Sevgilim eskisi gibi davranmıyor.

kelebekkadin22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
9
2
1
26
Merhabalar. Sevgilimle çok zor sartlar altında sevgili olduk akrabayiz. kendisi 15-16 yaşlarda açıldı ( aramızda 1 yaş var)ben akraba evliliğine karşı olduğum için asla istemedim kendisi beni sevmeye devam etti ben 20 yaşımda kabul ettim 3 yıl aradan sonra çok zor şartlar altında söz taktik.
ailem karşıydı ben sevdiğim için ailem sonunda kabul etti. 3-4 ay sözlü kaldiktan sonra yine ailevi nedenlerden dolayı sözümüz bozuldu 8 ay ayrı kaldık . 8 ay bildiğiniz süründüm ölümlere geldim. 8 ay sonunda zar zor bı sekilde barıştık tamamen benim çabalarımla en sonunda oda kabul etti . şuan aileler bilmiyor barisali 2-3 ay kadar oluyor öğrendikleri anda tekrar çok fazla zorluklar yasicaz. Ama şuan ilişkimizde çok zorlaniyoruz beni eskisi kadar sevmiyor gibi bana seni çok seviyorum ama evlendikten sonra bizi rahat bırakmazlar eminim ben sana ızdırap olamam bana bişey dediklerinde bende sana dönerim yapamam ayrılmayı düşünüyorum çok korkuyorum dedi bı şekilde onuda çözdük ayrılmadık 2-3 gün çok iyiydik. Yanyaneyken yine iyiyiz hiç bir problemimiz yok gibi ama konu uzaktayken olunca aramıyor sormuyor 3-4 saate bir mesaj atıyor aramıyor bu konu beni çok yıpratıyor elimden geleni yapmaya çalıştıkça batıyor gibiyim. Bende evlilikten korkuyorum ama onun gibi yapmıyorum aksine bizi iyileştirmek için çok çabalıyorum ne yapmam gerek artık çok bunaliyorum vazgecmekte istemiyorum yillarimiz gitti ve çok fazla emek harcadık bu yolda lütfen aynı şeyleri yasayaniniz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Kuzen misiniz? Emek verildi diye devam etme zorunluluğunuz yok. Bazen salmak gerekir zorlamayın bence. Herkes kendi yoluna gitsin belkide daha mutlu olacaksınız. Hem de doğacak çocuğunuzdaki sakatlık riski ortadan kalkar

Kuzen misiniz? Emek verildi diye devam etme zorunluluğunuz yok. Bazen salmak gerekir zorlamayın bence. Herkes kendi yoluna gitsin belkide daha mutlu olacaksınız. Hem de doğacak çocuğunuzdaki sakatlık riski ortadan k

Kuzen misiniz? Emek verildi diye devam etme zorunluluğunuz yok. Bazen salmak gerekir zorlamayın bence. Herkes kendi yoluna gitsin belkide daha mutlu olacaksınız. Hem de doğacak çocuğunuzdaki sakatlık riski ortadan kalkar
Anne tarafindan uzak akrabayiz 1.derece kuzen değiliz. Aslında tekrar denememizin sebebi ilk sozumuzde herkes okadar çok karistiki bu sefer kimseyi karıştırmadan sadece ikimiz evimizi kurabilir miyiz diye deniyoruz. Çünkü gerçekten yanyaneyken asla ikimizin şahsi sorunu yok ve çok mutluyuz ama şu son zamanlar biraz uzaklık hissediyorum beni kırıyor bu durum .

Kimsenin karışmaması imkansız otomatikman aile ile de evleniyor insan. Bence hiç çabalama derim

Olmayan şeyi neden zorluyorsunuz.
İlla evlenicem sonra da boşanıcam çabası bu.
Zorlama derdinde değiliz birbirimizi çok zor bulduk ve çok sevdik ilk sözümüzde çok fazla karisan oldu tanımadığımız akrabalarımızin bile bı fikri vardı sadece bu sefer kimseyi karıştırmadan kafa kafaya verip yuvamızi kurabilir miyiz diye uğraşıyoruz.

Sadece siz uğraşıyorsunuz gibi ama neyse.
Ben siz derken adamı dahil etmemiştim.

Evet.Soğuk davranmadığını söylüyor. telefonu çok elime almıyorum annemle babamla sohbet falan ediyoruz anneme yardım ediyorum diyor.
Siz kendiniz söylüyorsunuz ailelerin bu ilişkiye çok sıcak bakmadığını. Muhtemelen sevgilinizde bu sebepten ailesi yanındayken size soğuk davranıyor olabilir

Guzel arkadasim, o kadar gencsin ki, bu "cok emek harcadik " takintisini sal lutfen. hersey insanin cok dusunmesinden ve cok takintilamasindan kaynaklaniyor. cok bunaldigini, hem ailelerle hem sevgilinle hem kendinle verdigin mucadeleyi anlayabiliyorum, ama imkanin varsa, koyver gitsin derim. iyi sanslar

Çok teşekkür ederim

10-15-20 yıllık evlilikler bitiyor bir çırpıda, sizin bu takıntınız niye?

Hiçbirşey tek taraflı olmaz, ağır olun ve bu sorunlu ilişkiye şans falan vermeyin. Ailelerin karşı çıktığı durumlarda, biraz onların gözünden de bakmak lazım. Sizin göremediğiniz neleri görüpte karşı çıkıyorlar diye.

İnşaAllah o kişiyle evlenmek gibi bir hata yapmazsınız. Yoksa çooooooook üzülürsünüz çookk.

Evlendikten sonra açık açık ailemin dokdurusuna gelir ve seni bırakırım demiş. Özeti bu. Yani 10 çocuk da dogursan her an terkedilebilirsin.

Sıcak bakmayan benim ailem
Ailenizin sıcak bakmadığı uzaktan akrabanızla evlenip yuva kurmakta niye bu kadar ısrarcı olduğunuzu anlamadım.
Yaşadığınız şeyler var, ondan mı vazgeçemiyorsunuz?
Sevdiğiniz kişi şimdiden korktuğunu vs demiş. Sizin aileniz sıcak bakmazken sizin ısrarınızı anlamadım.
Akrabanın uzağı yakını bana göre olmaz. Çok sıkıntılı işler böylesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…