Sevgilim evlenmekten vazgeçmiş

Ya adam muslumansa bu yuzden dediyse farkliyiz dite.. ee bu kizi heveslendirip yari yolda birakarak en buyuk gunahi yapiyo zaten. Dedim ya din bahane karakter sahane

aile belli ki bişeyler demiş bu kız yarın bize boyun eğmez sıkıntı çıkarır vs diye bu da ailesine laf edemeyen bir tip belli ki yan çiziyor böyle.

Mezhep ayrılığı değil. O geleneksel müslüman ben ise kuran muslumaniyim. Hadislere mezheplere vs inanmıyorum.
Ama bunu tanıştığımız ilk gün bile biliyordu.

adamın bahanesi bu mu?
çocuk mu kandırıyor?
yemeyin bunları gönlü geçmiş başkasını bile bulmuş olabilir. sizden vazgeçmiş.

Bir şeyi merak ettim aranızda yakınlaşma oldu mu acaba evlilik teklif ederse onunla birlikte olacağınızı düşündü de istediğini alamadı diye mi vazgeçti. Ya da istediğini alıp hevesi mi kaçtı. Gerçi her ne olursa olsun seni sevmeyeni sen hiç sevme yol ver gitsin.

6 aylık sevgilisine evlilik teklifi eden adama güvenmezdim en baştan.
Kaldı ki kendisi hiç güven veren biri değilmiş.
Evlilik kararından vazgeçmesi, başka kızlarla konuşmasından daha hafif.
Ailenize gerçekleri söyleyip bu adamdan yakayı kurtarın.

Senin seveceğin ve seni seven biri ille denk gelir.Bu kişi kusura bakma ama sana hiç mi hiç değer vermiyor.Mesaj yakalamış affetmişsin,bence bu ileri gitmesine sebep olabilir.

Ayrılman mantıklı

Bize buraya ayrıl yaz demek kolay ama zor gelecek biliyorum ama AYRIL, ve ayrılırken de tek kelime etme muhattap olma msj aramalara cevap verme sosyal medyadan da silme siliyorsa kendi silsin. Onu bu deli edecek ama bırak deli olsun o bunu hakediyor, yakında dinine uygun birini bulur bırakırsa üzülen sen olursun çünkü

Onu değil kendini sev gorunuyorki sen ondan daha değerlisin evlensende bu tutarsız adamla hayat gecmez hiçbir aşk acısı ömür boyu sürmez gecer gider elbet

Ne saçma sapan bir iş bu. Evlenme teklif et, sonra vazgeç, ayrılmak isteme ama evlenmeyelim, anlaşamayız de... Başka kızlarla samimi konuşmalar yap. Şimdi bunları ben size anlatıyor olsam, sevgilim böyle böyle yaptı diye... Bunlar ne saygısız tavırlar, sana bunu yapmasına neden izin veriyorsun bu hanzonun, koy g.tüne tekmeyi demez miydiniz?

Ablacım öte beriyle konuşuyor mesajlaşıyor yazmışsın
Ben anlamıyorum hiç mi kendine saygın yok

Mesajlar aldatma içerikli veya flört değildi. Ama gereksiz bir samimiyet vardı. Rahatsız edici bir samimiyet. Bir daha olmaz dedi. Başka da yakalamadım. Ama olmadığının garantisi yok haklisiniz.

Mesajlar aldatma içerikli veya flört değildi. Ama gereksiz bir samimiyet vardı. Rahatsız edici bir samimiyet. Bir daha olmaz dedi. Başka da yakalamadım. Ama olmadığının garantisi yok haklisiniz.

Evlenme teklifi edip geri almak ne ya beyin yaşı 13 mü?
Ayrıl kardeşim bu saygısızdan dini inancını yeni mi öğrenmiş?

Ablacım genel olarak bu çocuk bir değişik yani, sana saygısız geldi bana

Evlenmeyelim de ayrılmayalım da demiş dini inanca sebep. Eee 1 yıl beklerseniz dini inançlarınız değişmicek ki yani bu iş ne olacak böyle?

Bence ailene durumu doğruca anlat. Aile büyükleri genelde isabetli kararlar veriyor.

Erkekler is evlilige nisana gelince korkuyolar sanirim bence senle evlenmek niyeti yok vaktin değerliyse harcama boşuna bununla yol ver gitsin.

Yaptigi sey cok cirkin. Bu tutarsizlikla seni daha cok üzer, yipratir. Keske ailene dogruyu söyleseydin onun karaktersizliginin yükünü sen tasiyorsun. Mühendis kadinsin sen biraz analitik düsün. Kisa süreli ayrilik acisi mi, kaybedilecek uzun zaman, aileye söylenilecek ilave yalanlar, ertelenmis daha cok aci mi?

Evlenme teklifi yapmadan dini gorusunuzy bilmiyomuydu bu ne sacma bahane çocuk oyuncagi sanki. Ailenize direk soyleyin ve bence sizi bu nedenle istemeyeni siz hic istemeyin. Simdi boyle bahaneler evlenince neler cikar boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…