Sevgilim kalp hastası çıktı ?

@ebrus1990 25 sayfa yorum yapıldı, 1 gram empati yapmanız sağlanamadı mı? İnsanlar kendilerinden, kendi eşlerinden, kendi kardeşlerinden örnekler verdi. 1 adım ilerleyemedik mi? Konunuzu kapattırın bari. Hem size bir faydası yok bir sürü azar işitmekten başka, hem de kalp hastası olan veya kalp hastası yakını olan insanlar için üzücü anlamsız bir konu.
Kimse düzgün bir cevap yazmamış ki hakaret edip yargılamaktan baska bence de kapanması en mantıklı insanların hep yapabildiği şey vicdansız insafsız gibi kelimelerle hakaret etmek

Kimse düzgün bir cevap yazmamış ki hakaret edip yargılamaktan baska bence de kapanması en mantıklı insanların hep yapabildiği şey vicdansız insafsız gibi kelimelerle hakaret etmek

Düzgün yazanları bile yanlış anlamışsınız. Onlar bile yanında durun, isterseniz düğünü erteleyin ama yanından ayrılmayın demiş siz evet ayrılmak mantıklı gibi cevaplar vermişsiniz.
Siz düzgün yazsanız, ilk mesajınızda bir arada kalmışlık, bir üzgünlük, bir büyük aşk olsa belki insanlar daha yumuşak yazardı. İlk mesajınızı bir okuyun bakalım ne kadar soğuk ve pragmatik.

Benim eşim evlenmeden önce biz 6 7 aylik sevgiliyken akciğer kanserine yakalandı ve bana sebebini söylemeden ayrıldı uzun bir arkadaşlık sonrası sevgililiģe başlamıştık ve sebepsiz yere beni bırakmayacagını biliyordum tam 1 hafta boyunca ona ulaşmaya çalıştım en sonunda kanser olduğunu ve tedaviyi kabul etmediğini öģrendim gittim yanına dediğim tek şey aynı şey benim başıma gelse sen beni bırakırmıydin ki bendenseni bırakmamı istiyorsun oldu ailesi beni istemiyordu ve ben sevgilimin ağzîndan girdim burnundan çıktım ve tedaviye ikna ettim 15 ay boyunca tedavi oldu ve haftanın 2 günü hastaneye gidiyordu hiç usanmadan hep onunla gittim yanından hiç ayrılmadım ve sonunda çok şükür atlattık Allah kimseye yaşatmasin inşallah tüm hastalarada şifa versin inşallah tam benim canımın içi kurtulduk derken ailesi de bana nasıl minnettar anlatamam sonra ısındilar bana olan önyargıyı kaldirdılar artık evlilik kararı falan aldık derkereen bu seferde eşimin kız kardeşi es es bi hastalığına yakalandı 8 ay tedavi gördühiç eve gelmedi hep hastanedeydi ve günde 14 saat çalışıyordum haftada bir gün iznim vardı ve sabah 5te kalkıp her hafta hastaneye gittim en son 1 hafta işten dolayı gidemedim ve o hafta vefat etti * mekanı cennet olsun inşallah * eşimin daha 17 yaşındaki kız kardeşini kaybettik ve eşim çok zor dönemler gecirdi ben hiç yılmadım hep yaninda yanlarında oldum eşim çok bunalttı beni bakkala gidemiyordum o derece kıskanç ve öfkeli olmuştu ben hep sabrettim bir gün biteceğini biliyordum ..
Velhasıl gel gelelim sadade şuan 2 yıllık evliyiz 7 yıldir beraberiz ben hiç bırakmadım bırakan bi insanı da anlayamam .
Annenize söyleyemediģiniz mi ben aynı hastalığa yakalansam ve o beni bıraksa ne olur diye.
Bana çok dediler ya bisey olursa genç yaşta dul kalırsan diye ya kim ne diyosa desin anneme babama rest çektim aynı şey abime olsa ve sevdiģi insan onu bıraksa nasıl düşünürsünüz dedim herşey insanoğlu için bugün ona yarın sana hiçkimsenin hiçbirşeyin garantisi yok böyle bir sebepten dolayı sevdiģin insanı bırakabiliyorsan yarın öbürgün evlensen kocan hasta olsa onuda bırakabilirsin bence hiç evlenipte milletin hayatını mahvetme
Öncelikle ben sevgilimi bırakmadım hala onun yanındayım bu bir gerçek ve seviyorum bu da iki ancak bana da aynı şey söylendi annem çok söyledi zaten maddi durumu iyi değil bugun yarın evlendin 5 yadında çocuğunla kaldın nereye gideceksin bunları düşündün mü kızım ddi bunu her anne Söyler sadece benim annem değil eminim sizin kızınız olsa siZde aynı tereddütü yapardınız

Düzgün yazanları bile yanlış anlamışsınız. Onlar bile yanında durun, isterseniz düğünü erteleyin ama yanından ayrılmayın demiş siz evet ayrılmak mantıklı gibi cevaplar vermişsiniz.
Siz düzgün yazsanız, ilk mesajınızda bir arada kalmışlık, bir üzgünlük, bir büyük aşk olsa belki insanlar daha yumuşak yazardı. İlk mesajınızı bir okuyun bakalım ne kadar soğuk ve pragmatik.
Ayrılmak mantıklı gibi bir cevap vermedim ben kimseye gözünle oku istersen

Öncelikle ben sevgilimi bırakmadım hala onun yanındayım bu bir gerçek ve seviyorum bu da iki ancak bana da aynı şey söylendi annem çok söyledi zaten maddi durumu iyi değil bugun yarın evlendin 5 yadında çocuğunla kaldın nereye gideceksin bunları düşündün mü kızım ddi bunu her anne Söyler sadece benim annem değil eminim sizin kızınız olsa siZde aynı tereddütü yapardınız

Annen nereye gideceksin mi dedi???

Yazdigin başlığa karşılık nasıl düzgün bir cevap bekliyordun ki ?
"Torbadan yenisini çek ,belki sağlıklı ve daha yakışıklısı çıkar" gibi bir şey mi ?

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?

Hastalıkta sağlıkta diye veriliyor o söz
Sağlıklı biriyle evlendiğinizde hasta olmayacağının garantisi yok
Aynı şekil sizinde öyle

Hastalıkta sağlıkta diye veriliyor o söz
Sağlıklı biriyle evlendiğinizde hasta olmayacağının garantisi yok
Aynı şekil sizinde öyle
Aynen. Öyle ama baştan bilerek kabul edeceksin zor birşey herseye Göğüs germeye Razı mısın bu genç yaşta diye sordu annemde

Back
X