Sevgilim kalp hastası çıktı ?

Herkes hakaret etmiş olumsuz yaklaşmış ama farkındaysak ne yapacağının farkında olmayan bir kız var karşımızda. Aslında o da korkuyor. Annesi öyle demiş içine şüphe girmiş. Kolay değil ki hastalığını bilerek evlenmek, kalp bir de bu ciddi sorunlar açar ve genetik olur yarın evladı olur o da kalp hastası olabilir. Tüm bu ihtimalleri düşünmesi gerekiyor. O yüzden fikir edinmek için yazmış buraya.
Ha bana kalırsa ameliyat olsun onun yanında olun, tedavisini görsün siz de ona destek verin, ayrılmayın ama hemen evlenmeyin de tedavisinden sonra evlenin.
İnan hastalık öyle bir şey ki ne zaman çıkacağı bilinmez. Ve kalp için moral çok önemli, ayrıca tek doktorla sınırlı kalmasın, belki de kalbindeki sadece lekedir delik değildir benim de başıma geldi ordan biliyorum.
Allah şifa versin. Ama muhakkak yanında olun derim.

Iyi de karsimizda 20 yasinda cahil caresiz bir kizcagiz yok ki. 26 yasinda koskoca kadin. Insan bazen boyle dusunebilir. Ama buraya kadar yazmak cok acimasizca. Bak altta bir uyenin kardesi acik kalp ameliyati olmus. Uzuldu baya. Cok acimasiz geldi konu sahibinin konusu bana. Esimin ailesinde butun erkekler genc yasta kalpten vefat etmis. Ayni sorun esimde de var. Annem evlenmeden once bilmiyordu bile. Sonra baska bir seyi konusurken lafi oldu da anlattim. Allah uzun omur versin hangimizin yarina cikacaginin garantisi var ki dedi. Olmasi gereken budur.

İnsanlar kanser biriyle evleniyor, sakat kor biriyle evleniyor. Bencede ayrilin ki adamin karsisina merhametli ve duzgun insanlar ciksin.. aklimdan boyle bir seyi gecirmeyi buraya yazmaya dahi utanirim.
Ha bu arada sagliginiza iyi bakin, ilahi adalet var dua edin evliyken hasta olmayin...

Ben ayrılacağım varsa da hasta olduğunu öğrenince ayrilmazdim ama herkes ayni olacak degil. Sen buradaki olumsuz yorumlara da çok kulak asma çünkü o adamla sen evleneceksin. Evlilik zaten zor, hastalık daha da zor. Bu süreçte burada olumlu yada olumsuz yorum yapan hiç kimse senin hayatında olmayacak, sana yardım etmeyecek. Sen hastanede kocanın başında dururken, randevu alırken, o ameliyattayken, kimse evinden çıkıp sana destek olmayacak. Bu senin hayatın ve kendin karar vereceksin.

Her şerde bir hayir var demişler
Adam sizin gibi bir eşten kurtulmuş oldu hastaliği vesilesiyle. Bence bir şükür namazı kılmalı...
Hastalikta sağlikta diye boşuna mi diyorlar? Annem beni doğurduktan sonra bir hastaliga tutulmuş ve babam hastalik geçene kadar her öğlen eve gelir eşine yemek hazirlar bebeklerin altini falan değiştirirmiş.
Biz böyle gördük en azindan..umarim babanizin yaşlilik hastaliklari cikinca anneniniz 'bana sorun yaratir bu' deyip tekmeyi basmaz!

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Ayrılın sizin için demiyorum karşı taraf daha iyisini hakediyor

Adam sizin gibi bir eşten kurtulmuş oldu hastaliği vesilesiyle. Bence bir şükür namazı kılmalı...
Hastalikta sağlikta diye boşuna mi diyorlar? Annem beni doğurduktan sonra bir hastaliga tutulmuş ve babam hastalik geçene kadar her öğlen eve gelir eşine yemek hazirlar bebeklerin altini falan değiştirirmiş.
Biz böyle gördük en azindan..umarim babanizin yaşlilik hastaliklari cikinca anneniniz 'bana sorun yaratir bu' deyip tekmeyi basmaz!

