- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Ayrılmadım. Aynısını ona yapacağımHala ayrılmadın mı bu lavuktan?
Ne geçecek eline? Ödeşip devam mı edeceksinAyrılmadım. Aynısını ona yapacağım
Ne geçecek eline? Ödeşip devam mı edeceksin
Benim mesajları gördüğümü bilmiyor. Özür diledi benden. Yaptığım doğru bi şey değildi haklısın mahcubum falan dedi. Bi daha olmasın falan dedim. Sanki konu kapanmış gibi yaptım. Şimdi tekrar ben mesajları gördüm falan dersem saçma olmaz mı?Kusura bakma ama ne kadar gereksiz bişeyle uğraşacağının farkında değil misin ? Ödeştirmek için ona ayıracağın zamanlarına yazık.
Ya ben herşeyi geçtim ödeşmek filan diyorsunda buna rağmen nasıl normal konuşmaya devam edeceksin böylesi afedersin y.vşak bir adamla ?
Sana diyeceğim tek şey bırak ödeştirme olaylarını bas tekmeyi. Çok içine dert olsun istiyorsan ara tüm konuşmaları gördüğünü söyle ne adamlığını bırak ne de şeref.. sonra da engelle gitsin hiçte daha fazla düşürme kendinide gururunuda boşver..
Normal bi mesajlaşma olsa bi şekilde konu kapanır belki de kıza asılması çok farklı bi olay. Asıl bilip susman saçma olurBenim mesajları gördüğümü bilmiyor. Özür diledi benden. Yaptığım doğru bi şey değildi haklısın mahcubum falan dedi. Bi daha olmasın falan dedim. Sanki konu kapanmış gibi yaptım. Şimdi tekrar ben mesajları gördüm falan dersem saçma olmaz mı?
Normal bi mesajlaşma olsa bi şekilde konu kapanır belki de kıza asılması çok farklı bi olay. Asıl bilip susman saçma olur
"senin gibi güzel bir kız varsa problem yoktur "Ben olsam ekran aldığım görüntüleri atar yolunu verirdim.
Kusura bakma ama bildiğin çin falan dinlemedi yürüdü kıza.
İntikam almaya çalışma bence
Erkekler öyle garip ki intikam alıcam derken gönül almaya çalışırken bulursun kendini.
Değil nereden çıktı?anlamadım sevgilinizin karşı cinsle konuşması yasak mı
Değil nereden çıktı?
Aboow herif niyeti bozmuş. Çinliler minliler. Uzakdoğu kültürüne merak saldı heralde başka bir açıklaması olamaz çünkü
Ben bunun yüzünden ona kızsam iltifat edip şaklabanlık yapıp indirim yaptırmak istiyorum falan diyo. Çok kez tartıştık böyle o sitede olan yazışmalar yüzünden. İki kuruş indirim için yapıyorum demişti. Ben çok kızınca tamam haklısın bi daha öyle samimi iltifatlı konuşmalar yapmayacağım demişti. Şimdi whatsapp tan yazdı görmeyeyim diye sildi. Bunu kur yapmak olarak görmüyor neymiş iki kuruş indirim için kıza dil döküyormuşilk mesajınızdan çıkarmıştır arkadaş zira satıcı kızla konuşmasını kıskanmışsınız gibi anlatmışsınız..
o mesaja göre yorum yapsam bende sizi haksız bulurdum..
ancak konuşmaların içeriği resmen kur yapar gibi.. elin kızının güzelliğinden ona neymiş ki..
Ne kadar pişkin olabileceğini denedim. Daha fazla midemi bulandırma defol git hayatımdan de işte. Devam edip ödeşmekten âla saçmalık mı var?Benim mesajları gördüğümü bilmiyor. Özür diledi benden. Yaptığım doğru bi şey değildi haklısın mahcubum falan dedi. Bi daha olmasın falan dedim. Sanki konu kapanmış gibi yaptım. Şimdi tekrar ben mesajları gördüm falan dersem saçma olmaz mı?
Ben bunun yüzünden ona kızsam iltifat edip şaklabanlık yapıp indirim yaptırmak istiyorum falan diyo. Çok kez tartıştık böyle o sitede olan yazışmalar yüzünden. İki kuruş indirim için yapıyorum demişti. Ben çok kızınca tamam haklısın bi daha öyle samimi iltifatlı konuşmalar yapmayacağım demişti. Şimdi whatsapp tan yazdı görmeyeyim diye sildi. Bunu kur yapmak olarak görmüyor neymiş iki kuruş indirim için kıza dil döküyormuş
Ay ne kadar itici bi herif ya 2 kuruş indirim alcam diye baska seyde yapar bu.Ben bunun yüzünden ona kızsam iltifat edip şaklabanlık yapıp indirim yaptırmak istiyorum falan diyo. Çok kez tartıştık böyle o sitede olan yazışmalar yüzünden. İki kuruş indirim için yapıyorum demişti. Ben çok kızınca tamam haklısın bi daha öyle samimi iltifatlı konuşmalar yapmayacağım demişti. Şimdi whatsapp tan yazdı görmeyeyim diye sildi. Bunu kur yapmak olarak görmüyor neymiş iki kuruş indirim için kıza dil döküyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?