Sevgilim facebookda bir kızı aratıyor :(

ben biraz olumlu yaklaşayım sonu olarak sebebi herşey olabilir ve belki başka sebeplerden ötürü aratmıştır..bayanın yaşı büyük demişsiniz,belki bulup etrafında yaşı yaşına uygun bir tanıdığı vardır ve fotoğrafını ona gösterip kendince çöpçatanlık yapacaktır..

"bir tanıdığımız(amca oğlu,komşu oğlu vb) belediyeden şu isimle(arattırdığı ismi söyleyerek) birisini beğenmiş,yakında konuşacakmış bakalım hayırlısı belki olur diyerek" sevindiğinizi belli ederek sevgilinizin ağzını arayın,tepkisi ne olacak..

Ama yine de başka bir sebebi olabilir benim şuan tahmin edemiyceğim bi sebep olabilir, en azından umuyorum

Keşke öyle bişey olsa canım,bu şekilde ağzından laf almaya çalışmak evet oldukça mantıklı ben bunu bir düşüneyim çok teşekkür ederim :)

Bekle bakalım en mantıklısı şuan bu.Adım atma,konuyu açma.İlgisizliği devam edicek mi?Zaten birkaç gün içinde kendini ele verecektir.

Kızlar bugün buluşup ağzından laf almaya ve telini kurcalamaya karar verdim. İyi ki varsınız hepinize çok çok teşekkür ederim.

Bak benim 1 yıllık ilişkim 1 ay önce bitti bitmeseydi eğer yarın 2. yılımıza giryor olacaktık. Bende senin gibi beni çok sevdiğinden emindim hatta kendim korkardım ona bi yamuk yaparmıyım vs diye ne oldu biliyormusun eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış kızdan ilgiyi görünce bana soğuk davranmalar ayrılık sinyalleri, yalanlar vs vs 1 gecede sildi beni ve o kızla çıkmaya başladılar halada devam ediyorlar. bitti çok zor oldu ama bitti acıyı hep çekeceksin ama zamanla alışacaksın biz daha çok toz pembe bakıyoruz sanırım herşeye insanlar çok adi ...

ooo çok kötü olmuş canım ya neredeyse 2senelik ilişki bi kalemde bitmiş büyük geçmiş olsun gerçekten insanlar öyle

Arkadaşım fikrini çok beğendim konu sahibi arkadaşım bunu yapabilirsin bence.inş sevgilin de masum çıkar canım hiç kimsenin hele ki hemcinsimin böyle bir senaryo için üzülmesini istemem bugün konuşunca yaz bize tamam mı :) bol şans

