Sevgilim, Kıskançlık, Öfke.

konusmayi okuyabilme sansiniz varken neden boyle bir polemige girdinizki ? whatsapp web yuklu olmasa sinirlenmenizi anlicam ama konusmalari gormussunuzdur anormallik.yoksa ve sadece is konusulmussa gerilip.adama patlamaniza gerek yok
sadece onu yalan soylemeye sevk ediyorsunuz bu sekilde.tamam sizden gizlemis ama siz bu kadar baski yapmazsaniz gizlemez diye dusunuyorum.ben olsam whatsptan konusma demezdim .nasil olsa ordan herseyi gorebilirim bi yanlis yapiyormu anlarim okurum diye dusunurdum.bi rahat birakin bi karismayin ve bakin bakim o zaman kimleri ekliyo konusuyo neler konusuyo. gordugnuz gibi bi insan biseyi yapmak.isterse sizin yapma demeniz yetmez.sevgilinize whatsaptan konusma dedgnz halde konusmasi en buyuk.ornegi.bide.serbest birakip.izlemeyi.deneyin

Valla benim eşim geçenlerde bi kıza arkadaşlık göndermiş bide resmini beğenmiş.. sakince hemen siliyorsun bi daha da kimsenin fotosunu beğenme dedm seni güzelce uyarıyorum bi daha kine bu şekilde konuşmam dedim kapattım konuyu ne tartışıcam. Umrumda bile olmaz zaten b.k yiyen adam her türlü yer umursadıkça da kudurur şakın unutma.. yasak her zaman daha cazip gelir insana o yüzden umursamaz davranırsan kazanırsın bak nasıl sen sinirlendiğin halde o kızla yazılmış.

Ne yapacaktım ki o yazışırken izleyecek miydim flörtlerini?

="Dersaadet_, post: 49439516, member: 756025"]Ne yapacaktım ki o yazışırken izleyecek miydim flörtlerini?
Ne yapacaktım? Güzel bir soru. Adamın sizi aldatma potansiyeli var. Yalan da söylüyor. Bunu öğrenmek için gizli gizli de izliyorsunuz. Ee siz bu adamı mı izleyip duracaksınız? Madem izliyorsunuz amaç sadece flörtleşmesini engellemek mi kendinizi hiç mi düşünmüyorsunuz? Ne güzel görmüşsünüz işte ayrılsanıza böyle ömür mü geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…