Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

Sizi aldatmaz el ustunde tutar her daim degerli olursunuz zaten anlamissinizdir

öpüşmeyen erkek olabilirim canım kişiye göre değişir sevgi şefkat farklıdır zevkler ve renkler meselesi mesela ben öpüşmeyi seviyorum ama dokunmaktan daha çok zevk alıyorum tenine ellemekten kişiye göre değişir aklına beni istemiyormu yada cazip gelmiyormuyum tarzı şeyleri getirmeben eski sevgilimi ilk gün öpmüştüm safım bi afallamıştı

iktidarsız bence :/

Cinsellik bayan için de erkek için de gayet doğal bir süreç .Ben normal birini göremedim yani belki de sizin güveninizi kazanmak için böyle laflar ediyordur orasını bilemicem.

Böylesi de kötü. Nerede tutsan elinde kalıyor.

onun da ilk öpüşmesi miydi?

ilk kez öpüştüğümde (yaş 16) bu muydu ya öpüşmek diye hayal kırıklığına uğramıştım.
ama sorun benim öpüşmeyi bilmememden kaynaklanıyormuş.

ama adamın hem kendi öpüp hem de ben sarılmaktan daha çok zevk alıyorum demesi çok acayip.

Çok ilginç yorumlar var yok adam gibi adammis soyleymis boyleymis
Hicbirsey paylasmadigin adamla nasil evleniceksin
Elbet paylasimlarin olucak yani bi insan hicmi arzulamaz sevgilisini sevdigini
Sahsen ben arzularim
Arzulanmayida isterim
Bunu adamliga baglamayalim gerek yok

2 yıl sonra ilk kez mi?? Bu normal değil. Birbirine aşık olan iki insan arasında görünmez zincirlerle çekim kuvveti olur yahu. Bunu da ilk kez duydum

Bana cok edepli de o yüzden bunu dedi gibi gelmedi.

Bastirdigi bi seyler olabilir. Denemek istedi belki ama yapamadi. Bunu da böyle bi cümleyle toparladi. 2 yillik bi iliskide bunlar normal degil.

Esim beni iliskide 5. Gun opmustu ve ben bitisinde "oh be sonunda" demistim.
Rezillik ♡ ben.
Hos ben klasik ornek degilim, 2 haftada eve attim adami.
Eşime kalsaydı kesin bizde de ilk günler olacaktı ama 2 ay sonra öpüştük biz.
Hatta her 13 eylülde bugün günlerden ne diyip beni şoka uğratıyor Onun dışında onunla beraber de uyudum,askerdeyken evci izni almıştı 4 gün beraber de kalmıştık.Tatile de gitmiştik ama uslu durdu
Konu sahibininki o boyutta değil ki adam öpüşmekten kaçıyor.
Ağız kokusu filan mı var acaba yaa

Insallah cidden oyle düşünmüştür yani en iyi ihtimal bence.
Kotu olansa aslinda bir gerizekali olmasi ve sizin icin kafasinda yanlis seyler kurmasi. Hatta acik yazayim "beni optu kesin bilmem ne" gibi gibi.

Gece hayatı olan biri demişsiniz bundan kastınız ne açarsanız daha iyi anlayabiliriz. Daha önce ilişkisi olmuş mu? Bence sizi öpmek istemiyor. Edep ya da adamlık ile ilgili olduğunu sanmıyorum zira sevdiklerini öpen erkekler edepsiz ya da adam değil ithamı çok çirkin.

2 yıl öpüşmeden sürdürmüşsünüz. Evlenip bi 5 yıl da sevişmeyebilirsiniz böyle giderse. Ten uyumu diye bir şeyden habersiz olamazsınız ama ya. Bilemedim çok sağlıksız bi durum yani birbirinizi cinsel olarak arzulamamanız. Daha sağlıksızı da bazı üyelerin adam gibi adammış, ahlaklıymış falan demesi, şaka olmalı.

Ağız kokusu benim de aklıma geldi. Kesinlikle önemli bir faktör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…