Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

Kız belki inanclari geri kendini dizginleyenler vardir.
Gerci bizde tam tersiydi sozde dindar olan taraf bendim. Ama kendini dizginleyen esimdi. Manyak ya bi kere bile opturmedi

Evlenince de hep sarılacak mıymış? Bir kadınla gerçekten ciddi düşünüyorsa onu arzulamalı bir erkek. Arkadaş gibi sevgili mi olur?

Gerci bizde tam tersiydi sozde dindar olan taraf bendim. Ama kendini dizginleyen esimdi. Manyak ya bi kere bile opturmedi
Ya benimde inancim kuvvetlidir dini boyutu düşünürüm ama bunu baglamaya gerek yok. Çünkü 2 sene biriyle sevgili olmussam opusursem edepsiz olurumda demem yardiririm çohhh atesli gariyam

Ama anladığım kadarıyla sizde inanç yüzünden öptürmemiş, burada adam resmen sarılmak daha zevkli diyor bahane ya da sebep bu çok ilginç

Siz sevgili değilsiniz ki, arkadaşsınız. Diğer erkek arkadaşlarından ne farkı var bu durumda onun? 2 yıl beraberlik ve ilk kez öpüşmek mi? Hala beynim algılayamadı durumu offff offff....

Benim cevrem mi tuhaf yoksa siz mi cok uclarda yasiyorsunuz? 2 yildir opusmemismis normal degilmis. Hadi ya? Kim diyo bunu? Ben 1.5 yil nisanli kaldim, opusmek su bu ne alaka?
2 yildir da evliyim cok sukur esim gay biseksuel aseksuel bilmem ne seksuel cikmadi cok sukur.
Ben dini acidan olaya baktigim icin, bana gore normali opusmemek zaten. !

Sarilmak ve öpüşmek konusuna bakarsak bende ayni şeyi düşünürüm çoğu zaman. İlla öpüşmek gerekmiyor. Sıkı sıkı sarılmak o huzuru,güveni hissetmek dünyanın en güzel şeyi.

Ama hem bu kadar ciddi olup hem kendi öpüp hem de geri adim atmak ilginç. Bir daha öpüşün bakiyim ne olacak

Siz öpüşmeden nişanlılık geçirmiş olabilirsiniz ama konu sahibi ile sevgilisi birlikte tatile çıkıyor. Öpüşmeden tatil olamaz mı diyecekseniz de bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derim yani

Bence burada konu 2 yıllık ilişkide öpüşmemek değil.

Başbaşa yatılı tatile gidiliyor.
Adam kendi isteğiyle öpüyor.
Sonrasında sarılırken aldığım hazzı öpüşürken alamadım diyor.

Üstelik gece hayatından falan bahsetmiş konu sahibi.

Yoksa normal şartlar altında dini açıdan da yukarıdakiler olmaksızın öpüşmemek normali.

Siz öpüşmeden nişanlılık geçirmiş olabilirsiniz ama konu sahibi ile sevgilisi birlikte tatile çıkıyor. Öpüşmeden tatil olamaz mı diyecekseniz de bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derim yani

Himm ama herkes 2 yilda ilk defa opusmek mi diye bakmis da olaya.
Neyse o zaman agzin falan kokuyodu konu sahibi ne bileyim ben bir seyden tiksinirsem bir daha da onu gormek dahi istemem mesela. Sevgilin de oyledir belki..

Öpüşmemek normal ya da normal değil konularına hiç girmeyeceğim.
Ama bence çok şanslısınız en azından birkaç dakika zevk için sizi kullanmıyor öyle düşünün. Amacı başka şeyler değil...

Öpüşmek ne alaka mı? Yani bazen insan ne diyeceğini şaşırıyor. Uçlarda yaşamıyoruz inanın. Çok şaşıracaksınız ama dünyanın geri kalanında kadın ve erkekler ne yapıyorsa biz de onu yapıyoruz. Ve burada yorumlarımızı da herkes inançlıymış veya Müslüman olmak zorundaymış gibi yapmıyoruz.

Himm ama herkes 2 yilda ilk defa opusmek mi diye bakmis da olaya.
Neyse o zaman agzin falan kokuyodu konu sahibi ne bileyim ben bir seyden tiksinirsem bir daha da onu gormek dahi istemem mesela. Sevgilin de oyledir belki..

Bana da bu ihtimal kuvvetli geldi. Olayların tümünde adamda ciddi bir dengesizlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…