- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Adamlar karılarını dışarıda 30 yerinden bıçaklıyor veya kafasına göğsüne kurşun sıkıp öldürüyor milletin içindeDisarda vakit gecir enazindan kotu bisi yapma ihtimali biraz daha dusuk insanlar var disarda bi imdat dersin toplanirlar.peki evde basina bisi getirse kim nerden gorucek.senin hayatin buarada beni hicmi hic ilgilendirmiyor ister sevis ister sevisme bu benim sorunum degil.benim anlatmaya calistigim tedbirli olun
Konumu tam inceleseydiniz keşke ayrılalı 1 buçuk sene olduğunu görürdünüz,direk bodoslama atlamamak lazım.
Tabikide kabul edilemez.peki o bicaklayanin yanina birakiyomus insanlar linc ediyolar onu cokta iyi yapiyolar.evde kim nasil gorucek adam kacip gitseAdamlar karılarılarını dışarıda 30 yerinden bıçaklıyor veya kafasına göğsüne kurşun sıkıp öldürüyor milletin içindesiz nerede yaşıyorsunuz allah aşkına şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez
Bu adamla dışarda vakit geçirdim sonra evlendim diyelim ilk gün ağzımı burnumu kırarsa ne olacak? Mantığınız yanlış çok düz mantık düşünüyorsunuz. Biraz daha geniş açıyla bakın olaylara.
Benim amacım sizi vurmak değildi sadece kafa yapınızı degistirmeseniz isterseniz profesör olun ezilirsiniz demekti. Benim karşıma bu kafa yapısında biri çıkarsa fazla dinlemiyor gecistiriyorum kaale almıyorum çünkü,ayni duruma düşmemek için biraz farklı yerlerden bakın at gozlugunuzu çıkarın.Amacim sizin gibi yazdiklarnizdan vurmaya calismak olmadigi icin tam incelemedim.iyi bari adiniza sevindim umarim kotu insanlarla karsilaamazsin
Bende onun agzini burnunu kirarim ozaman benim elim armutmu topluyor
Ve insanlar hemen 112 ariyo yasama sansi var evde olsa o kadin öldukten sonra anca bulurlarAdamlar karılarını dışarıda 30 yerinden bıçaklıyor veya kafasına göğsüne kurşun sıkıp öldürüyor milletin içindesiz nerede yaşıyorsunuz allah aşkına yolda dövülen veya öldürülen bir kadını kim kurtarmış. şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez
Şaka gibisiniz,bir erkek ile kadının gücü bir mi? Adam silahla sıkarken kursunlarla mi savaşacaksınız,bıçaklarken de bıçağı bilersiniz artık. Dünya sizin baktığınız pencerede değil,Turkiye hic değil.Bende onun agzini burnunu kirarim ozaman benim elim armutmu topluyor
kimsenin salladığı Yok elinde silah veya bıçak olan adama yaklaşmak kolay mı. Hangi insanlar ben hiç görmüyorum. Kısaca demem o ki kimsenin yanına uyguladığı şiddet kalmasın. Ayrılmak isterse ayrılır eve aldı veya almadı diye dayak yemeğe hakkı yok çünkü eve almasa sokak ortasında yer. İnsanın yeter ki şirazesi şaşmasınTabikide kabul edilemez.peki o bicaklayanin yanina birakiyomus insanlar linc ediyolar onu cokta iyi yapiyolar.evde kim nasil gorucek adam kacip gitse
Sevgiliniz olunca elinizi armut mu toplayacak peki?
TeşekkürlerUmarım barışmazsınız tekrar , eğer barışırsanız şiddetin artarak devam edeceğinden emin olabilirsiniz.Üstelik sadece fiziksel şiddetle de kalmayabilir.Geri dönmeyi , barışmayı düşündüğünüz anlarda şiddet görürkenki halinizi hatırlayıp vazgeçmelisiniz.Allah yardımcınız olsun.
kimsenin salladığı Yok elinde silah veya bıçak olan adama yaklaşmak kolay mı. Hangi insanlar ben hiç görmüyorum. Kısaca demem o ki kimsenin yanına uyguladığı şiddet kalmasın. Ayrılmak isterse ayrılır eve aldı veya almadı diye dayak yemeğe hakkı yok çünkü eve almasa sokak ortasında yer. İnsanın yeter ki şirazesi şaşmasın
Sevgilimin evine de gittim yattım da kalktım da hic sahipsiz gözüyle bakmadı valla hatta arada babani ara merak eder diyordu:) bakin:) herkes:) sizin:) gibi:) değil:)Ya ben sevgilin olmasin demedim anlatamiyormuyum.diyelim ki sevgilin var ailen tanimiyo onu sora evde gorustunuz bu adam sinirlendi öldurdu seni.cunku boyle insan insan bile demek istemiyorum cogunlugu bu kizlara sahipsizmis ailesi yokmus gozuyle bakiyolar daha rahat hareket ediyolar.ama arkanda dag gibi ailen oldugunu gorurse daha urkek yaklasirlar
Sevgilimin evine de gittim yattım da kalktım da hic sahipsiz gözüyle bakmadı valla hatta arada babani ara merak eder diyordu:) bakin:) herkes:) sizin:) gibi:) değil:)
Ya ben sevgilin olmasin demedim anlatamiyormuyum.diyelim ki sevgilin var ailen tanimiyo onu sora evde gorustunuz bu adam sinirlendi öldurdu seni.cunku boyle insan insan bile demek istemiyorum cogunlugu bu kizlara sahipsizmis ailesi yokmus gozuyle bakiyolar daha rahat hareket ediyolar.ama arkanda dag gibi ailen oldugunu gorurse daha urkek yaklasirlar
Herkes bana darp raporu alın şikayet edin diyor ama ben bunu ailemin öğrenip üzülmesini istemiyorum veya iş çevremin veya herhangi birinin . Sanıyor musunuz ki bana bunu öğrenen insanlar vah yavrum yazık diyecek hayır , üsteki yorum yapan insan gibi çoğunluk benim hatam olduğunu o saatte evimde ne işi olduğunu söyleyip benim kötü kadın olduğumu ima edecek ve o suçlu değil ben suçlu olcam. Onu değil beni konuşacaklar. Oysa ki ben yetişkin bir kadınım sadece sevdiğim insanla evimde vakit geçirmek istedim bana göre bunda bir yanlış yok nerden bilebilirdim bu denli bir manyak olabileceğini. Ben buraya sadece anlatacak kimsem olmadığı için içimi dökmek için yazdım .
sureklı laf cakıp "sen gerı kafalısın at gozluklu gıbı tabırler jukkanıp kışkırtmaya calışıyorsunuz farkında mısınız? Sızın dusuncenız e saygı duyulmalıysa sızdr baskasının dusuncesıne saygı duymalısınız .. Saldırgan yontem hos degılBenim amacım sizi vurmak değildi sadece kafa yapınızı degistirmeseniz isterseniz profesör olun ezilirsiniz demekti. Benim karşıma bu kafa yapısında biri çıkarsa fazla dinlemiyor gecistiriyorum kaale almıyorum çünkü,ayni duruma düşmemek için biraz farklı yerlerden bakın at gozlugunuzu çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?