Babaniza helal olsun.

Kalp hatası çıktı nasıl bir tabir yahu. Asıl adamcağızın karşısına kibirden kalpleri kararmış insanlar çıkmış.
Kendinize baktıracak başka birini bulun, adam hasta bakamaz size.
Hem onunkinin tedavisi varda sizinkinin yok.

Iyi de karsimizda 20 yasinda cahil caresiz bir kizcagiz yok ki. 26 yasinda koskoca kadin. Insan bazen boyle dusunebilir. Ama buraya kadar yazmak cok acimasizca. Bak altta bir uyenin kardesi acik kalp ameliyati olmus. Uzuldu baya. Cok acimasiz geldi konu sahibinin konusu bana. Esimin ailesinde butun erkekler genc yasta kalpten vefat etmis. Ayni sorun esimde de var. Annem evlenmeden once bilmiyordu bile. Sonra baska bir seyi konusurken lafi oldu da anlattim. Allah uzun omur versin hangimizin yarina cikacaginin garantisi var ki dedi. Olmasi gereken budur.
Bende yanındayım tabi ki de hemen ayrılmadım ki sen sevmiyorsun diye hakaretler yağdırmak kolay ama basa gelince öyle olmuyor iste

Ben ayrılacağım varsa da hasta olduğunu öğrenince ayrilmazdim ama herkes ayni olacak degil. Sen buradaki olumsuz yorumlara da çok kulak asma çünkü o adamla sen evleneceksin. Evlilik zaten zor, hastalık daha da zor. Bu süreçte burada olumlu yada olumsuz yorum yapan hiç kimse senin hayatında olmayacak, sana yardım etmeyecek. Sen hastanede kocanın başında dururken, randevu alırken, o ameliyattayken, kimse evinden çıkıp sana destek olmayacak. Bu senin hayatın ve kendin karar vereceksin.
Insanlar burada bana yardımcı olur sanmıştım yağdırmak yargılamak kolay

Çok mide bulandırıcı yorumun

Sırf kalbi delik çıktı diye güyaa sevdiğin adamı terkedeceksin bizden de dikkat etmemizi isteyeceksin kusura bakma da hem kalbiniz hem ruhunuz hasta sizin. Ayrıca böyle tepki alacak bi konu açıyorsaniz eleştiriye açık olmanız lazım.burda hiçbir kadın sırf hemcinsimizsin diye sana destek vermeyecek.tam tersi
Bu kadar acımasız yorum yapabiliyorsan esas senin kalbin ve ruhun hasta bende ne yapacağımı bilmediğim için üzüntümden konu açtım

Herkes hakaret etmiş olumsuz yaklaşmış ama farkındaysak ne yapacağının farkında olmayan bir kız var karşımızda. Aslında o da korkuyor. Annesi öyle demiş içine şüphe girmiş. Kolay değil ki hastalığını bilerek evlenmek, kalp bir de bu ciddi sorunlar açar ve genetik olur yarın evladı olur o da kalp hastası olabilir. Tüm bu ihtimalleri düşünmesi gerekiyor. O yüzden fikir edinmek için yazmış buraya.
Ha bana kalırsa ameliyat olsun onun yanında olun, tedavisini görsün siz de ona destek verin, ayrılmayın ama hemen evlenmeyin de tedavisinden sonra evlenin.
İnan hastalık öyle bir şey ki ne zaman çıkacağı bilinmez. Ve kalp için moral çok önemli, ayrıca tek doktorla sınırlı kalmasın, belki de kalbindeki sadece lekedir delik değildir benim de başıma geldi ordan biliyorum.
Allah şifa versin. Ama muhakkak yanında olun derim.
Teşekkür ederim ilk kez anlayan biri anlayışla cevap Yazmış annemde aynen bunu dedi erken yasta ölse kalp bı her an vurabilir bir de çocuğun olsa yanlız büyütebilecek misln maddi imkanım var mı hayatın her türlü zorluğunu düşün dedi tabi ki onu çok seviyorum ama bşy olmasından da korkuyorum Dediğiniz gibi çocuk yapsak onda da Çıkabilir bu hastalık

