Öyle bir aşk ancak masallarda sevişmeden çocukları olan prensle prensesin aşkı oluyor. Olasılık dışı yani :)Evet olabilir. Eger oyleyse: Ah oyle bi aski bizde bulsak keske
Keşke herkes bulsun ve sonsuza dek deli givi aşık şekilde kalsın insallahEvet olabilir. Eger oyleyse: Ah oyle bi aski bizde bulsak keske
Öyle bir aşk ancak masallarda sevişmeden çocukları olan prensle prensesin aşkı oluyor. Olasılık dışı yani :)
Keşke herkes bulsun ve sonsuza dek deli givi aşık şekilde kalsın insallah
Hayır ben gay demiyorum kesinlikle. Evet ihtimal dahilinde ama ten uyumu yakalayamamış olabilirler veya 2 yıldır ilk kez öpüştükleri için muhtemelen acemice geldi adama öpüşmesek daha iyi dedi. Bilemiyorum.Illa gay diyosunuz yani. Buda iftira olmazmi ya? belkide gunahini aliyoruz adamin, bu cok buyuk bi vebal.
Hayır ben gay demiyorum kesinlikle. Evet ihtimal dahilinde ama ten uyumu yakalayamamış olabilirler veya 2 yıldır ilk kez öpüştükleri için muhtemelen acemice geldi adama öpüşmesek daha iyi dedi. Bilemiyorum.
Biraz sehvetli bir öpüşmeydiBir sey sorcam cok ozelinize girmek haddim degil ama simdi anlattiginiz gibi bir adamin sadece opustugu icin kendini kotu hissedip boyle konustuguna bircogumuz inanamadik, sizde dahil sanirim
Bu opusme ileri gitti mi ? Hani illa birlikte olmazsiniz da biraz daha sicak temas olur, o zaman adam pisman olmus olabilir belki. Yani bunun icin sordum. Cevaplamak istemezseniz cevaplamayin, ozel oldu biraz. Anlamamiz icin sordum.
Böyle öpüşüp, sonrada sarılmak daha zevkliydi diyen adam kesin yalan söylüyordur diyorum ben..Biraz sehvetli bir öpüşmeydi
Ama iç çamaşırıyla kalma gibi bi durum söz konusu değildi
Yani acikcasi ayicikli geceliklerimizleydik
Yok hayır gey olabileceği konusunda en ufak bir şüpheye düşmedim aikcasiAklıma ıkı sey geldı
1. si opusurken daha ılerıye gıtmekten sızı ıncıtmekten korktu
2. si acaba kadınlara karsı bırsey mı hıssetmıyor bu en kotususuphe ettıgınız bırsey oldumu daha once bu anlamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?