- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Öpüşmek ne alaka mı? Yani bazen insan ne diyeceğini şaşırıyor. Uçlarda yaşamıyoruz inanın. Çok şaşıracaksınız ama dünyanın geri kalanında kadın ve erkekler ne yapıyorsa biz de onu yapıyoruz. Ve burada yorumlarımızı da herkes inançlıymış veya Müslüman olmak zorundaymış gibi yapmıyoruz.
olmaz bacım bazılarının görüşüne göre müslüman olmak zorunda ve onların istediği gibi yaşamak zorundasın kendileri pürü pak kendileri gibi olmayan tüüü kaka oluyor insanları yargılama hakkını bunlara kım veriyor anlamak mumkun değilÖpüşmek ne alaka mı? Yani bazen insan ne diyeceğini şaşırıyor. Uçlarda yaşamıyoruz inanın. Çok şaşıracaksınız ama dünyanın geri kalanında kadın ve erkekler ne yapıyorsa biz de onu yapıyoruz. Ve burada yorumlarımızı da herkes inançlıymış veya Müslüman olmak zorundaymış gibi yapmıyoruz.
yahu bı güzel yazın,gülmekten kırıldım ofiste,mıllet nıye guluyon dıyor,bacım çok haklısın2 yıldır ilk defa öpüşmek mi?
Bence azıcık tercihlerini sorgulamak lazım. Sürpriz yumurta gibi adamlar var; gay, biseksüel,travesti seven tiplerden çıkmasın sonra.
Yok yok esim dindar degil canim. Patlayana kadar icerdi.İte kaka cumaya gider :)Ama anladığım kadarıyla sizde inanç yüzünden öptürmemiş, burada adam resmen sarılmak daha zevkli diyor bahane ya da sebep bu çok ilginç
Cinsellik bi cok insan icin cok cok hassas bi mesele. Bazi insanlar icin sadece " sevmek" yetmiyor.
Isin icine bir cok sey girebilir dini hasasiyetler gibi...
Ben inanisim geregince cok hassastim.Birlikte oldugum adaminda boyle hassasiyetleri vardi. Belki iliski anlayisiniza uymayabilir ama benim dogrum buydu arkadaslar. Ve o dogru ekseninde yasadim iliskimi.
Illa bi adam " firsat kollayan atlayan ziplayan" olmak zorunda degil. Erkeginde kirmizi cizgileri olabilir. Dini hasasiyetleri olabilir. Cinselligin secici bir surec sonucunda gerceklesmesine ise asla karsi degilim burdakiler " tabu" diyorlar sanirim buna.
Konu sahibesi yorumum sizin meselenizle alakali degil. Yorumlara istinaden bi yorum yaptim. Her opusmeyen erkek aseksueldir, firsat kollamayan erkek gaydir, ziplamayan erkek trans sevicidir falan gercekten cok mantiksiz bir yaklasim.
ha işte yukarda anlatığım olayda erkek dıyormuşki bızım ten uyumumuz yokİki insanın birbirinin tenine dokunmadan, aralarında o uyum var mı yok mu bilmeden evlenmeye kalkışması bana bir nevi kumar gibi gelir hep. Ömür boyu yanında olsun istediğin insanın tenine dokunmak istemediğini evlendikten sonra anlamak çok kötü bir durumdur. İnançlarınıza saygı duyuyorum ama bu sorunu nasıl aşıyorsunuz onu da merak ediyorum. Sanırım beklentiyi çok düşük tuttuğunuz için ten uyumu yoksa bile fark etmiyorsunuz bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?