- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Ya adam muslumansa bu yuzden dediyse farkliyiz dite.. ee bu kizi heveslendirip yari yolda birakarak en buyuk gunahi yapiyo zaten. Dedim ya din bahane karakter sahane
Mezhep ayrılığı değil. O geleneksel müslüman ben ise kuran muslumaniyim. Hadislere mezheplere vs inanmıyorum.
Ama bunu tanıştığımız ilk gün bile biliyordu.
aile belli ki bişeyler demiş bu kız yarın bize boyun eğmez sıkıntı çıkarır vs diye bu da ailesine laf edemeyen bir tip belli ki yan çiziyor böyle.
Inancina gore demekki aldatmak mubah:)Mezhep ayrılığı değil. O geleneksel müslüman ben ise kuran muslumaniyim. Hadislere mezheplere vs inanmıyorum.
Ama bunu tanıştığımız ilk gün bile biliyordu.
Bunu sorcaktimda sormamistim cok yasacinsel olarak bişeyler yaşıyor musun? yaşıyorsanız adam sizi kullanıyor gibi geldi bana. evlenelim, yok evlenmeyelim ama ayrılmayalım da vs.
Onu değil kendini sev gorunuyorki sen ondan daha değerlisin evlensende bu tutarsız adamla hayat gecmez hiçbir aşk acısı ömür boyu sürmez gecer gider elbetMerhabalar, ben 26 yaşında mühendisim. Erkek arkadaşım 31 yaşında memur. 6 aydır birlikteyiz.
Bana evlenme teklif etti. Ben de kabul ettim. Şimdi vazgeçmiş çünkü dini goruslerimiz biraz farklı.
Biz tanıştıktan hemen sonra onu ailemle tanışırdım. Annem ve babam bana çok düşkünler o yüzden benim sevdiğim insani da çok sevdiler. Onun mükemmel bir insan olduğunu düşünüyorlar çünkü onlara sevgilimi anlatırken hep abartarak anlattım. Halbuki bu yaptıklarını bilseler ne görüşmeme ne konuşmama izin verirler. ( önce teklif edip sonra geri alması, başka kızlarla samimi mesajlarını yakalamam vs)
Ben de sevgilimin ailesiyle tanıştım. Ve sonrasında bayramda aileler tanışsın diye anlaştık.
Bir süre önce ise sevgilim bizim görüşlerimiz farklı anlaşamayız evlenirsek dedi. Ayrılalım dedim hayır dedi. Çok seviyormuş ve ayrılmak istemiyormuş. Ama evlenmek de istemiyor.
Benim ilk erkek arkadaşım biraz da bu sebeple fazla baglandım. Seviyorum. Halbuki hayatimin hiç bir döneminde evlenme isteği olan birisi değildim. Teklifinden önce de istemiyordum. Evlilik meraklısı değilim sadece yapılan hakaret ağır geliyor.
Şimdi sorunum şu ki, aileme bayramda tanışmak için gelecekler demiştim ama gelmediler. Ben istemedim diye yalan söyledim. Onlar da bana sürekli sorun çıkarma gelsinler diye yüklenmeye başladılar.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Onu seviyorum ama o beni sevmiyor ve ayrılırsak da çok üzülmeyecegi aşikar.
Bense cesaret edemiyorum onu bırakmaya..
Yuuhhh ne karaktersizler varmışEvlenmicekse ayrıl ,çabuk çabuk çabuk. ben çok biliyorum kaç sene evlilik için oyalanip da genç kıza tercih edilen. Boşuna seni oyalamasina izin verme.
Ablacım öte beriyle konuşuyor mesajlaşıyor yazmışsın
Ben anlamıyorum hiç mi kendine saygın yok
Mesajlar aldatma içerikli veya flört değildi. Ama gereksiz bir samimiyet vardı. Rahatsız edici bir samimiyet. Bir daha olmaz dedi. Başka da yakalamadım. Ama olmadığının garantisi yok haklisiniz.
Mesajlar aldatma içerikli veya flört değildi. Ama gereksiz bir samimiyet vardı. Rahatsız edici bir samimiyet. Bir daha olmaz dedi. Başka da yakalamadım. Ama olmadığının garantisi yok haklisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?