Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

Öyle bir aşk ancak masallarda sevişmeden çocukları olan prensle prensesin aşkı oluyor. Olasılık dışı yani :)

Illa gay diyosunuz yani. Buda iftira olmazmi ya? belkide gunahini aliyoruz adamin, bu cok buyuk bi vebal.

Aklıma ıkı sey geldı
1. si opusurken daha ılerıye gıtmekten sızı ıncıtmekten korktu
2. si acaba kadınlara karsı bırsey mı hıssetmıyor bu en kotusu suphe ettıgınız bırsey oldumu daha once bu anlamda

Bende size iki tanıdığım çiftin durumunu anlatayım ilk tanışmalar mevzuları açılınca
Çiftlerde biri (bayan olan anlatiyor)3 ay eli elime demedi gözlerimin içine bakardı en çok beni o cezbetti dedi şimdi ki halleri biraz berbat üstelik hep oyleymis kocası korumak kollamaz mis maddi olarak beklentisi hep karisindanmis

Diğer çift ise ( erkek olan anlatıyor )
Valla ben affetmedim dedi anlarsınız durumu ve en başından şu Durum kadar git gide daha iyi daha aşık hale geliyorlar ve birbirlerini herseyden koruyup kolluyorlar :)
İki ucu boylu değnek

Illa gay diyosunuz yani. Buda iftira olmazmi ya? belkide gunahini aliyoruz adamin, bu cok buyuk bi vebal.
Hayır ben gay demiyorum kesinlikle. Evet ihtimal dahilinde ama ten uyumu yakalayamamış olabilirler veya 2 yıldır ilk kez öpüştükleri için muhtemelen acemice geldi adama öpüşmesek daha iyi dedi. Bilemiyorum.

Hayır ben gay demiyorum kesinlikle. Evet ihtimal dahilinde ama ten uyumu yakalayamamış olabilirler veya 2 yıldır ilk kez öpüştükleri için muhtemelen acemice geldi adama öpüşmesek daha iyi dedi. Bilemiyorum.

Insallah ardinda korktugumuz bi sebep yatmiyordur. Hayirlisi

Bikac yil sonrasini gorebiliyorum: "esim bana sarilmaktan, sevismekten aldigi hazdan fazlasini aliyormus, cok sevdigi icin kiyamiyor ellesmiyoruz normal mi?"

Biraz sehvetli bir öpüşmeydi
Ama iç çamaşırıyla kalma gibi bi durum söz konusu değildi
Yani acikcasi ayicikli geceliklerimizleydik

Yok hayır gey olabileceği konusunda en ufak bir şüpheye düşmedim aikcasi

adamın gece hayatı var.2 gece birlikte tatile çıkacak kadar rahat ve 2 yıl hiç öpüşmediniz öylemi.bu 2 yılda kaçıncı görüşmeniz kuzum 3 mü 4 mü.çok anormal.ben kendimi ve onu sorgulardım bu 2 yılda niye hiç öpmedi beni diye..

Belki de bu konu hakkinda sizin dusuncelerinizi bilemedi ve sizi incitmekten korkup boyle bir yalan soyledi. 2 Sene boyu opusmeme sebebiniz sizin dusunce yapiniz miydi? Belki laf arasinda oyle bir sey demis hissettirmis olabilirsiniz. Sevgiliniz de onu hatirlayip bu konu hakkinda ne hissettiginizi ogrenmek istemistir. Olabilir mi?

Iki yildir birliktesiniz hic opusmediniz ve birlikte tatile gittiniz orda opustunuz
Once opusup tatilde baska seylerle devam edilmesi gerekmiyomuydu ya
Bir problemi yoksa evlenin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…