- Konu Sahibi Kubra Alkan
-
Ben de senin bildiğin gibi biliyordum canım. Demekki kurallar değişmiş zaar,,))yonetımın kendısı senelerdır ısrarla tek uyelık kullanın yonetımın haberı olmadan ıkıncı hesap kullanmayın yoksa banlanırsınız der ve aynı uye benzer konu ıcerıklerı yazıldıgında da aynı konuyu defalarca acmanıza gerek yok actıgınız konudan devam edın dıye de uyarır hatta gerekırse o konuları kılıtler ve uyenın bırden fazla uyelıgı var dıye banlanır banlanmıs bır suru uye var bu yuzden :)
bu uye bır hosluk yapılmak ıstendı sanırım
neyse bız kendı ısımıze bakmalıymısız oyle dedıler :)
Ama bu Kübra'nın sevgilisi patronmuş, bu ayrıntı önemli lütfen es geçmeyelimHerkesin mi parke döşeyen sevgilisi var bu sitede
Demekki parkeci patronda olsa çalışanda olsa sevgilisini arayamaz net. Bunu da öğrendik.Ama bu Kübra'nın sevgilisi patronmuş, bu ayrıntı önemli lütfen es geçmeyelim
3 Kübra var diyorlar 3.sü de Kübra Gül mü?Bu kadar araştırdığınız için teşekkür ederim yalnız bir detayo atlamışsınız:) Konuyu açan Kübranın resmi olarak görümcesi olmak üzereyim. Ve erkek arkadaşımla aynı sorunları yaşıyoruz. Birimiz Kübra diğerimiz Kübranur o yüzden bişeyi söylerken sormanızı tavsiye ederim. Erkek arkadaşım askerden döneli çok oldu o patron olarak çalışıyor.
bunu senelerdır yapmayın yasak dıyen yonetımın kendısı sımdı de banlanma sebebı degıl ısınıze bakın dedı3 Kübra var diyorlar 3.sü de Kübra Gül mü?
Nasıl alabiliyorsunuz böyle fake hesap ben 2 kez teşebbüs ettim yani bi tane 2.yi açayım diye tanınmadan bişey sorayım danışayım dedim kadınlar kulübünün değerli hanımlarına 2 kez de alamadım.
Dediler ki kendisini belli etmeden soru sormak isteyenlere 2.üyelik izni var almaya çalışıyorum bi ben beceremedim millet 3 4 5 6 tane alıyorbunu senelerdır yapmayın yasak dıyen yonetımın kendısı sımdı de banlanma sebebı degıl ısınıze bakın dedı
İsterse arar.Merhaba erkek arkadaşım parke işiyle meşgul işi sabahtan geceye kadar bile sürebiliyır. Sadece bazı sabahlar arıyor. Gün içinde ben aramasam hiç aramaz. Birde eve döndüğünde ararsa arar. Sizce normal mi isteyen 5 dk da olsa aramazmı?
Şu platformda erkeklere üzüleceksin deseler inanmazdım. Beni buna inandırdığınız için teşekkürlerMerhaba erkek arkadaşım parke işiyle meşgul işi sabahtan geceye kadar bile sürebiliyır. Sadece bazı sabahlar arıyor. Gün içinde ben aramasam hiç aramaz. Birde eve döndüğünde ararsa arar. Sizce normal mi isteyen 5 dk da olsa aramazmı?
aynı ip den degılmıs aynı cıhazdan gırılmıs
3 görümce olmasın bunlar biri Kübra biri Kübranur biri de Kübragül 3 bacanak(bacanak mı oluyordu ya üf bu saatte kafam çalışmadı) parkecilik yapıyor aynı binada oturup ip adresleri aynı okuya okuya bdv yi bak nasıl hikaye çıkardım ama kız Kübra bildim miaynı ip den degılmıs aynı cıhazdan gırılmısaynı ip olsa yıne anlarım o bıle daha ınandırıcı gelın gorumce aynı cıhazı kullanıyorlar demek kı
hatta 3. kubra da aynı cıhazı kullanıyor bak sen su ıse
Tmm ozaman kuş uçar tavuk kuştur öyleyse tavuk uçaraynı ip den degılmıs aynı cıhazdan gırılmısaynı ip olsa yıne anlarım o bıle daha ınandırıcı gelın gorumce aynı cıhazı kullanıyorlar demek kı
hatta 3. kubra da aynı cıhazı kullanıyor bak sen su ıse
Aynen hatta bacanaklarının adı da kübra han mış.3 görümce olmasın bunlar biri Kübra biri Kübranur biri de Kübragül 3 bacanak(bacanak mı oluyordu ya üf bu saatte kafam çalışmadı) parkecilik yapıyor aynı binada oturup ip adresleri aynı okuya okuya bdv yi bak nasıl hikaye çıkardım ama kız Kübra bildim mi
Hayır onların adı biri Han, biri Hannur biri de Hangül üf gece gece senaryo bunların ip adresleri de aynı çünkü aynı evde yaşıyorlar ve bunlar da "hatunlar ara deyip duruyor totolarımızdan terler akıyor nasıl arayalım" diye ekşi sözlükte dertleşiyorlarAynen hatta bacanaklarının adı da kübra han mış.
Ben kübragül desin girsin konuya o kadar kasmaya ne gerek var.Hayır onların adı biri Han, biri Hannur biri de Hangül üf gece gece senaryo bunların ip adresleri de aynı çünkü aynı evde yaşıyorlar ve bunlar da "hatunlar ara deyip duruyor totomdan terler akıyor nasıl arıyim" diye ekşi sözlükte dertleşiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?