Sevgilim işteyken aramıyor

Ben de senin bildiğin gibi biliyordum canım. Demekki kurallar değişmiş zaar,,))

3 Kübra var diyorlar 3.sü de Kübra Gül mü?
Nasıl alabiliyorsunuz böyle fake hesap ben 2 kez teşebbüs ettim yani bi tane 2.yi açayım diye tanınmadan bişey sorayım danışayım dedim kadınlar kulübünün değerli hanımlarına 2 kez de alamadım.

bunu senelerdır yapmayın yasak dıyen yonetımın kendısı sımdı de banlanma sebebı degıl ısınıze bakın dedı

İsterse arar.
Aramiyorsa bırak boş kalsın elin.

Şu platformda erkeklere üzüleceksin deseler inanmazdım. Beni buna inandırdığınız için teşekkürler

N nscckts hele aklıma ne takıldı. Şimdi bunlar gelin görümceymiş ya yani bu kübraların birinin abisiyle diğer kübra sevgilimi oluyor birde buraya girmek için bu kübralardan biri diğerinin evine mi gidiyor da aynı ip adresinden girmiş oluyor. De hadi sana dokuz bilinmeyenli bir denklem sorusu

aynı ip den degılmıs aynı cıhazdan gırılmıs aynı ip olsa yıne anlarım o bıle daha ınandırıcı gelın gorumce aynı cıhazı kullanıyorlar demek kı
hatta 3. kubra da aynı cıhazı kullanıyor bak sen su ıse

3 görümce olmasın bunlar biri Kübra biri Kübranur biri de Kübragül 3 bacanak(bacanak mı oluyordu ya üf bu saatte kafam çalışmadı) parkecilik yapıyor aynı binada oturup ip adresleri aynı okuya okuya bdv yi bak nasıl hikaye çıkardım ama kız Kübra bildim mi

Tmm ozaman kuş uçar tavuk kuştur öyleyse tavuk uçar

Aynen hatta bacanaklarının adı da kübra han mış.

Aynen hatta bacanaklarının adı da kübra han mış.
Hayır onların adı biri Han, biri Hannur biri de Hangül üf gece gece senaryo bunların ip adresleri de aynı çünkü aynı evde yaşıyorlar ve bunlar da "hatunlar ara deyip duruyor totolarımızdan terler akıyor nasıl arayalım" diye ekşi sözlükte dertleşiyorlar

Son düzenleme:
Ben kübragül desin girsin konuya o kadar kasmaya ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…