz bıraktığı zaman verilmiyor, hemen gidip rapor alıp suç duyurusunda bulun.

Pislik elleri kırılsın yanına kalmasın git rapor al şikayet et

18 yaşından büyük seniz ve kendi evinizde yasiyorsunuz sanırım kimse ogrenenez. Ustelik milletin size 2 3 gun acimasi mi daha zor ya da u serefsizin yaptığının yanına kalması mi? Ya pesinizi birakmazsa surekli rahatsız ederse dövdü bir kere sesin çıkmadı sadece kocalar eşlerini öldürmüyor ne insanlar var ya şikayet edin etmeyecekseniz de bu konuyu kapatın gitsin daha fazla tavsiyeye lüzum yok

Sen o adamdan ayrilmazsin barisirsin yine.
Hatta evlenirsinde dayak yemeye devam edersin.
Afiyet olsun.
Bol dayaklar.
Gercekten bu tur yorumlari neden yapiyorsunuz zerre anlamiyorum.
Kadin su an zaten zor durumda ona destek cikacaginiza köstek olan bu yorumlara ne gerek var ?
Afiyet olsun nedir?
Bol dayaklar nedir ?
Hic hos değil

Konu sahibi barışmış zaten. Bir yorumda onu ittiğim için "kızmış" yazdı. Yani demek oluyor ki konuşup hallettiler sen beni ittin bende o yüzden seni yerden yere vurdum demiş heralde :)

Bence dikkat edin temkinki olun o korkmadan size darp iyguluyorsa sizin uzdrinizde hakki oldugunu dusunuyordur o yuzden tekrar yapabilir sizin ebinize gelebir sizi kendine ait gorebir bu yuzden raporunuzu alin bence vakit gevirmeden sikayetci olmasaniz bile.ilerde sizi tehdit eder yada simistirisa en azindan.eliniz bir ddlil kanit olur ve bor tavsiye ortak arkadaslari iz dahil.onunla.ikgimi gerseti hayati izdan cikarin telefondan tutunda sosyal medya hesaplarina kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…