- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.377
- 138
- Konu Sahibi benbirgurgendaliyim
-
25+ demiş soruma. Farka bak. Adam tabii huri gibi görür kadını
Amca deme ya bu kızın yaşı gençtir, adam benle falan yaşıttır. Biz yaşlı değiliz onlar çok gençYok kızzz nerde, amca eğlencesine takılıyor zerre değer vermiyor verse metres yapmaz
Amca deme ya bu kızın yaşı gençtir, adam benle falan yaşıttır. Biz yaşlı değiliz onlar çok genç
Ferahladım, savol.Metro : 23 yaşında, metro olduğu herif 25+ yani sizden büyükraat ol aşko gençsin
Vay dinsiz imansz bide dini nikah mı kıyıyormuş
Çıkış yolu belli.esini sever sevmez yatar yatmaz bu seni alâkadar etmiyor.adam evli mi evli konu kilittir benim için ne bekliyorsun bu ilişkiden ömür boyu metres mi olacaksın nikahsız çocuklar mi doğuracaksin ailen yok mu senin onlar ne düşünüyorCikis yolu bulamiyorum cok caresiz hissediyorum kendimi oldurmekten koekuyorum
İzni varmış ya güya biliyomus karısıda güyaaa… böyle devam edelim diyomuş adamla yatmayacaksn adam baskalarıyla sevgili olacak ama beni bosama diyeceksin.. adam şu zıttırik konu sahibine iyi yutturmuş.. acaba sormuş mu karının menfaati ne neden senle evli kalıyor?Zaten dinli olsa 1. Eşinden habersiz ve izinsiz nikah kıyamayacağını bilirdi , kadını rahatlatmak için yapılan saçma sapan işler, buna sebep olan imamlar cezalandırılmalı
çıkış yolu canikoCikis yolu bulamiyorum cok caresiz hissediyorum kendimi oldurmekten koekuyorum
Dur bacım, metresler çoğalsın diye beddua edilir mi?:)Yaşattığını yaşamadan ölememen dileğiyle.
Umarım bir gün evlenirsen başka bi adamla hatandan dönüp (tabi aklın başına gelince böyle bisey yapar mısın bilmiyorum) umarım sende o kadın gibi aldatilirsin.birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?