Sevgilim kapanmam istiyor ....

mrh kızlar ben açık biriyim sevgilimle 15 20 gün sonra sözlenicez ama kapalı olmamdan yana pek bişey diyemesede kapalı bayanlara örnek veriyo napcam kızlar ya ben istemiyorum k

ben kapalı olduğum halde istemiyosan sakın kapanma derim olmaz öyle şey kapalı birinin sevgilisi için açılması neyse o.çok saçma.şalvar fln almışlar ee köylerine gidince hoşluk olsun diye kendi tarzınızla kombinleyip giyersiniz çok takılmamak gerek buna.ama içinizden geliyosa sevgilinizin istediğine uygun giyinin nolcak ondan

poff.. 8 aydir birliktesin ilerde baski kurup kurmayacagindan endiselisin ailesinin senin hayatina mudahele etmesine karsi acayip cekincelisin ve hala sozlencem mi diyorsun????

kapanmak kotu birsey degil sizden dogru ve guzel birsey yapmanizi talep edebilir ama elbetteki bu baski kurmasi gerektigi veya sizi zorlamasi gerektigi manasina gelmez. yani bunun dogrusu sizin Allah rizasi icin kapanmanizdir o diyor diye degil.

bence bi 8 ay daha gecir sevgilinle de ondan sonra karar ver bu evlilik islerine.

ben ayrılırdım,cevabım bu kadar basit.Ayrıca evlenince kapanıcam diyen insanları hiç ama hiç anlamam.Arkadaşımın bir ablası vardı,erkek arkadaşı falanda yoktu o zaman,ama evlenince kapanıcam diyordu,yahu madem kapanıcaksın niye evlenmeyi bekliyorsun??? ıçinden geliyorsa kapanır insan.Ne evlenince kapanmayı ne de sırf erkek istedi diye kapanmayı doğru bulmuyorum.

seni bu halinle tanıyan ,istemediğin birşey için seni zor duruma sokan erkek arkadaşın için konu açman bile fazla ,bence....

mrh kızlar ben açık biriyim sevgilimle 15 20 gün sonra sözlenicez ama kapalı olmamdan yana pek bişey diyemesede kapalı bayanlara örnek veriyo napcam kızlar ya ben istemiyorum k

kendi içinden gelene kadar sakın kapanma, başındaki örtüye duyduğun nefret seni olan imanından eder.
sevgilin de kapanmanı istiyorsa kapalısını bulsaymış.
1 yıllık evliyiz, ben de aynı şeyleri yaşadım. hatta eşimle tanışmadan önce de kendi isteğimle yazın bile kısa kollu giymezdim,kısa etek giymeyeli de hayli zaman olmuştu. ama beyimiz bunu kendisinden çekindiğim için yaptığımı sanıp bana başka kısıtlamalar da koymaya başladı. ben gelinlik bakmaya 1 ay öncesinden başladım,annem zorlamasa son güne kadar bakmazdım herhalde, çünkü o uzun kollu,yakası kapalı bi model için ısrar edecek,benim bütün hevesimi kaçıracaktı. baktım olmayacak, ne mi yaptım, 2 yazdır kısa kollu da giydim, kısa etek de,baya dizüstünde yani. günah mı, günah biliyorum ama vebali onun boynuna. ve dedim ki, bir daha üstüme gelirsen k*çımı da açar öyle gezerimzemuszemus
o gün bugündür ses yokkaydirigubbakcemile3
bazen namazdan sonra başımdaki şalımla gidiyorum yanına,nasıl olmuşum diyorum, bakıyo, çookkk yakışıyo diyo. ben de, işte ondan kapanmıyorum diyorumkaydirigubbakcemile3

bu bana garip geliyo.. öyle hoşluk olmaz ya, ben sıkıla sıkıla giyicem, neden başkaları mutlu olsun diye..

şuanda dışarıya baktığınızdan 1001 çeşit kapalı insan var. bunlardan mini etek giyeni, göbeği açık gezeni de mevcut. neyin sonucu bu, bazılarının ya baskı ile yada değişiklik (saçını beğenmediği için başörtüsü takan bile var) olsun diye kapanmalarının.

o yüzden mutlaka mutlaka eşinizle ve gerekirse ailesiyle açık açık konuşun. kendiniz kendi rızanız ile istemediğiniz sürece sizi bu şekilde göreceklerini kabul ettirin. evlendikten sonra bu daha zor olur, en iyisi şimdiden alıştırmak...

