Sevgilim, Kıskançlık, Öfke.

Bu takip programlarıyla ugrasmak cok komik geliyor. Madem takiptesiniz güvenmiyorsunuz demektir. Neden güvenmediğiniz biriyle devam ediyorsunuz?

valla sekerim bu adamları magaraya da kapatsan tünel kazar yine yapacagını yapar . basta senin saçmaladıgını düsündüm ben de çok fazla muhabbet ediyorum çinlilerle alsveris için, elin çinli kızıyla konussa ne olur konusmasa ne olur diye düsündüm ama seninki kıtlıktaymıs gibi çinli kıza kur yapmış , türk erkeklerinin abazan oldugunu düsünüyorlardır eminim

bugüne kadar kaç tane çinli erkekle konustum hepsi robot gbi alısveris konusunun dısında tek laf etmediler, bizimkiler niye böyle

vakti zamanında eski erkek arkadasımı instagramın bi sohbet uygulamasından denemistim, bu sahıs inanılmaz güven veren ve pek de yakısıklı olmayan bir tipti. tamamen güzel ahlakı ve karakteri için onunlaydım. hani asla yapmaz adamları var ya, ha işte o adam bu adamdı. bir gün bi yerde kahve içerken benim arkama dogru dikkatli baktıgını sezdim,ki ben kıskanclık konusunda görüp görebileceginiz en gamsız kadınlardanımdır, nerey bakıyor falan asla takip etmem ama bu ben bir seyler anlatırken resmen konsantrasyonıu bozuldu hiç arkama da bakmadım kime bakıyor diye, derken yanımızdan sarısın bir hatun geçti, ona bakıyormus ayı. benim tabi tilkiler dönmeye basladı kafamda henüz de 2 aylık bir ilişkiydi.dedim ben bu tilkilerle ugrasamam bi netlik lazım.

bir kız arkadasımın yedek bir hesabı vardı hemen onu alman bir kız hesabına döndürdüm, takipçi kasma programlarıyla hesabı büyüttüm, fake konum uygulamasıyla checkin bile yaptım almanyada ona mesaj attıgım uygulama konum gösteren bir uygulama,orada da almanyada görünüyorum, özellikle yurtdısı hesabı açtım en ufak süpheye mahal vermedim yani. bunun bir kaç fotosunu begendim arkadan mesaj attı tanıyamadım diye. ben konusmayı ingilizce devam ettirdim, almanyada yasıyorum ve ingilizcem muhtesem degil havası yarattım,zaten ingilizcem muhtesem olmadıgı için alman kız profili açmıştım adamın ingilizce sular seller gibi cünkü.

muhabbet ilerledi bu öküz kıza bu gezegenden olamayacak kadar güzelsin dedi, beni beni bihteri varken neyse ben tabi bu muhabbet donerken adama normal davranmamaya basladım, cevap vermemeler sallamamalar ama hiç çaktırmıyorum baska sebepler buluyorum ve resti cektim bi süre konusmayalım çok geriyorsun beni diye.

bu hemen kıza moralim bozuk falan demeye basladı. ne oldu dedim söylemedi, kız mevzuları mı dedim evet ya biraz aramız bozuldu diye kızdan (yani bihterinden) taktik istemeye falan basladı. sonra ben dayanamadım bi sekilde anlattım ben oldugumu adam resmen utancından ölmek istedi. ben ama senden bahsettim sevgilim var dedim falan demeye basladı ama yerler mi, bu gezegene ait olamayacak kadar güzelsin cümlesinin ben neresindeyim acaba

benim ne zaman kalbime bir süphe düşse elim kolum baglı aklımı kemirmek yerine pesinden giderim ve muıtlaka bi sey cıkar altından. neyse işte bundan sonraki sürec yalvarmalar, kapıma gelmeler falan filan. yani velhasıl kelam yapacak olduktan sonra bu adam bile yapıyor. aldatmaz diye tipsiz olsun diyoruz yok anacım o da aldatmıyorsa eline fırsat gecmedigi için aldatmıyor oluyor.

önemli olan yanında çıplak taş gibi bir kadın bile yatsa, gönlünde yatanın siz oldugunuz için kılını bile kıpırdatmayan adamı bulmak. hayatında öyle adamlar olanlar lütfen kıymtini bilsin, olmayan tüm tatlıs kadınlarımıza da Allah öyle adamlar nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayy bi kore dizisi izlemiştim adam bi kıza aşıktı ama ayrılmışlardı kizla.
Sonra bu adama aşık olan baska bi kiz adamın yanina gelmisti. Israr edip ilani asklar falan edip duruyodu.

Adam o kiza "özür dilerim, ben x'e aşıkken sen tam önümde bile dursan göremiyorum, git artik uğraşma" demisti.

Ne guzel bi sahneydi ama dizi işte

İki kuruş için bunu yapan kadın olsa .... Boşluğu doldur der susarım. Bu ne kalitesizlik üç beş lira için her tarafı ayrı oynamış adamın. İkinci el eşya satma uygulaması var bilirsiniz, oradan satış yapıyordum ki sevgiliniz gibi tipler yüzünden artık hiçbir şey satmıyorum.

Kısacası gönder gitsin. Çin'e kadar yolu var.

