- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Baski yalana iter. Yasakta her zaman ceker insani..Geçen gün Çinli bi kızla(satıcı) konuşacağını söyledi. Ben de tamam dedim ama whatsapp tan konuşma sitenin kendisinden konuş dedim. Tamam dedi. Bu arada ben whatsapp web le takip ediyorum onu. Bi baktım bu sabah whatsapp ta konuşuyorlar. Dedim ki kiminle konuşuyorsun. Ya gruptan mesajlar geldi onları okuyorum dedi. Doğruyu söyle dedim kızdı ne saçmalıyorsun sen sabah sabah doğruyu söylüyorum dedi. O kızla konuşuyorsun di mi niye yalan söylüyorsun dedim. Kem küm etti sonra dedi ki sen program falan mı yükledin de böyle konuşuyorsun hayır dedim ama tahmin ettim bak doğruymuş dedim. İşte Evet tamam itiraf ediyorum o kızla konuşuyordum ama sen bana çok baskı yapıyorsun o yüzden söylemekten korktum yalan söyledim dedi. Ben de kızdım ve tartıştık. Sinirlerim çok bozuk!
Hırsımı alamayıp bir sürü mesaj yazdım. Sen gör şimdi aynısını ben sana yapmıyor muyum, bundan sonra yalanlarla sen uğraş, beni buna sen ittin falan bir sürü şey yazdım. Hiçbirini okumadı o satıcı kızla konuşuyor şimdi. Çok sinirliyim.
Evet aliexpress diye bi site var ya belki bilirsiniz çinliler satış yapıyor. Normalde oradan iletişim kuruyorlardı. Neymiş kız ordan geç cevap veriyormuş whatsapp tan mu yazsaymış.Konu ne.Ne satıyor kız.alışveriş mevzusu mu var .
Evet aliexpress diye bi site var ya belki bilirsiniz çinliler satış yapıyor. Normalde oradan iletişim kuruyorlardı. Neymiş kız ordan geç cevap veriyormuş whatsapp tan mu yazsaymış.
Bi de kız merry christmas yazmış bizimki de dedi ki ben müslümanım bizde christmas yok o da aa kusura bakma dedi. Bu da dedi ki senin gibi güzel bir kız varsa sorun yoktur.
Sonra sildi o mesajı whatsapp webde gördüm.
Evet sildi o mesajı silmeden gördüm ekran görüntüsü aldım.Normalde sadece satış üzerinden konuşulsa ben sorun etmem ama görünüşe göre flörtleşme de varmış "Senin gibi güzel bir kız dediyse sorun etmem" falan. Whatsapp Web'ten takip etmeye devam edin, ekran görüntüsü alın. Bir durum olunca inkar ederse gösterirsiniz.
Zor bir durum ya ben sevgilimden ayrıldım ama sevgililik sürecimizde ne telefonuna baktım, ne mesajlarını okudum. Burada açılan konular yüzünden "Acaba ben de aldatılmış olabilir miyim" diye düşünüyorum.
Neymiş kız ona sitede mesaj atmış demiş ki ben buraya çok bakmıyorum çok yoğunum whatsapp numaram şu bana oradan ulaşabilirsin. Üfffff. Salak ya. Bi satıcıyla ne konuşursun indirim vs. Kur yapmazsın yani. Aptal işte.Ben de çok alışveriş yapıyorum o siteden. Saticilarla da defalarca mesajlastim ama hiçbirinin numarasıni alıp da whatsapp tan yazismadim. Yol ver bence sen buna, bunun niyeti başka.
Aynen ya. Ben de aynısını ona yapsam mı napsam sonra da bilerek yakalanıp inkar etsem sonra da onu suçlasam senin yüzünden böyle oldu baskı yapıyordun o yüzden yalan söyledim senin suçun desemsen rahatsz oldugun konuyu soyledıysen sana saygı duymalıydı. aksınıı yapıorsa senı kaıleye almıyorum gibi bir ımaj yaratıyor bence. bende eger ben soyledıysem saygı duyup yapmadıysa dırek ılıskımı kesıyorum. sımdı boyle olursa ılerde bısı desen baskı yapıyorsun vs der
Ayrilma nedeni bu.Evet aliexpress diye bi site var ya belki bilirsiniz çinliler satış yapıyor. Normalde oradan iletişim kuruyorlardı. Neymiş kız ordan geç cevap veriyormuş whatsapp tan mu yazsaymış.
Bi de kız merry christmas yazmış bizimki de dedi ki ben müslümanım bizde christmas yok o da aa kusura bakma dedi. Bu da dedi ki senin gibi güzel bir kız varsa sorun yoktur.
Böyle adamları yalanını yakaladığın an sorgusuz sualsiz bırakacaksın .kimi kekliyorsa keklesin.Evet aliexpress diye bi site var ya belki bilirsiniz çinliler satış yapıyor. Normalde oradan iletişim kuruyorlardı. Neymiş kız ordan geç cevap veriyormuş whatsapp tan mu yazsaymış.
Aynen güya bana kızdı ya, ona yalan söylettirdim diye. Benim mesajları okumuyor ama çevrimiçi. Ben de baktım webden o kızla konuşuyor. Satışla ilgili konuşuyor sadece işte indirim istiyor kız kabul etmiyor, bu da arada tamam güzelim sen kazandın o zaman sana bi hediye göndereyim kabul et falan dedi. Allahım ne kaypak ne sülük ne cıvık biriymiş.senin mesajı okumuyor ama whatsaptan kızla konuşmaya devam mı ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?