Mutlaka yazıcam canım :) şansa gerçekten ihtiyacım var umarım gerçeği öğrenirim

Kızlar bugün sevgilimle buluştuk. Yemek yemeye giderken belediyedekiler seni nereye götürdü yemeğe dedim söyledi niye nerden çıktı dedi yok oraya mı gitsek diye sordum neyse boşver uzakmış dedim. E artık belediyede de tanıdıkların oldu bak arıyoduk birilerini dedim evet falan dedi yine nerden çıktı dedi dedim ablam demişti ya şu yer kiralama işi için tanıdık olsa iyi olur diye dedim evet tam da yerinde tanıdıklarım oldu ama yinede para lazım olur falan dedi muhabbet öyle devam etti ... O yemek sırasındayken telini istedim geçtim oturdum karıştırdım feysine girdim falan. Kadının adı rehberde yoktu. Yanıma geldi tam yemeğe başladık kadının adını soyadını sordum şu kim dedim afalladı kaldı bilmiyorum tanımıyorum kim dedi bilmiyorum dedim. Nerden çıktı kimmiş o dedi sen söyleyeceksin dedim bilmiyorum o isimde tanıdığım yok dedi. Yine geçen seneki gibi uyduruyosun bilmem ne dedi dedim uydurmuyorum sen de biliyosun ben de biliyorum uydurmadığımı ister anlat ister anlatma ben tek kelime daha etmiycem dedim. Sinirlendi bu atar yaptı çatalı attı falan güvenmiyosan şimdi kalkıp gidelim dedi hadi gidelim dedim yemeğine devam etti. Kendi kendine bıt bıt bıt söylendi durdu umrumda değil kimse kim bilmem ne artık sabrım taştı umrunda değilse 2 hafta arayla niye arattın bu kadını dedim. Afallalı ne aratması falan dedi feyste dedim inkar etti o inkar ettikçe ben gözümde düşme düzgünce anlat dedim o daha da inkar etti. Hatta dedim belediyede diye aratmışsın falan bu ha tamam kim olduğunu biliyorum sana söylemiycem ama dedi. Keyfin bilir dedim. Yemeği bitti ben önden yürüdüm gittim arkamdan seslendi ne olacak bu mevzu dedi ne mevzusu dedim sen anlatacaksın dedim bu da dedi ki güya iki hafta önce evinde kaldığı arkadaşı (iş arkadaşı ve ilk kez ondayken aratmıştı ) o kadından hoşlanıyomuş buna whatsupdan ya da feysten ekle de falan filan demiş aralarını yapsın diye. iki gece önce tekrar arattığını da ölümüne inkar etti soyadını da bilmiyomuş güya soyadını bile harf harf yazıp aratmışsın dedim yok dedi. İlk arattığında adıyla aratmış bakmış belediyede çalışan bir tek o soyisimli kişi varmış ordan soyadının o olduğunu anlamış ama bi daha aratmamış. Ben belediye diyince aklına gelmiş. Şifresini de benden başka kimse bilmiyo daha iki hafta önce ben değiştirdim, konuyu açmadan şifreni başka bilen var mı diye de sordum dalga geçti hatta sen değiştiriyosun hep ben bile bilmiyorum gibilerinden. şimdi
1) Arkadaşı ekle dediyse bile niye eklemedi demek yalan.
2) whatsup ne alaka rehberde adı yok demek ki var ama başka bi isim vermiş bu daha da beter.

Ve arkadaşı bunun sevgilisi olduğunu biliyo yani niye kendi eklemiyo bekar adam sonuçta niye buna ekle diyo.

Ve arkadaşı bunun sevgilisi olduğunu biliyo yani niye kendi eklemiyo bekar adam sonuçta niye buna ekle diyo.

Psikoloji hakkında en az bir psikolog kadar bılgıye sahıbım canım. Sen ona bu kım dıye sordugunda hemen sinirlenip bastırmaya calısıyorsa onun altında bırseyler ara. Eger yavas sakın bır cevap verseydı olumlu yonde dusunurdum. Yinede iyi ele sık doku hemen kestırıp atma üstüne gıt.

Offf canım yaa klasik yalanlar işte;ben değil arkadaşım arattı bla bla bla..
Resmen kendi yapmış,bulsaydı görüşecekti,belki de teli var whats up falan saçmaladığına göre..
Sen yedektesin işte;bir şey başladığı an seni şutlayacak aklı sıra;çok akıllı ya..arayışlar başlamış..
Sen bu adama nasıl güveneceksin ki şu saatten sonra asıl konu bu bence.?

yani hoşlanan kişi arkadaşıysa niye o kendi eklememiş te seninkine ekle demiş
bu durum onun için daha tehlikeli olmaz mı sonuçta kız senin sevgilinden de hoşlanabilirdi
o yüzden ben pek inanmadım buna
sen kızma diye uyduruyo bence
zaten direk böyle sinirlenip eli ayağına dolaşması normal değil
gerçekten dediği gibi olsa sakince anlatırdı rahat bi şekilde
sana telefonu rahatça veriyosa da şu anda bi halt karıştıramadığı için
yoksa ona da bi bahane bulurdu inan

Son düzenleme:
bu kıza ilgi duymuş senin erkek arkadaşın eğer erkek arkadaşın kızı bulup ekleseymiş bence bunun devamı gelicekmiş yani seni aldatıcakmış neyseki sen başta yakalamışsın bence böyle kendini üzme ayrıl gitsin erkek mi yok be

Bence de whatsup falan ne alaka demek ki teli var, ama yedekte olmayı yediremiyorum kendime yani kadın kaç yaşında dedim 31 falan dedi ama 35den küçük değil ta 2001de üniden mezun olmuş kadın. Güven konusunda çok haklısın gözümün içine baka baka yalan söyledi ve şiddet göstererek üste çıkmaya çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…