"senin gibi güzel bir kız varsa problem yoktur "
Bu mesajı affetmemeliyim değil mi. Bunun sineye çekilecek bi yanı yok değil mi.
Affetmemelisin.
Yada şöyle düşün,
Aynısını sen yapsan tanımadığın bi erkek için sevgiline yalan söylesen o seni yakalasa.
Onun mesajlarina cevap vermeyip hala diğer erkekle konuşsan, o çocuğa senin gibi yakışıklı bi çocuk varsa sorun yoktur desen ve sevgilin bunların hepsini okusa.
Seni affeder miydi? Ben söyleyin affetmezdi.
He indirim almak için yapıyorumlarin hepsi yalan.
İnsanin içi almaz ya iki kurus icin başkasına yalakalık yapmayı.

Ben ona böyle yapsam ve sonra o bendim desem bana önce "senin yüzünden böyle oldu" der sonra da "zaten seninle konuşmuşum yanlış bir şey yapmamışım ki" der. O kadar da yüzsüzdür.
Aldatmayan erkek yok bence.

Seninki bildiğin kıza yavşıyo. Yalan söylemesi çok normal zihniyeti bozuk belliki

Bilmiyor ya benim mesajları gördüğümü, sadece yalan söylediğini bildiğimi sanıyor diyor ki sen aşırı kıskançlık yapıyorsun ben bundan çok rahatsız oluyorum. Bi de pişkin pişkin rahatsız oluyormuş. Alt tarafı bi ayakkabı meselesiymiş de niye bu kadar abartmışım.
Bana biri okulda selam verse bak selam verse diyorum hani muhabbet değil, karşılaşırsın merhaba dersin geçersin ya o. Ona bile "niye sana selam veriyor seni nereden tanıyor selam verecek kadar samimi misiniz noluyo sana iyice zıvanadan çıktın" gibi şeyler söyler. Ben gidip bi çocuğa senin gibi yakışıklı bi çocuk varsa sorun yoktur yazsam ohoo nasımusuma insanlığıma neler der. Pislik ya.

İşte bu sebepten iyi niyetli olmayı ve böyle bir ilişkiyi haketmiyo.
Böyle kıskançlık adı altında seni kısıtlaması selam veren erkekten bile suphelenmesinin sebebi kendisi.
Kim bilir neler düşünüyo ki masum bi selamdan bile anlam cikariyo

Bana demin dedi ki git istediğin kişiyle konuş Karışmıyorum sana. Ben yine sana kiminle konuştuğumu söylerim ama sen istediğini yap Karışmıyorum yeter ki beni rahat bırak dedi.
O yine söylermiş kiminle konuştuğunu hani şimdi söylüyor ya yalan atmıyor hani her şeyi anlatıyor

Bacım sal bunun ipini kanı kaynıyo bunun

İşte şimdi ekran görüntülerini atıp bu mu doğruluğun deyip yolu verme zamanı

Senin ki bildiğin kıza yol yapıyor
Sadece alışveriş maksatli konusmalar degil

İşte bak bu en tehlikeli erkek, bu tipten her şey beklenir ve sen böyle paranoyak gibi sürekli onu takip eder durursun. Ben bu bahsettiğim adamla barışır gibi olmuştum o kadar perişan olmuştu ki gerçekten üzülmüştüm haline ama bende böyle durumlarda tarif edilemez bir soğuma oluyor ışık hızıyla, ki ben onu zaten düzgün bir insan olduğu için sevmisken bu kadar çabuk zaaflarina yenilmiş olması gözümden düşürdü bir daha ısınamadım ve üzülerek değil gerçekten soğuyarak, barışma çabalarından seviyorum demelerinden hiç etkilenmeyerek yolumu ayırdım.

Bi kere daha başıma geldi senin gibi uzun süreli ilişkimdi facebook şifresi falan bende vardı sadece bir kez şifre doğru mu diye bakmak için girmiştim ama onun dışında bir kez bile merak edip açmamıştim çünkü dedigim gibi yapacak adam başka bir hesap açar oradan konuşur ömrümüz bunları takip etmekle geçerse vay halimize.

Neyse onunla da ayrılmıştık, beyefendi çeşmeye tatile gitmek için izin istedi ama gideceği arkadaşı tam bir playboy ve ben istememiştim sonra iş stresi falan bunaldı diye git dedim. Sonra ona ne yaptığını hatırlamayacak kadar icmeyecegine dair yemin ettirdim. Çünkü yaparsa ancak o kafayla yapardı biliyorum. Önce saçmalama asla öyle bir şey olmayacak diye yemin etti, arkadan neden yemin ettirdim diye tribe girdi çünkü içmeye başlamışlar biz kavga ettik ve ayrıldık o an.

Aradan bi kaç gün geçti bu ara ara yazıyor bana yapamıyorum sensiz, klasik dönüş lafları, ben de affetsem mi acaba diye düşünürken şeytan dürttü bunun hesabını açmaya çalıştım Pcden şifre değişmiş,giremedim. Aklıma geldi telden daha önce o hesaba girdiğim, diğer hesaplardan çıkış yapmamış şifre değişince bunun hesap açıldı. O playboy çocukla yazişıyorlar konuşma benim gözümün önünde akıyor. O pislik buna bu sefer de yunan adalarına gidelim çok acayip kızlar var baksana şunlara diye tatil beldelerinin linkini atıyor bu da gülüyor falan. Allah kurtarmisti onda da.

Sen bence fazla yüz vermişsin ona, şu Çinli kıza yaptığı kur bence affedilir bir şey değil burda bir sürü kadın da sırf bu yüzden ayrılmayı düşünür emin ol. Böyle konularda kaybetme korkusu olmadan çok net tepkini koymalisn. Ya tövbe edip değişecek ya da seni kaybedecek diğeri seni çok yıpratır söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…