- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi ptunaboylu
-
aslında atıldı..Harp okulunu neden bıraktığını biliyo musun acaba
Konya da küpe takip gezmek? Bilemedim.
Muhtemelen disiplinden sıkıldı. Rahatlayinca da şaşırdı ne yapacağını. Okuldaki tiplerde böyle giyiniyorsa ve kizlar da onlarin peşinden gidiyorsa özenmiste olabilir. Ozellikle vakif universitesinde okuyorsa oradakiler biraz daha havali oluyor ya, etkilenmis olabilirHaklısınız cok fazla cesaret isteyen bişey
AbovvvArkadaşımın kocası baya çoluklu çocuklu adam aynen bu bahsettiğiniz şekilde giyiniyor. Yolda görseniz az sonra etilerde sahneye çıkacak dersiniz. Ama kaç senedir böyle normal hetero yani.
Bu arada karısı da kapalı yani
atildi derkennnaslında atıldı..
Kızlar sagolun, eski halini soranlar olmuş eskiden tuttuğunu koparan asabi biriydi ama ben böyle hızlı değişim görmedim birden şoka girdim, travma bile geçiriyor olabilirim
atildi derkennn
yani sbebp neymis, bu biraz kuskulandirdi beni acikcasi
Abovvv
Yan yana çıkabiliyorlar mı bari?
Yolda görsem döner döner bakarım ben ya.
İşin aslı, şaka bir yana da ağzını yayarak konuşmayan, yürürken kıvırtmayan bakımlı erkeklerden hoşlanıyorum ben de. İtalyan yapımı romantik komedilerde falan var böyle, takım elbise giyinmiş ama çok fit kesim, ayakta sandaletler, elde kadın çantasından şık bir evrak çantası. Yüz ay gibi parlıyor bakımdan, dudaklar kremli, taktığı şalı, aksesuarı sen bulup da alamazsın bile. Tırnakları, elleri senden güzel... Ama adam gay falan değil gayet de hetero
Erkeğim ben diye, burnundan kıl fışkıran, tırnakları simsiyah, bedenine uymayan siyah, kravatsız takım elbise ile gezen birisindense yukarıda anlattığım gibi birisi tercihimdir.
Benim bir arkadaşım vardı, çocuğun saçları buğday sarısı, gözleri bal rengi, giyim kuşam on numara. Giyimden anlar, makyajdan, bakımdan anlar. Kaç defa saçım, makyajım hakkında yorum yapmıştı. Çok da duygusaldı he, ağlarken az sarılmamıştı, gayet duygusal anlar yaşadığımız halde de havaya girip de utandırmamıştı beniŞimdi böyle diye adama gay mi diyelim? Hem olsa nolur? Ama tabi sevgilimse o adam, bir şeyler olur. Ayrılırız en fazla, ama kınadığım için değil sadece artık birbirimizin tercihi olmadığımız için.
Sözün özü, sıradaki erkek arkadaşım böyle olsa rahatsız olmam. Ne olacak ya, mağaza gezeriz, watsons, gratis indirimlerini kovalarızGüzel olur
sigarayla yakalandigi icin okuldan atilicagini pek sanmiorum da yine de hemen o tarafa da cekmeyin derim emin olmadanBence sebebi açık ancak bize sigarayla yakalandıgım için atıldım dedi
Ama kusura bakma da wolf senin arkadaşın kocası bir acayipYanyana da çıkıyorlar, karı koca baya gezerler yani. Arkadaşım da siyah pardesü giyer yani tunik bile değil.
"Kocası öyle istiyor çünkü"
Aynen dediğiniz gibi döşünün kılıyla övünen erkektense bakımlı erkek daha iyi. Ve tabii ki bakımlı olması gay olduğu anlamına gelmiyor. Hanzo gibi olunca daha mı çok erkek olunuyor yani.
İnşallah öyle degildir psikolojik sorunları da coktu orda okurken ama bıraksa tazminat öderdi atıldığına eminimsigarayla yakalandigi icin okuldan atilicagini pek sanmiorum da yine de hemen o tarafa da cekmeyin derim emin olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?