- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
Kız belki inanclari geri kendini dizginleyenler vardir.Çok ilginç yorumlar var yok adam gibi adammis soyleymis boyleymis
Hicbirsey paylasmadigin adamla nasil evleniceksin
Elbet paylasimlarin olucak yani bi insan hicmi arzulamaz sevgilisini sevdigini
Sahsen ben arzularim
Arzulanmayida isterim
Bunu adamliga baglamayalim gerek yok
Ya benimde inancim kuvvetlidir dini boyutu düşünürüm ama bunu baglamaya gerek yok. Çünkü 2 sene biriyle sevgili olmussam opusursem edepsiz olurumda demem yardiririmKız belki inanclari geri kendini dizginleyenler vardir.
Gerci bizde tam tersiydi sozde dindar olan taraf bendim. Ama kendini dizginleyen esimdi. Manyak ya bi kere bile opturmedi
Kız belki inanclari geri kendini dizginleyenler vardir.
Gerci bizde tam tersiydi sozde dindar olan taraf bendim. Ama kendini dizginleyen esimdi. Manyak ya bi kere bile opturmedi
Siz öpüşmeden nişanlılık geçirmiş olabilirsiniz ama konu sahibi ile sevgilisi birlikte tatile çıkıyor. Öpüşmeden tatil olamaz mı diyecekseniz de bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derim yaniBenim cevrem mi tuhaf yoksa siz mi cok uclarda yasiyorsunuz? 2 yildir opusmemismis normal degilmis. Hadi ya? Kim diyo bunu? Ben 1.5 yil nisanli kaldim, opusmek su bu ne alaka?
2 yildir da evliyim cok sukur esim gay biseksuel aseksuel bilmem ne seksuel cikmadi cok sukur.
Ben dini acidan olaya baktigim icin, bana gore normali opusmemek zaten. !
Benim cevrem mi tuhaf yoksa siz mi cok uclarda yasiyorsunuz? 2 yildir opusmemismis normal degilmis. Hadi ya? Kim diyo bunu? Ben 1.5 yil nisanli kaldim, opusmek su bu ne alaka?
2 yildir da evliyim cok sukur esim gay biseksuel aseksuel bilmem ne seksuel cikmadi cok sukur.
Sürpriz yumurta2 yıldır ilk defa öpüşmek mi?
Bence azıcık tercihlerini sorgulamak lazım. Sürpriz yumurta gibi adamlar var; gay, biseksüel,travesti seven tiplerden çıkmasın sonra.
Dini acidan bakarsakDini açıdan bakarsak, sarılmak ne peki? Helal mi???
O da ihtimaller dahilinde evet. 2 yıllık ilişkide hiç öpüşmemiş olmanın normal kısmı neymiş ben de onu merak ettim.yorumlar çok tuhaf ya.. 2 yıllık ilişkide hiç öpüşmemiş olmanın anormal kısmı neymiş anlamadım.
adamın gay olduğunu mu düşünüyosunuz nedir..
Siz öpüşmeden nişanlılık geçirmiş olabilirsiniz ama konu sahibi ile sevgilisi birlikte tatile çıkıyor. Öpüşmeden tatil olamaz mı diyecekseniz de bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derim yani
Himm ama herkes 2 yilda ilk defa opusmek mi diye bakmis da olaya.Bence burada konu 2 yıllık ilişkide öpüşmemek değil.
Başbaşa yatılı tatile gidiliyor.
Adam kendi isteğiyle öpüyor.
Sonrasında sarılırken aldığım hazzı öpüşürken alamadım diyor.
Üstelik gece hayatından falan bahsetmiş konu sahibi.
Yoksa normal şartlar altında dini açıdan da yukarıdakiler olmaksızın öpüşmemek normali.
Öpüşmek ne alaka mı? Yani bazen insan ne diyeceğini şaşırıyor. Uçlarda yaşamıyoruz inanın. Çok şaşıracaksınız ama dünyanın geri kalanında kadın ve erkekler ne yapıyorsa biz de onu yapıyoruz. Ve burada yorumlarımızı da herkes inançlıymış veya Müslüman olmak zorundaymış gibi yapmıyoruz.Benim cevrem mi tuhaf yoksa siz mi cok uclarda yasiyorsunuz? 2 yildir opusmemismis normal degilmis. Hadi ya? Kim diyo bunu? Ben 1.5 yil nisanli kaldim, opusmek su bu ne alaka?
Himm ama herkes 2 yilda ilk defa opusmek mi diye bakmis da olaya.
Neyse o zaman agzin falan kokuyodu konu sahibi ne bileyim ben bir seyden tiksinirsem bir daha da onu gormek dahi istemem mesela. Sevgilin de oyledir belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?