empati kurmalısınız aynı sey sizin basınıza gelse karsıdaki acaba ayrılsammı diye dusunse ne hissederdiniz aileniz ne derdi eminimki cevrenizde soyle cumleler gecerdi demek ki gercek karakteri buymus evlenince olsa seni bosarmıs Allahın sanslı kuluymussun gordun herseyi erkenden..yanlısmı normal bir ayrılıkta bile insanlar kurtulmussun derken rahatsızlıgı olan birini bırakırsan bu sebepte emin ol Allah da affetmez bunu..annen cok hatalı burda senden buyuk sana boyle bir akıl vermemeliydi herseyden once ben Allah evlatlarıma bunu vermesinden korkar boyle yorum yapmam dusmez kalkmaz bir Allah

Yanlış
Uzun zamandir uyeligimi acmadan takip ediyordum. Bu konuyu gorunce yazayim dedim. Babam annemle evlendiginde caki gibi yakisikli saglikli bir adamdi annem de fistik gibi bir hatun 38 yasinda hasta oldu yataga dustu 10 sene bakti annem. O kalkti yataktan annem kanser oldu babam ona bakti simdi o da iyi

Simdi benim erkek arkadasimla nisan yapacagiz aileleri tanistirdik yaza da evleniyoruz, babama nisanli adayimin kalp hastasi oldugunu soyledim. Omur boyu onunla devam edecek bir rahatsizligi var cunku saklanacak bir sey degildi. Babamin yaniti su oldu: "Biz saglam evlendikte noldu kizim." Hayatta her sey olabilir. Ama her sey. Siz sevmiyorsunuz bence onu. Yol yakinken bence de ayrilin. Cocuk ameliyattan sonra hayata yeniden baslasin...
seviuutjm tabi ki de sma hayatın her ihtimalimi düşünmek zorundayım

Teşekkür ederim ilk kez anlayan biri anlayışla cevap Yazmış annemde aynen bunu dedi erken yasta ölse kalp bı her an vurabilir bir de çocuğun olsa yanlız büyütebilecek misln maddi imkanım var mı hayatın her türlü zorluğunu düşün dedi tabi ki onu çok seviyorum ama bşy olmasından da korkuyorum Dediğiniz gibi çocuk yapsak onda da Çıkabilir bu hastalık
Hayatınıza girecek insanın sözleşmesimi olması lazım 70 yaşına kadar yaşıyacak kesin diye.
Yanlış düşünüyorsunuz.
Sevgilinizin hasta velev ki ayrıldınız.
İlerde evlendiğiniz insanın bir sonra ki sabaha çıkacağı garanti mi ?
Aynı şey sizin ,benim, herkes için geçerli.

Her ihtimali dusunup ayrilin o zaman. Karsi taraf icin daha hayirli bi karar olur. Basa gelince oyle olmuyor diyorsunuz da yorumlarda da oldugu gibi pek cok insanin basina gelmis boyle bi olay. Tabi insanlik meselesi. Sanirim geleceginizin teminatini aldiniz.hakkinizda hayirlisi

Her ihtimali dusunup ayrilin o zaman. Karsi taraf icin daha hayirli bi karar olur. Basa gelince oyle olmuyor diyorsunuz da yorumlarda da oldugu gibi pek cok insanin basina gelmis boyle bi olay. Tabi insanlik meselesi. Sanirim geleceginizin teminatini aldiniz.hakkinizda hayirlisi

Back
X