Allah için ,istediğin için kapanmalısın..
sözlün, kocan olacak kişi için değil..örnek göstermeside çok yanlış
anlamıyorum ki ben bu kapalıları seven adamların neden açıkla çıkıp kapatmak için zorladıklarını

Kapalı sevdiği halde açık bayanla gezip ilerde evlenince kapatırım ben bunu diyen erkek zihniyetlerini hiç sevmiyorum..Emimim ki çoğu avucunu yalıyordur..:dilcikar:

Kapalı olupda evleneceği kişi istiyor diye açılanlarda var bunu nasıl yorumluyorsnuuzzz merak ettim yani ben onada kızıyorumdaa

Kapalı olupda evleneceği kişi istiyor diye açılanlarda var bunu nasıl yorumluyorsnuuzzz merak ettim yani ben onada kızıyorumdaa

Onların kendi istekleri ile değil aile baskısı ile kapandıklarını düşünüyorum..Evlenince sırf eşleri yüzünden açıldıklarını sanmam..Bence gerçekten kapalı olan birini kendi insiyatifi dışında kimse açamaz.Açık birini de kendi insiyatifi dışında kimse kapatamaz..

ben ille de şalvarı baz almadan yaptım yorum.hani bu kolye alınmıştır hediyedir beğenmeseniz de takmak gibidir.yoksa kıyafetinizi onlara uydurmak değil

arkadaşlar herkes düşüncelerini tavsiyelerini belirtmiş, herkese teşekkürler bazı söylemediğim sözleri söylicem akıl edemediğim sözleri,sevgilim küçük bi köyde büyümüş üniverste mezunu elektrk mezunu kültürlü konuşmasını bilen ortamlara girmiş çıkmış biri kenan imirzalıoğlu tipinde ve onun gbi ağır oturaklı sahiplenici düşünceli biri aynı tıpatıp hal ve hareketi çok seviyo beni kaybetmeye tahammülü yok 29 yasında ben 22 ailesi köyde yaşadığı için tarımla uğraşıyo ailesi malları çok dışarı çıkmazlar öyle köyden küçük bi köy o yüzden köye gttiğmde köy halkı aa felanın gelini geldi köye açık pantolonlu derler diye çekiniyolar eltimde 19 yaşında kaçmış kapanmış kaynım olcak kişi lise mezunu tarımla uğrasıyo o yüzden köyde karısıda o kabül etmiş sevince ama beni açık görüyo falan ara sıra yazışıyoz bana kapanırmısın diyo düşünmüyorum diyorum kıskanıyo biraz beni başka yerde istediğim gibi yaşıcam için tamam sevgilimde illede kapan demiyo ama kapanırsan sende bende daha rahat oluruz diyo dikkat çekmezsin ama zorla kapan demem içten gelen bişi diyo ama köye uyum sağla diyo hafta sonları gttiğimzde köyde açamıcam saçımı yani çalışmamıda istemiyo zaten evinde beni bekle diyo tamam bende pek yapamam çalışıp evle ilgilenemem zaten ama ev hanımı olunca açık yım diye tuhaf olmaz dimi ben daha çok aile büyüklerinden çekiniyorum kumaş pantolon gömlek rugan ayakkabı yada kot üstüne uzun şeyler giyorum öyle aşırı açık deilim merkezde ilde olduğumuzda pek pişey demiyo ince tunik merserize tarzı hırka alınca ama birazda kısa keten dizlerde olan tuniklerden almış giy dedi bunu içi rahat etti ama yazın sıcagnda hırka falan zor olur kışın zaten heryanımız kapalı yazın zor olcak en iyisi hiç köye gitmemek ailesi orda işte mahallede eşofman altıyla duruyorum uzun kısakollu penyellerle ama onuda istemiyo sakin bi 4 5 evlik bi kırsal mahallede oturuyoz kasaba yani sakarya bilirsiniz işte ama ailem bu yaşıma kadar bişey demedi kapan kot giyme falan rahatım yani bana çoçuk gibisin gerçeklerin farkında deilsin dışarısı kötü ben erkeğim o ortamlardayım açık kotlu badili dolasan kızlar basit görüyo laf yapılıyo diyo artık tunik al diyo ama köye gdip geldikçe orda örtündükçe bak negüzel kapan derlerse tuhafımada gdicek köyde kapan eve gdince açıl istediğim gbi olmam lazım hayırlısı bakim konuşcaz artık

baskasi ne der diye mi kapanacakmissinn??koy olmasi sart degil yobaz bir sehir ve yobaz insanlar..kot giyen degil giydi diyee kotu dusunenler cok basit..hayat senin hayatinn karari sen verirsin.ben olsam kapanmam ve koye gidincede giyinmem gerektigi giibi giyinirim kimsede birsey diyemez..insanlar laf bulmak isterse bulur zaten..
bu yobazlar yuzunden bu haldeyizz.sanane baskasininn ortusunden..dedikodu yapmak,cirkin dusuncelere sahip olmak sanki sevap..sinir oldummm..

