Sevgilim evlenmekten vazgeçmiş

Zaten ben de o kısımlarda sizi kastetmedim kusura bakmayın

Zaten o kısımlarda sizi kastetmedim konu sahibine yönelikti. Ayrıca önceki mesajları da okumanızı tavsiye ederim orada kızlarla olan mesajlarının flört veya aldatmak alakalı olmadığını söylemiş. Yani arkadaşça

Bu kadar kör bi aşık mısın??dediğin gibi adam resmen hakaret etmiş sana. Madem görüş bu kadar önemliydi neden evlenme teklifi edip ailelerle tanışıyor?? Sonra da vazgeçiyor. Ben ayrılmak istiyorum o ayrılmıyor! Diyorsun. Bir taraf ayrılınca o iş biter. Tabi bir de aldatma bar! Ailene olduğu gibi anlat. Anlat ki bir hata yapmana engel olsunlar

Böyle bir insana güveniyor musunuz? Oyuncağa çevirmiş sizi. Ben istiyorum evlenelim, ben istemiyorum evlenmeyelim, gönül eğlendirelim ama benden ayrılma.. Ne bu saçmalıklar. Aklınızı başınıza toplayın.

Evet okudum onlari ama ben coktan yorumumu yazmistim ve duzenleme süresi dolmuştu :) yine de erkek arkadaşın dini göruşü bahane ettigini düşünüyorum. Konu sahibi bugun gitse dese sen nasil istersen oyle yasayacagim. Ona inanacagim. Yine de kabul etmez gibi geliyor.

Ayril bacim ayril. Adamin baska kadinlarla samimi mesajlari var. Daha 6 aylik sevgilisiniz. Evlenmeyi isteyen zorlayan cabalayan taraf sensin. Nerden tutarsan tut elinde kaliyor mesele....

Evlenmek istemiyorsa yol verin gitsin. Dini siyasi hayat görüşü ayrılıklarını da küçümsememek lazım bugün gözardı ettiğiniz bir şey yarın evlenince gözünüze batmaya başlar.

Tek derdin mezhepler ve aileleyle tanışmış olmanmı adamın evlenmeye gönlü yok bırak gitsin

İnancına göre birine evlenme vaadi verip geri almak ama yine de görüşmek istemek helâl mıymış?

Neyin görüşü inancı?

Belirli yasakları sevgili olurken bilmiyor muymuş yada senin görüşünü??

Ee nereye kadar evlenme dini görüş farklılığı de ama devam et..
Neyin kafasını yaşıyor.
Kullandırma kendini.

Başınıza bela mi ariyorsunuz?

Özür dilerim ama O kişi için ailenize yalan söylemenize kimse değmez.

Aileniz en değerli olan.

Ayrica falso hareketleri var ve evlilikten vazgecmis.Siz kimle evleneceksiniz?

Boş bi suretle. Bu adam ben boyleydim beni biliyordun sen istedin der ileride.

Yol yakinken dönün.

Evet ilk askiniz en güzelinden yasamaliydiniz.

Bu adam sizin doğru kişiniz değil.

Kendinize yazık etmeyin. Yol verin gitsin.

Doğrusu gelir böylece.

Mezhep ayrılığı değil. O geleneksel müslüman ben ise kuran muslumaniyim. Hadislere mezheplere vs inanmıyorum.
Ama bunu tanıştığımız ilk gün bile biliyordu.
Ben hayatımda böyle saçma bahane duymadım.
Madem çok müslüman neden kızlarla takiliyormis günah değil mi ?
Ailesi falan mı evlenme dedi ne yaptı cidden cok saçma bi bahane .
Olayı desince farklı şeyler çıkacak bence altından.

Şimdi burada bir ironi var.
Bu adam eğer siz dindar olduğunuz için evlenmek istemiyorsa zaten kaçın uzaklaşın, inancınıza karışmaya hakkı yok.
Yada tam tersi olarak, o ben dindarım iddiasında ise ve sizi dinden uzak olarak görüyorsa yine kaçın uzaklaşın. Zira cinsiyet fark etmeksizin dindar bir insan Allah'ın emri üzere dürüst olur, ve hayatında biri var iken başka kızlarla/erkeklerle konuşmaz.
Anlayacağın nereden tutarsan tut elinde kalıyor.

İlk sevgiliniz ama dünyadaki son erkek değil. Çocuk oyuncağı gibi teklif edip sonra vazgeçmesi Vs.diğer tüm davranışları ofsayt. Nerden tutarsan elinde kalıyor,devam etmek size ancak zaman kaybettirir.

Ayrilmamak icin sebep nedir?
İki taraf da istekli degil ve iki tarafin da gorusleri birbirini rahatsiz ediyorsa, henuz ciddiye binen bir iliski ortada yoksa bir dk bile beklemezdim ben olsam.

Ayrilmamak icin sebep nedir?
İki taraf da istekli degil ve iki tarafin da gorusleri birbirini rahatsiz ediyorsa, henuz ciddiye binen bir iliski ortada yoksa bir dk bile beklemezdim ben olsam.

Sebep onu seviyor olmam. Mantıksız ve gurursuzca olduğunu biliyorum. Ama bırakmaya cesaret edemiyorum. Yaşadığımız güzel anların aklima gelip çok üzüleceğimi düşünüyorum.
Bir de ilk olduğu için nasıl kestirip atacağım bilmiyorum. Dirayetli kalamıyorum.

Annemizden göbek bagimiz kesiliyor ayrilarak doguyoruz ve ayrilarak olecegiz hepimiz.

Bunlar bahane evet aciniz taze ama inanin.

Sizde sorun yok karşı taraf sizi hak etmiyor.

Siz bi ömür böyle kırık dökük yasamaya mi layiksiniz?

El ustunde tutulup değer gormeye mi?

Ben de sevdim 7 senemiz geçti. Dunya' da tek adamdi o derece asiktim.

Sonuç iki senede unuttum yaşıyorum.

Siz de olmezsiniz kara sevdadan korkmayin.

Insan her şeye alisir.

Yazmayayım dedim dayanamadım. Ne demek dini görüş ayrılığı yüzünden evlenmekten vazgeçmek ama ayrılığıda kabul etmemek. Ailesi seni istemiyor o da kendine ve ailesine uygun Yen’i birini bulana kadar seninle idare edecek.
Şimdi ister ayrıl
İstersen bekle onurunu kırarak terketsin seni
Bu işin sonu yok
Annenede bu olanları anlat ve öğütlerini dinle
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…