Sevgilim kadınsılaşmaya başladı

Arkadaşımın kocası baya çoluklu çocuklu adam aynen bu bahsettiğiniz şekilde giyiniyor. Yolda görseniz az sonra etilerde sahneye çıkacak dersiniz. Ama kaç senedir böyle normal hetero yani.

Bu arada karısı da kapalı yani

Bence adam kendine bakmaya baslamis sen de kadinsilasti zannediyorsun

Eski Türk filmlerinde olurdu ya bu kız adam kendisinden vaz geçsin diye çirkef karı ellerine girerdi ,onun gibi olmuş.
Bi süre düşme üzerine sende uzaklaş eğer o gelmezse de konuş ve konuşmanın gidişatına göre ayrıl derim.
Sorun sadece giyim tarzı da değilmiş senden de uzaklaşmış zaten.

Valla canom seni bilmemde ben erkeğin saçını uzatmasını,küpe takmasını,beli düşük pantolan giymesini,top sakal bırakmasını hiçmi hiç beğenmiyorum erkek erkek olmalı bide ablamon çorabını giymiş demişsin ben 5 yaşındaki oğluma evde çorapları kirlenmiş diye ablasının çorabını giydirmek istedim giydiremedim bu kız çorabı diye resmen ağladı :) tabibende giydirmedim bence yol yakınken koyver gitsin

Haklısınız cok fazla cesaret isteyen bişey
Muhtemelen disiplinden sıkıldı. Rahatlayinca da şaşırdı ne yapacağını. Okuldaki tiplerde böyle giyiniyorsa ve kizlar da onlarin peşinden gidiyorsa özenmiste olabilir. Ozellikle vakif universitesinde okuyorsa oradakiler biraz daha havali oluyor ya, etkilenmis olabilir

Abovvv
Yan yana çıkabiliyorlar mı bari?
Yolda görsem döner döner bakarım ben ya.
İşin aslı, şaka bir yana da ağzını yayarak konuşmayan, yürürken kıvırtmayan bakımlı erkeklerden hoşlanıyorum ben de. İtalyan yapımı romantik komedilerde falan var böyle, takım elbise giyinmiş ama çok fit kesim, ayakta sandaletler, elde kadın çantasından şık bir evrak çantası. Yüz ay gibi parlıyor bakımdan, dudaklar kremli, taktığı şalı, aksesuarı sen bulup da alamazsın bile. Tırnakları, elleri senden güzel... Ama adam gay falan değil gayet de hetero
Erkeğim ben diye, burnundan kıl fışkıran, tırnakları simsiyah, bedenine uymayan siyah, kravatsız takım elbise ile gezen birisindense yukarıda anlattığım gibi birisi tercihimdir.
Benim bir arkadaşım vardı, çocuğun saçları buğday sarısı, gözleri bal rengi, giyim kuşam on numara. Giyimden anlar, makyajdan, bakımdan anlar. Kaç defa saçım, makyajım hakkında yorum yapmıştı. Çok da duygusaldı he, ağlarken az sarılmamıştı, gayet duygusal anlar yaşadığımız halde de havaya girip de utandırmamıştı beni Şimdi böyle diye adama gay mi diyelim? Hem olsa nolur? Ama tabi sevgilimse o adam, bir şeyler olur. Ayrılırız en fazla, ama kınadığım için değil sadece artık birbirimizin tercihi olmadığımız için.
Sözün özü, sıradaki erkek arkadaşım böyle olsa rahatsız olmam. Ne olacak ya, mağaza gezeriz, watsons, gratis indirimlerini kovalarız Güzel olur

aslında atıldı..

Kızlar sagolun, eski halini soranlar olmuş eskiden tuttuğunu koparan asabi biriydi ama ben böyle hızlı değişim görmedim birden şoka girdim, travma bile geçiriyor olabilirim
atildi derkennn
yani sbebp neymis, bu biraz kuskulandirdi beni acikcasi

Yanyana da çıkıyorlar, karı koca baya gezerler yani. Arkadaşım da siyah pardesü giyer yani tunik bile değil.

"Kocası öyle istiyor çünkü"

Aynen dediğiniz gibi döşünün kılıyla övünen erkektense bakımlı erkek daha iyi. Ve tabii ki bakımlı olması gay olduğu anlamına gelmiyor. Hanzo gibi olunca daha mı çok erkek olunuyor yani.

Ama kusura bakma da wolf senin arkadaşın kocası bir acayip Kendi disko topu gibi geziyor, kadına gelince de siyah giy diyor Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

malesef ben pek olumlu görmedim bu durumu bence artık seninle ilgilenmiyo çünkü tercihleri değişmiş erkeklerle daha samimi falan

bence ağır abi,erkek gibi giyiniyor dıye tabı ettiğimiz adamlar bu gibi cınsel tercıhı farklı olanlar birlikte olduğuna göreeee,bu arkadaşda ben anormallık göremedım,yanı şöle böle gıyınmesı onu öle yapmaz,erkek gibi gıyınenınde öle olmadığı anlamına gelmez,sen gözlemle,tabı çokda normal değil,ama bır dönüşüm değişim olabılır

Herşey olabilirdi de dışa vuramadığını şimdi vuruyorsa gerçekten gay ise :/

canım hiç bir erkek çorabımı bulamadım diye ablasını kadınsı çorabını giymez
önceden biraz maçoysa eğer
2 alternatif o çorap mevzusu rahat bir erkekmiş demek
tanıdığım var dar pantalonun özellikle dar gömlek hırka alan erkek
erkek reyonunda beğenmiyorsa eğer kadın bölümünden aldığını gördüm
eğerki erkek ark. vücudu güzelse göstermek için yapıyordur
ama konuşması hal ve hareketi değiştiyse
artık vazgeç derim ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…