- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi garipbirkelebek
Annen...boşa yaşamış gibi
Ne bir tecrübe nede mantık şu yaşımla ben göremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojin bozuk seninCanım ya naptın yol verdin mi hastalıklı sevgiline? kurtuldun değil mi? Aman aman sakın bak, bir daha öyle hasta masta bir tip bulma ve mümkünse parça garantili ve ömürlük olsun. Beni de merakta koyma ara ara yaz mutlaka![]()
Üzülmeni istemiyorum gelecekte dediAnnen...boşa yaşamış gibi
Hayır bi anda çıktı 26 Yaşında o dakaç yaşında ki sevgilin ?
şimdiye kadar hiç sıkıntısı olmamış mı? çok ilginç geldi bana..
Anlıyorum ama o kadar garantisiz bir hayat ki bu...Üzülmeni istemiyorum gelecekte dedi
Saglık bu kimin ne olacagı belli degilki.. Anneniz sanki gelecegi görüyor gibi konuşmuş bilemiyorum ALLAH herkesi iyilerle karşılaştırsın.. Ama hiç birşeyin hiç kimsenin garantisi yok.. hesapta olan degil nasipte olan gelir basınıza..Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Bende öyle düşünüyorum ama annemde her ihtimali düşünüyor haliyleAnlıyorum ama o kadar garantisiz bir hayat ki bu...
Hani yaşından dolayı en çok onun anlaması bunu
Sonuçta koca bir hayat geçirmiş ve geçirmeye devam ediyor...
Kaldı ki herşeyin çaresi var bir şekilde
Inşallah güzel şeylerle karşı karşıya gelirizSaglık bu kimin ne olacagı belli degilki.. Anneniz sanki gelecegi görüyor gibi konuşmuş bilemiyorum ALLAH herkesi iyilerle karşılaştırsın.. Ama hiç birşeyin hiç kimsenin garantisi yok.. hesapta olan degil nasipte olan gelir basınıza..![]()
Acayip buluyorsan cevap vermek zorunda değilsin ben seni soruma davet etmedimÜzülmeni mi istemedi?
Her konun bir acayip senin.
Annem dediğin kadın çocuğu olmadığı için seni yani yeğenini evlatlık alan kadın değil mi?Hatta sen bu yüzden gerçek annenden babandan nefret ettiğini söylemedin mi?
O kadar hayati,sonuçları kesin bir karar verirken hesap edememiş senin üzülmeni de şimdi olasılık hesabı yapıp üzülmeni istemiyorum mu diyor yani.Yok kalpmişmiş ani bişey olacakmışmış çocuk olsa o da hasta olacakmışmış
YooAcayip buluyorsan cevap vermek zorunda değilsin ben seni soruma davet etmedim
Onunla bu aynı şey değiladam sizden saklayabilirdi de
sizin kendi hayatınıza ilgili en önemli şeyi sakladiginiz gibi
gerçekten bu kadarcık bir hastalıkta bile bunu dusunebiliyorsaniz kanser olsa felç olsa ikinci gün kapıya koyardiniz herhalde
Onunla bu aynı şey değil