ben biraz olumlu yaklaşayım sonu olarak sebebi herşey olabilir ve belki başka sebeplerden ötürü aratmıştır..bayanın yaşı büyük demişsiniz,belki bulup etrafında yaşı yaşına uygun bir tanıdığı vardır ve fotoğrafını ona gösterip kendince çöpçatanlık yapacaktır..
"bir tanıdığımız(amca oğlu,komşu oğlu vb) belediyeden şu isimle(arattırdığı ismi söyleyerek) birisini beğenmiş,yakında konuşacakmış bakalım hayırlısı belki olur diyerek" sevindiğinizi belli ederek sevgilinizin ağzını arayın,tepkisi ne olacak..
Bekle bakalım en mantıklısı şuan bu.Adım atma,konuyu açma.İlgisizliği devam edicek mi?Zaten birkaç gün içinde kendini ele verecektir.
Kızlar bugün buluşup ağzından laf almaya ve telini kurcalamaya karar verdim. İyi ki varsınız hepinize çok çok teşekkür ederim.
Evet aynı şeyleri abimler de yaptı kız arkadaşlarına bilmiyorum ki ağzımın içine bakardı sevgilim hep böyle kalacak sanıyor insan. Hayırlısı olsun madem öyle olacak bir an evvel olup bitmesi dileğim, çok uzatmadan.
Bak benim 1 yıllık ilişkim 1 ay önce bitti bitmeseydi eğer yarın 2. yılımıza giryor olacaktık. Bende senin gibi beni çok sevdiğinden emindim hatta kendim korkardım ona bi yamuk yaparmıyım vs diye ne oldu biliyormusun eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış kızdan ilgiyi görünce bana soğuk davranmalar ayrılık sinyalleri, yalanlar vs vs 1 gecede sildi beni ve o kızla çıkmaya başladılar halada devam ediyorlar. bitti çok zor oldu ama bitti acıyı hep çekeceksin ama zamanla alışacaksın biz daha çok toz pembe bakıyoruz sanırım herşeye insanlar çok adi ...
ben biraz olumlu yaklaşayım sonu olarak sebebi herşey olabilir ve belki başka sebeplerden ötürü aratmıştır..bayanın yaşı büyük demişsiniz,belki bulup etrafında yaşı yaşına uygun bir tanıdığı vardır ve fotoğrafını ona gösterip kendince çöpçatanlık yapacaktır..
"bir tanıdığımız(amca oğlu,komşu oğlu vb) belediyeden şu isimle(arattırdığı ismi söyleyerek) birisini beğenmiş,yakında konuşacakmış bakalım hayırlısı belki olur diyerek" sevindiğinizi belli ederek sevgilinizin ağzını arayın,tepkisi ne olacak..
Arkadaşım fikrini çok beğendim konu sahibi arkadaşım bunu yapabilirsin bence.inş sevgilin de masum çıkar canım hiç kimsenin hele ki hemcinsimin böyle bir senaryo için üzülmesini istemembugün konuşunca yaz bize tamam mı :) bol şans
Ve arkadaşı bunun sevgilisi olduğunu biliyo yani niye kendi eklemiyo bekar adam sonuçta niye buna ekle diyo.
Ve arkadaşı bunun sevgilisi olduğunu biliyo yani niye kendi eklemiyo bekar adam sonuçta niye buna ekle diyo.
Offf canım yaa klasik yalanlar işte;ben değil arkadaşım arattı bla bla bla..
Resmen kendi yapmış,bulsaydı görüşecekti,belki de teli var whats up falan saçmaladığına göre..
Sen yedektesin işte;bir şey başladığı an seni şutlayacak aklı sıra;çok akıllı ya..arayışlar başlamış..
Sen bu adama nasıl güveneceksin ki şu saatten sonra asıl konu bu bence.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?