E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mehtapguzeli
-
Valla bir yere kadar kapanmam dersin ama imzayi atinca kapanirsin
benden bu kadar.
mrh kızlar ben açık biriyim sevgilimle 15 20 gün sonra sözlenicez ama kapalı olmamdan yana pek bişey diyemesede kapalı bayanlara örnek veriyo napcam kızlar ya ben istemiyorum k
mrh kızlar ben açık biriyim sevgilimle 15 20 gün sonra sözlenicez ama kapalı olmamdan yana pek bişey diyemesede kapalı bayanlara örnek veriyo napcam kızlar ya ben istemiyorum k
ben kapalı olduğum halde istemiyosan sakın kapanma derim olmaz öyle şey kapalı birinin sevgilisi için açılması neyse o.çok saçma.şalvar fln almışlar ee köylerine gidince hoşluk olsun diye kendi tarzınızla kombinleyip giyersiniz çok takılmamak gerek buna.ama içinizden geliyosa sevgilinizin istediğine uygun giyinin nolcak ondan
Kapalı olupda evleneceği kişi istiyor diye açılanlarda var bunu nasıl yorumluyorsnuuzzz merak ettim yani ben onada kızıyorumdaa
bu bana garip geliyo.. öyle hoşluk olmaz ya, ben sıkıla sıkıla giyicem, neden başkaları mutlu olsun diye..
şuanda dışarıya baktığınızdan 1001 çeşit kapalı insan var. bunlardan mini etek giyeni, göbeği açık gezeni de mevcut. neyin sonucu bu, bazılarının ya baskı ile yada değişiklik (saçını beğenmediği için başörtüsü takan bile var) olsun diye kapanmalarının.
o yüzden mutlaka mutlaka eşinizle ve gerekirse ailesiyle açık açık konuşun. kendiniz kendi rızanız ile istemediğiniz sürece sizi bu şekilde göreceklerini kabul ettirin. evlendikten sonra bu daha zor olur, en iyisi şimdiden alıştırmak...
Kapalı olupda evleneceği kişi istiyor diye açılanlarda var bunu nasıl yorumluyorsnuuzzz merak ettim yani ben onada kızıyorumdaa
asker eşlerinde rastladım bu duruma sadece, eşleri ordudan ihraç edilmesin diye açıyor başını bayanlar. aksi halde açık kadın diye tutturacak bi adam kapalı bi kızla niye çıksın ki?
öyle tipler kapalı kızların yüzüne bile bakmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?