laf olmasın diye
kapanmak lmaz:
içinden gelmesi lazım isteyerek sen istemeden atkmışın başına yazma n eanlamı var bunu on adüzgün bir dille anlat canım her şey baştan bence şutarafagitti

iyide üzerine psikolojik baskı yapıyor işte...birde ne olursa olsun eloğludur arkadaşım ekonomik özgürlüğün muhakkak elinde olsun ki başını taşlara vurma..

hayat görüşleriniz farklı gibi geldi bana, tekrar bi düşün evlendikten sonra ayrılmak çok daha zor.
burdaki asıl sorun kapanıp kapanmamaktan ziyade hayat görüşlerinizin farklılığı, çünkü bu farklılık sadece kapanma olayında değil diğer her konuda yavaş yavaş kendini gösterir.
ayrıca önemli dip not: bu yazdıklarım kapalı sevgilisine açıl diyenler içinde geçerli
umarım anlatabildim

Çalışmanı istemiyor,kapan diyor,açık giyme diyor. Maşallah beyfendi sağolsun senin düşünmen gereken herşeyi düşünüp kararları da vermiş.Şanslısın ki ailen küçük yerde olmanıza rağmen sana baskı yapmamış.İradeni kullanma şansını vermiş.
Peki ailenin karışmadığına başkasının karışması sence normal mi? Sen nasıl giyineleceğini bilmiyo musunda sevgilin senin nasıl giyinmen gerektiğini söylüyo arkadaşım!

Hiçbirimizin akıl noksanlığı yok Allah'a şükür. Kişi özgür iradesiyle nasıl giyineceğine,başını kapatıp kapatmayacağına kendi karar verebilir.

Heleki el ne der diye kapanmanın zaten hiçbir anlamı yok bence. Köye gidildiğinde daha düzgün bişeyler giyer dikkat çekmemeye çalışırsın olur biter. şutarafagitti

Ayrıca ev hanımı illa başını kapatcak çalışanlar açacak diye bi kural da yok.

"Ben erkeğim o ortamlardayım açık kotlu badili dolasan kızlar basit görüyo laf yapılıyo diyo artık tunik al diyo."

Hem bu ne demek Allah aşkına ya,erkek arkadaşın resmen insanları dış görünüşü ile ilgilendiriyo en sevmediğim en uzak durmak gereken insan tipidir bu. Başı kapalılara erkekler saygıyla bakıyo,kısa kollu badi ile kot pantolon giyeni basit diye mi görüyo???
Birde hepsi böyle düşünüyomuş pes doğrusu....... akannehir
Ben insana açık kapalı değilde insan olduğu için değer verme taraftarıyım...
Böyle bir erkekle şahsen işim olmaz. lmaz:
Çok iyi düşün arkadaşım evlilik bu çocuk oyuncağı değil.Böyle bir erkekle bir ömür geçer mi iyi düşün doğru karar ver.....

icinden gelmeyen bir seyi yapma bence kapanmak istemiyorsan kapanma.cunku bu durum ilerde seni daha da zor duruma sokabilir.esin daha baska konularda daha baska isteklerde bulunabilir nasil olsa beni seviyor kabul eder diye dusunebilir.bence en bastan kararli bir durus sergileopuyorumnanaktan

asker eşlerinde rastladım bu duruma sadece, eşleri ordudan ihraç edilmesin diye açmak zorunda kalabiliyor başını bayanlar. aksi halde açık kadın diye tutturacak bi adam kapalı bi kızla niye çıksın ki?
öyle tipler kapalı kızların yüzüne bile bakmaz...

Son düzenleme:

ben gördüm hemde bir kaç kişi,,, Hatta biri vardı Açıktı. önce biriyle çıkıyodu kapandı, o kişiyle nişanlandı , sonra nişanlıyken başka biriyle kaçtı sonra tekrar açtı...Ama bir arkadaşın dediği gibi onlar belkide isteyerek kapanmamışlardır. Evlendikleri kişi de bahanesi olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…