Sevgilim facebookda bir kızı aratıyor :(

Biri çıksın desin ki sevgilimin hareket dökümüne baktım hareket bile etmemiş! Nedir bu internet ve erkek ikilisinden çektiğimiz !

yoo ben derim valla benim nişanlımın hareket dökümünde bakılan tek kız vardı onada ben bakmıştım haaa silmiştir felan derseniz o bilmez o tarz şeyleri zaten işi için giriyor kırk yılda bir benim gözetimimde o her girip işini hallettikten sonra face şifresinide değiştiriyom güvenmiyomuyum çok güveniyorum ama seviyorum atraksiyonu

yapmadığı bir şey yüzünden kıyamet kopmuş yapsam kim bilir ne olur korkusuyla bir daha istese bile kıpırdayamaz ki çok iyi taktikmiş testiyi kırmadan bakacaksın çaresine kırdıktan sonra ne yapsan boş

kızdan hoşlanmış ki aratıyo
eski okul arkadaşı filan değilse neden merak edip aratsın ki
bence arkadaşların dediği gibi face hesabı aç tuzağa düşür bakalım napıcak
ya da belediye gidip kızı görebilir misin acaba nasıl biri

26 yaşında canım karayollarında çalışıyo tam olarak ne işleri vardı bilmiyorum ama oluyo öyle diğer kurumlarla işleri onların

Kendi kendine canını sıkmışsın bide ameliyat oldum demişsin yanılmıyorsam zaten zor bi dönemden geçiyorsun üstüne sevgiliyi de kafaya takıyosun değmez inan. Ama olurda yakalrsan biriyle işte o zmn mahvetmeden bırakma ikisinide Ondan sonrada önündeki maçlara bakarsın. Kuruntu kemirir insanı hiç gerek yok kendini üzme.

ben de çok istedim belediyeye gitsem nasıl bi kız görsem diye, az evvel ablamla o isimdeki 4 şahsı inceledik öğrendikki biri belediyede çalışıyomuş ama profil resmi çok yaşlı bu olamaz abla dedim, arkadaş listesine baktık kızkardeşinin resimlerini inceledik ve o şahsın da başka resmini gördük. Ablam kesinlikle odur diyo koca facete 4kişi varsa o isimde belediyede çalışan kaç kisi olabilir diyo. kadın da bu şehirde oturuyo hatta şuan benim okuduğum okulda okumuş. Kadın en az 35 yaşında ve daha da büyük duruyo aslında hiç de güzel değil sevgilim zevksiz biri değil ki ne alaka anlamadım hala o olduğuna inanasım gelmiyor ablam ayıptır söylemesi ihtiyaçtan olabilir diyor

Son düzenleme:

canım sence o mudur son mesajımı okur musun

Merhaba canım az önce facebokta müge anlının sayfasına bakaerken şöyle bir yazı paylaşmışş birisii ,bir çok evliliği yıkan şey demiş
Eğer doğruysa eşler kimle mesajlaşmışsa hepsi geri geliyor silinen mesajlarınn ama doğrumu bilmiyorumm cesaretlii olan birii bakarsa fikir versinn
şöyle anlatayımm
alıntılıyorum yazıyıı

bir çok ilişkiyi batırabilecek bir uygulamadır.
ayarlar--->hesap ayarları--->sol altta ki ufak yazı "facebook verilerinin kopyasını ındır"e tıklanarak o facebook'un kayıtlı olduğu maile hesap geçmişinin arşivi ındırılebılır. içinde silinen mesajlar bildirimler herşey bulunmaktadır

Son düzenleme:
facete hareketler dökümü var oraya tıklıyosun fotolar begenmeler yorumlar yazan yerin altında daha fazla var oraya tıklıyosun en altta ara var oraya tıklayınca kimleri arattığı karşında.

nerde bu ya, sagda milletin neyi begendigi neye yorum attigi var, kimsenin aradigi isimler cikmiyo?? nasil yani benim aradigim butun isimleri tum arkadaslarim goruyomu?

nerde bu ya, sagda milletin neyi begendigi neye yorum attigi var, kimsenin aradigi isimler cikmiyo?? nasil yani benim aradigim butun isimleri tum arkadaslarim goruyomu?

evet görüyo malesef hareketler dökümü 1.daha fazla sonra en altta ara ibaresi. ama herkes bilmiyo bunu ben daha yeni öğrendim

yaptım canım çok teşekkür ederim bakalım ne çıkacak

inş bir an önce açığa çıkar şüpheyle yaşamak çok kötü gerçekten

karabiber01 yaptım ama pek faydası olmadı hata veriyo ne mesajları açıyo ne arkadaşları canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…