Sevgilim kadınsılaşmaya başladı

Ama kusura bakma da wolf senin arkadaşın kocası bir acayip Kendi disko topu gibi geziyor, kadına gelince de siyah giy diyor Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Bana göre de öyle. Karısı tamam dikkat çekmesin diye uğraşıyor da kırmızı pantolon üzerine pembe fular takmış birinin yanındaki kadın her şekilde dikkat çeker.

Benim tanıdığım bazı asker emeklisi erkekler var, bazıları aynen böyle değişiyorlar, bu kadınsılık değil ki, içlerinde ukte kalan şeyleri yaşamaya çalışıyorlar. Hele yaşı genç olunca ve tamamen farklı bir ortama girince o kadar değişmesi gayet normal, siz alışkın olmadığınızdan yadırgamışsınız ama o mecburiyetten sizin tanıdığınız şekildeymiş demek ki.

Ben öyle insanlarin modaya kurban gittiklerini düsünüyorum
Senin sevgilinde de öyle olmus. Yoksa bir kadinlasma oldugunu sanmiyorum... ama bu gidiste erkeklerin cogu kadinlasacak ve kadinlarin cogu erkeklesecek moda sayesinde.

Bunlarin hiçbirini anlatmamis olsan, sadece yeni bir ortama girdiginde seni aramiyor sormuyor buluşmak istemiyor oldugunu yazsaydin bile direk sepetle derdim. Simdi carpi 2 olarak sepetle diyorum.

Askeri okulda baskı ve kurallarla büyümenin ve oradan ayrılıp kurtulmanın verdiği bir psikolojidir bence
Biraz bekle, hevesini alıp bırakır, bırakmazsa yapacak bişiy yok. İlgisizliği devam da ederse ayrılırsın, önemli olan giyim tarzı değil ilgisi sevmesi.
Belki şu ana kadar yapamadıklarını yapmak giymediklerini giymek istiyordur.

Dar pantolon renkli corap felan filan.
Alisik olmaya bilirsin ama bunlar kadinlasti denilicek seyler degil.
Avrupada yasiyorum, herkes boyle.

Senden sogusuysa o ayri. o zmn bi sorun var.
Ama o sorunda seni sevmedigi.
KAdinlasma yine degil.

Belki de sivil halini görmediğin için bilmiyorsundur senden önce de aynı olma ihtimali var yani ama yok için rahat etmeyecekse ayrıl gitsin.

Ben olsam artık seni kız arkadaşım gibi görüyorum benden bi farkın kalmadı diyip basardim tekmeyi hiç uğraşmaya değmez askeri okulu birakmata sacmalik bende askeri okula gittim hiç öyle tipler gormedim adamın içinde varmış demekki askeri okulda fark etseler parcalarlardi üzülme

Kadınsı mi değil mi bilmemde çok itici ya Dün Danimarkali Kız diye bir film izledim. Konuya cuk diye oturuyor. Tavsiye ederim

Sosyal Medya'dan kimlerle arkadaş olup kimleri like ettiğine kimleri takip ettiğine bakın bi derim.ne varsa sosyal medya da var .

Ben bir anormallik görmedim.Benim eşim polis. resmi çalışırken üniformalı kurallı giyiniyordu, saçı başı da standarttı. Sivil çalışmaya başlayınca değişti saçlarını uzattı değişik sakallar bıraktı, daha renkli giyinmeye süslenmeye takılar takmaya başladı. Herhangi bir kadınsılık belirtisi yok. :)
Size ilgisizleşmesi de okuldaki bol kız ortamından kaynaklanıyor üzgünüm...

Sogutma calismasi yapiyo gibi geldi bana.
Daha once yokmuydu birdenmi yumusadi bu adam numara yapiyo olabilir.

2 ihtimal var

A Şıkkı - Cocuk ya gizli bir gaydı ve bastırılmış duygularından arınarak bunu açığa çıkardı (ki askeri okulda onu bilmeleri onu intihara kadar sürükleyebilirdi)

B Şıkkı - Karma bir yerde eğitim görmenin verdiği hazzı açığa çıkardı, çevresinden etkilenmesinden ötürü cesaret geldi.

Bunun a şehri b şehriyle ilgisi yok bana göre, çevresi önemli cocugun.

bu anlattıklarında ben kadınsılaşma göremiyorum.
Aksine modanın dayatmasına,değiştirdiği algılara kapılmış disiplin ve baskılı bir geçmişten gelen heyecanlı bir genç görüyorum.
beğenmiyorsan ayrılırsın. fazlasıyla şekilci buldum seni.

Gay midir bilemem ama benimle görüşmek istemeyen bahane bulan biriyle ilişkimi boşuna uzatıp sakız kıvamına getiremem

Artık kırmızı, pembe vs giymeyen erkek var mı ki?
Adam bence sadece askeri okul disiplininden uzaklaşmış gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…