- 2 Temmuz 2023
- 9
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi kelebekkadin22
-
Kuzen misiniz? Emek verildi diye devam etme zorunluluğunuz yok. Bazen salmak gerekir zorlamayın bence. Herkes kendi yoluna gitsin belkide daha mutlu olacaksınız. Hem de doğacak çocuğunuzdaki sakatlık riski ortadan k
Anne tarafindan uzak akrabayiz 1.derece kuzen değiliz. Aslında tekrar denememizin sebebi ilk sozumuzde herkes okadar çok karistiki bu sefer kimseyi karıştırmadan sadece ikimiz evimizi kurabilir miyiz diye deniyoruz. Çünkü gerçekten yanyaneyken asla ikimizin şahsi sorunu yok ve çok mutluyuz ama şu son zamanlar biraz uzaklık hissediyorum beni kırıyor bu durum .Kuzen misiniz? Emek verildi diye devam etme zorunluluğunuz yok. Bazen salmak gerekir zorlamayın bence. Herkes kendi yoluna gitsin belkide daha mutlu olacaksınız. Hem de doğacak çocuğunuzdaki sakatlık riski ortadan kalkar
Kimsenin karışmaması imkansız otomatikman aile ile de evleniyor insan. Bence hiç çabalama derimAnne tarafindan uzak akrabayiz 1.derece kuzen değiliz. Aslında tekrar denememizin sebebi ilk sozumuzde herkes okadar çok karistiki bu sefer kimseyi karıştırmadan sadece ikimiz evimizi kurabilir miyiz diye deniyoruz. Çünkü gerçekten yanyaneyken asla ikimizin şahsi sorunu yok ve çok mutluyuz ama şu son zamanlar biraz uzaklık hissediyorum beni kırıyor bu durum .
Zorlama derdinde değiliz birbirimizi çok zor bulduk ve çok sevdik ilk sözümüzde çok fazla karisan oldu tanımadığımız akrabalarımızin bile bı fikri vardı sadece bu sefer kimseyi karıştırmadan kafa kafaya verip yuvamızi kurabilir miyiz diye uğraşıyoruz.Olmayan şeyi neden zorluyorsunuz.
İlla evlenicem sonra da boşanıcam çabası bu.
Sadece siz uğraşıyorsunuz gibi ama neyse.Zorlama derdinde değiliz birbirimizi çok zor bulduk ve çok sevdik ilk sözümüzde çok fazla karisan oldu tanımadığımız akrabalarımızin bile bı fikri vardı sadece bu sefer kimseyi karıştırmadan kafa kafaya verip yuvamızi kurabilir miyiz diye uğraşıyoruz.
Teşekkür ederim yardımlarınız içinKimsenin karışmaması imkansız otomatikman aile ile de evleniyor insan. Bence hiç çabalama derim
Israr etmiyorum sadece ikinci defa kimseyi karıştırmadan aileyi akrabaları herkesi kafa kafaya verip daha iyi olur muyuz acaba diye birbirimize bir şans verdik sadece bu kadar.Adam hem akrabaymış hem de soğuk duruyormuş.
Niye ısrar ediyorsunuz ki bu ilişkide?
Evet.Soğuk davranmadığını söylüyor. telefonu çok elime almıyorum annemle babamla sohbet falan ediyoruz anneme yardım ediyorum diyor.Neden size karşı soğuk davrandığını sordunuz mu
Siz kendiniz söylüyorsunuz ailelerin bu ilişkiye çok sıcak bakmadığını. Muhtemelen sevgilinizde bu sebepten ailesi yanındayken size soğuk davranıyor olabilirEvet.Soğuk davranmadığını söylüyor. telefonu çok elime almıyorum annemle babamla sohbet falan ediyoruz anneme yardım ediyorum diyor.
Sıcak bakmayan benim ailemSiz kendiniz söylüyorsunuz ailelerin bu ilişkiye çok sıcak bakmadığını. Muhtemelen sevgilinizde bu sebepten ailesi yanındayken size soğuk davranıyor olabilir
Çok teşekkür ederimGuzel arkadasim, o kadar gencsin ki, bu "cok emek harcadik " takintisini sal lutfen. hersey insanin cok dusunmesinden ve cok takintilamasindan kaynaklaniyor. cok bunaldigini, hem ailelerle hem sevgilinle hem kendinle verdigin mucadeleyi anlayabiliyorum, ama imkanin varsa, koyver gitsin derim. iyi sanslar
10-15-20 yıllık evlilikler bitiyor bir çırpıda, sizin bu takıntınız niye?Merhabalar. Sevgilimle çok zor sartlar altında sevgili olduk akrabayiz. kendisi 15-16 yaşlarda açıldı ( aramızda 1 yaş var)ben akraba evliliğine karşı olduğum için asla istemedim kendisi beni sevmeye devam etti ben 20 yaşımda kabul ettim 3 yıl aradan sonra çok zor şartlar altında söz taktik.
ailem karşıydı ben sevdiğim için ailem sonunda kabul etti. 3-4 ay sözlü kaldiktan sonra yine ailevi nedenlerden dolayı sözümüz bozuldu 8 ay ayrı kaldık . 8 ay bildiğiniz süründüm ölümlere geldim. 8 ay sonunda zar zor bı sekilde barıştık tamamen benim çabalarımla en sonunda oda kabul etti . şuan aileler bilmiyor barisali 2-3 ay kadar oluyor öğrendikleri anda tekrar çok fazla zorluklar yasicaz. Ama şuan ilişkimizde çok zorlaniyoruz beni eskisi kadar sevmiyor gibi bana seni çok seviyorum ama evlendikten sonra bizi rahat bırakmazlar eminim ben sana ızdırap olamam bana bişey dediklerinde bende sana dönerim yapamam ayrılmayı düşünüyorum çok korkuyorum dedi bı şekilde onuda çözdük ayrılmadık 2-3 gün çok iyiydik. Yanyaneyken yine iyiyiz hiç bir problemimiz yok gibi ama konu uzaktayken olunca aramıyor sormuyor 3-4 saate bir mesaj atıyor aramıyor bu konu beni çok yıpratıyor elimden geleni yapmaya çalıştıkça batıyor gibiyim. Bende evlilikten korkuyorum ama onun gibi yapmıyorum aksine bizi iyileştirmek için çok çabalıyorum ne yapmam gerek artık çok bunaliyorum vazgecmekte istemiyorum yillarimiz gitti ve çok fazla emek harcadık bu yolda lütfen aynı şeyleri yasayaniniz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Evlendikten sonra açık açık ailemin dokdurusuna gelir ve seni bırakırım demiş. Özeti bu. Yani 10 çocuk da dogursan her an terkedilebilirsin.Anne tarafindan uzak akrabayiz 1.derece kuzen değiliz. Aslında tekrar denememizin sebebi ilk sozumuzde herkes okadar çok karistiki bu sefer kimseyi karıştırmadan sadece ikimiz evimizi kurabilir miyiz diye deniyoruz. Çünkü gerçekten yanyaneyken asla ikimizin şahsi sorunu yok ve çok mutluyuz ama şu son zamanlar biraz uzaklık hissediyorum beni kırıyor bu durum .
Ailenizin sıcak bakmadığı uzaktan akrabanızla evlenip yuva kurmakta niye bu kadar ısrarcı olduğunuzu anlamadım.Sıcak bakmayan benim ailem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?